Crwena i Marta cestitam na bebicama i zelim vam brz oporavak a bebicama sve najbolje u zivotu!! 🥳🥳❤🤱
A stigla je i nasa Eva u 10:55 sati, 3kg i 900g i 52cm dugacka.💗💗🤱 Bucka je mamu ispatila tako da me culo cijelo rodiliste!!! Drage moja nista popucala, nista rezana. Masirali mi u radaoni medicu. Ukratko Eva je divna i odlicna😍😍. Cak smo i cikili malo dok je nisu odnijeli, cekam je jos. Sve pohvale za osoblje u radaoni!!! Ne znam sta bi da nisu bili tako susretljivi i strpljivi!!! A i za sada na odjelu je dobro, tako da,bez straha osjecanke moje!!!
Crwena i Martacestitam na bebicama i zelim vam brz oporavak a bebicama sve najbolje u zivotu!! 🥳🥳❤🤱
A stigla je i nasa Eva u 10:55 sati, 3kg i 900g i 52cm dugacka.💗💗🤱 Bucka je mamu ispatila tako da me culo cijelo rodiliste!!! Drage moja nista popucala, nista rezana. Masirali mi u radaoni medicu. Ukratko Eva je divna i odlicna😍😍. Cak smo i cikili malo dok je nisu odnijeli, cekam je jos. Sve pohvale za osoblje u radaoni!!! Ne znam sta bi da nisu bili tako susretljivi i strpljivi!!! A i za sada na odjelu je dobro, tako da,bez straha osjecanke moje!!!
Mini_mouse26 bravo, cestitam!!🌹😃ajme prava velika curka!🥰💜Evi zelim lijepo i sretno djetinjstvo, a tebi sto brzi oporavak i odlazak s njom domeka na mazenje!😘😘
🌈💙👣🙏
Bok cure!
Dobrodošli Matija, Frane, Juraj, Aurora, Eva i svi koje sam zaboravila!
Da vrijeme u bolnici prođe brzo i budete doma uskoro ☺️
Mi smo dobro, beba na oko 2900, najkasnije u ponedjeljak porod ☺️
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Kakvo iznenađenje danas i koliko novih bebica 🙂 Njima želim svu sreću i puno zdravlja a mamama brz oporavak i da uživate s vašim mrvicama (većim i manjim) što više bez velikih briga!
Mi smo jučer opet bili na pregledu, došli smo već na 3100 i dosta je velika beba. Sve je izglednije da ćemo ubrzo nakon poroda na operaciju. Zanima me jel netko zna kakva je situacija s boravkom mama uz bebe u Klaićevoj i na Rebru?
Crwena i Martacestitam na bebicama i zelim vam brz oporavak a bebicama sve najbolje u zivotu!! 🥳🥳❤🤱
A stigla je i nasa Eva u 10:55 sati, 3kg i 900g i 52cm dugacka.💗💗🤱 Bucka je mamu ispatila tako da me culo cijelo rodiliste!!! Drage moja nista popucala, nista rezana. Masirali mi u radaoni medicu. Ukratko Eva je divna i odlicna😍😍. Cak smo i cikili malo dok je nisu odnijeli, cekam je jos. Sve pohvale za osoblje u radaoni!!! Ne znam sta bi da nisu bili tako susretljivi i strpljivi!!! A i za sada na odjelu je dobro, tako da,bez straha osjecanke moje!!!Mini_mouse26bravo, cestitam!!🌹😃ajme prava velika curka!🥰💜Evi zelim lijepo i sretno djetinjstvo, a tebi sto brzi oporavak i odlazak s njom domeka na mazenje!😘😘
Cestitkeeeee!!! da ste sto krace u bolnici a sto prije domeka na mazenju i pazenju! ❤❤
Cure, hvala na podrsci 💕 od pocetka me plase da je premali, sta je doktorica rekla da je okej, da ak je otpocetka, da je vjerojatno ovulacija bila tjedan dana kasnije, s obzirom na moje cikluse, nis cudno.
Evi i Aurori. Zelim sretno djetinjstvo, zdravlja , srece i da ne gnjave mame puno🤭💓 cestitam cure!
A stigla je i nasa Eva u 10:55 sati, 3kg i 900g i 52cm dugacka.💗💗🤱 Bucka je mamu ispatila tako da me culo cijelo rodiliste!!! Drage moja nista popucala, nista rezana. Masirali mi u radaoni medicu. Ukratko Eva je divna i odlicna😍😍. Cak smo i cikili malo dok je nisu odnijeli, cekam je jos. Sve pohvale za osoblje u radaoni!!! Ne znam sta bi da nisu bili tako susretljivi i strpljivi!!! A i za sada na odjelu je dobro, tako da,bez straha osjecanke moje!!!Mini_mouse26bravo, cestitam!!🌹😃ajme prava velika curka!🥰💜Evi zelim lijepo i sretno djetinjstvo, a tebi sto brzi oporavak i odlazak s njom domeka na mazenje!😘😘
Cestitkeeeee!!! da ste sto krace u bolnici a sto prije domeka na mazenju i pazenju! ❤❤
Jaooo rijeci ti se pozlatile da i nas ostale doceka dobra ekipa i da nam sve prode tako dobro kao tebi! Hvala na ohrabrenju! ❤
Cestitkeee svim curama, bome idu bebice vanka zadnji dana! ajme to znaci da ce se lista brzo skratit i onda smo mi oko 35, 36 tjedna lagano na redu!💪💪
Sortiraj odgovore
Najstariji