Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavo_nebo
    24. Rujan 2020. 13:25

Bosco

Da se ja javim s pregleda.. Sve je ovak okej, bebica i plodna voda, samo je pak premali. Procjena 2400 grama, mjere su neke okej, neke 2 tjedna premale. Jako malo toga mi je rekla, samo da ipak ne dodem 05.10. Nego odma sad u pon, imat cu pregled, ctg i korigirat ce termin poroda na tjedan iza. Vidjet cemo u pon 🤷‍♀️

Nadam se da ce bit sve ok. Mozda je jednostavno sitnija beba 🤗

Napokon 2804
    24. Rujan 2020. 13:34

Bosco

Da se ja javim s pregleda.. Sve je ovak okej, bebica i plodna voda, samo je pak premali. Procjena 2400 grama, mjere su neke okej, neke 2 tjedna premale. Jako malo toga mi je rekla, samo da ipak ne dodem 05.10. Nego odma sad u pon, imat cu pregled, ctg i korigirat ce termin poroda na tjedan iza. Vidjet cemo u pon 🤷‍♀️

Moj je prije par dana bio procjenjen na 2900 tako da nista se ne sekiraj, bitno da raste i napreduje... 🥰

• ZuMama
    24. Rujan 2020. 13:57

Bosco

Nemoj se nervirati, kako kazu cure mozda je samo sitnija bebica👶 a i ti uzv aparati svaki ima svoje mjere... tehnologija😬

• ZuMama
    24. Rujan 2020. 13:58

Plavo nebo sto je s tvojim nalazima? Jesi jos u bolnici?

Demetria
    24. Rujan 2020. 14:27

ajme malih bebica u ovoj jeseni :) to sve bebe stigle s prvim kišama i lišćem hihih
    sutra ujutro ću onda staviti listu prije pregleda....jedva čekam i ja biti na našoj veseloj listi :)
    eto ja oprala prvu turu robice, stavila sušiti jer su danas najavili sunce cijeli dan pa reko nebi bilo loše to iskoristiti...robica se skoro posušila, izašla van s mojim novopečenim rodiljama iz kluba prošetati, malo smo izgorili na suncu i vraćamo se doma sve smo pokisle a time i moja robica...sve ispočetka...
    bebice nemoj još van ostati ćeš gol/gola bez robice....

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Lullee
    24. Rujan 2020. 14:37

Baby boom danas😀divno! Dobronamdosle nove bebice🎉❤️🌟cestitam hrabrim mamama i zelim vsm brz oporavak🙏💪💐
    Puno srece svima cije bebice jos zeljno iscekujemo! Samo hrabro cure🙏💪🤗

plavo_nebo
    24. Rujan 2020. 14:47

ZuMama

Plavo nebosto je s tvojim nalazima? Jesi jos u bolnici?

Jesam. Prate mi tlak i dalje iako je jucer dobar. Sutra ce ponovit ogtt jer je kao prerano raden (u 20.tj.), a beba je sad dosta velika 3200. 
    I sa krvi se sve ok nema zgrusavanja nego imam neku upalu pa je zbog tog povisena ta vrijednost.

enterprise
    24. Rujan 2020. 14:56

Hvala svima! Ja malo spavuckam, tu je isto nastala ogromna guzva, izgleda da je tako onda u svim rodilistima.
    Crwena čestitke, i svima koje sam zaboravila. Sretno dalje sve koje cekate !
    LoMa prvo sam rodila u Petrovoj, sad sam na Merkuru 😁
    I mene je iznenadilo koliko je bilo ekspresno, nisam uopce ocekivala 😅

Unakit
    24. Rujan 2020. 15:11

Rujanka, Crvena, bravo curke, da se vi lijepo oporavite a malci da su vam zivi, zdravi I sretni 🥰

Ivana, Marta, Mini, Ninche, bude dobro, drzite se 💗

Tejic
    24. Rujan 2020. 15:30

Mana_Mare

Talija ja nakapam na zlicicu

Mana Mare hmm a moze se i u mlijeko u bocicu staviti? Ja sam evo danas prvi put dala Espumisan al sam nakapala u mlijeko u bocicu 🙄
    Marta sretnoo!! 🤞🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.