Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ZuMama
    24. Rujan 2020. 15:47

plavo_nebo

ZuMama

Plavo nebosto je s tvojim nalazima? Jesi jos u bolnici?

Jesam. Prate mi tlak i dalje iako je jucer dobar. Sutra ce ponovit ogtt jer je kao prerano raden (u 20.tj.), a beba je sad dosta velika 3200.
    I sa krvi se sve ok nema zgrusavanja nego imam neku upalu pa je zbog tog povisena ta vrijednost.

Bitno da si ti dobro. Bas me zanima kakav ce biti ogtt... a beba je taman spremna za van. Ma nis se nemoras uzrujavati u 37 tj si i ak sad rodis bebanje super kilaze... sam nek sve bude ok😉

Ketty1309
    24. Rujan 2020. 16:10

Bosco

Da se ja javim s pregleda.. Sve je ovak okej, bebica i plodna voda, samo je pak premali. Procjena 2400 grama, mjere su neke okej, neke 2 tjedna premale. Jako malo toga mi je rekla, samo da ipak ne dodem 05.10. Nego odma sad u pon, imat cu pregled, ctg i korigirat ce termin poroda na tjedan iza. Vidjet cemo u pon 🤷‍♀️

Mislim da se ne trebaš previše uzrujavati oko mjere jer znamo da su pretežno nesigurne a iz iskustva mogu reći da sam rodila sa 39+1 bebu od 2740g.
    Čestitam svima na bebicama i u mislima sam s vama koje još čekamo. 
    Ja danas baš iscrpljena i beba mi je nešto mirnija nego ovih dana, ne znam jel to zato što se i ona priprema 

Marta14
    24. Rujan 2020. 16:11

Samo da javim, stigla je Aurora 💞💞💞
    12:34
    3600g,50cm
    Glavica 37,5

• SmileA
    24. Rujan 2020. 16:20

Marta14

3600g,50cm
    Glavica 37,5

Marta14 cestitam!!😃🥰 Aurori zelim sretno i bezbrizno djetinjstvo, a tebi sto brzi oporavak!💜 prekrasno ime🌸😍

🌈💙👣🙏

Happymom
    24. Rujan 2020. 16:36

Marta cestitke na malenoj Aurori,puno srece u zivotu i tebi brz oporavak 😘😘❤️ 

Tejic
    24. Rujan 2020. 16:38

Mana_Mare

Tejic

Mana_Mare

Talija ja nakapam na zlicicu
    Mana Mare hmm a moze se i u mlijeko u bocicu staviti? Ja sam evo danas prvi put dala Espumisan al sam nakapala u mlijeko u bocicu 🙄
    Marta sretnoo!! 🤞🥰🥰

Moze i u mlijeko, al mislim da pise da nesmi bit prevruce za Bio Gaiu govorim

Okiic hvala ti puno na info 🥰🥰
    Marta cestitaaam, a maloj Aurori sretan i dug zivot❤❤❤🍀🐞🐞

Vita26
    24. Rujan 2020. 16:43

Ajme koliko su rodile vec 🙈🙈🙈ja nestignem opce uci na forum i kad udjem vidim da sam puno toga propustila 😂😂😂😂

Ajmo redom Rujanka Cestitam ❤️❤️❤️

Marta 💋💋💋🥰🥰🥰preeeeeesretna sam zbog tebe ❤️❤️🤗Cestitam od srca

sve ostale cure koje cekaju ili su vec u bolnicama sretno 🌞🌞

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

nada23
    24. Rujan 2020. 16:45

Čestitam Marta! 🎊🎊🎊 Konačno je i tvoja Aurora došla.😍 Želim vam brz oporavak i puno maženja! ❤️❤️❤️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• ZuMama
    24. Rujan 2020. 16:49

Marta cestitam🥰❤🎉🎊🥂🎂

Zojo
    24. Rujan 2020. 16:50

Marta14

3600g,50cm
    Glavica 37,5

Čestitam ti Marta na rođenju Aurore i da ste što više skupa da se mazite i pazite i da ti zaliječi sve postporođajne muke! 😍

https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.