Da se ja javim s pregleda.. Sve je ovak okej, bebica i plodna voda, samo je pak premali. Procjena 2400 grama, mjere su neke okej, neke 2 tjedna premale. Jako malo toga mi je rekla, samo da ipak ne dodem 05.10. Nego odma sad u pon, imat cu pregled, ctg i korigirat ce termin poroda na tjedan iza. Vidjet cemo u pon 🤷♀️
Nadam se da ce bit sve ok. Mozda je jednostavno sitnija beba 🤗
Da se ja javim s pregleda.. Sve je ovak okej, bebica i plodna voda, samo je pak premali. Procjena 2400 grama, mjere su neke okej, neke 2 tjedna premale. Jako malo toga mi je rekla, samo da ipak ne dodem 05.10. Nego odma sad u pon, imat cu pregled, ctg i korigirat ce termin poroda na tjedan iza. Vidjet cemo u pon 🤷♀️
Moj je prije par dana bio procjenjen na 2900 tako da nista se ne sekiraj, bitno da raste i napreduje... 🥰
Nemoj se nervirati, kako kazu cure mozda je samo sitnija bebica👶 a i ti uzv aparati svaki ima svoje mjere... tehnologija😬
ajme malih bebica u ovoj jeseni :) to sve bebe stigle s prvim kišama i lišćem hihih
sutra ujutro ću onda staviti listu prije pregleda....jedva čekam i ja biti na našoj veseloj listi :)
eto ja oprala prvu turu robice, stavila sušiti jer su danas najavili sunce cijeli dan pa reko nebi bilo loše to iskoristiti...robica se skoro posušila, izašla van s mojim novopečenim rodiljama iz kluba prošetati, malo smo izgorili na suncu i vraćamo se doma sve smo pokisle a time i moja robica...sve ispočetka...
bebice nemoj još van ostati ćeš gol/gola bez robice....
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Baby boom danas😀divno! Dobronamdosle nove bebice🎉❤️🌟cestitam hrabrim mamama i zelim vsm brz oporavak🙏💪💐
Puno srece svima cije bebice jos zeljno iscekujemo! Samo hrabro cure🙏💪🤗
Plavo nebosto je s tvojim nalazima? Jesi jos u bolnici?
Jesam. Prate mi tlak i dalje iako je jucer dobar. Sutra ce ponovit ogtt jer je kao prerano raden (u 20.tj.), a beba je sad dosta velika 3200.
I sa krvi se sve ok nema zgrusavanja nego imam neku upalu pa je zbog tog povisena ta vrijednost.
Hvala svima! Ja malo spavuckam, tu je isto nastala ogromna guzva, izgleda da je tako onda u svim rodilistima.
Crwena čestitke, i svima koje sam zaboravila. Sretno dalje sve koje cekate !
LoMa prvo sam rodila u Petrovoj, sad sam na Merkuru 😁
I mene je iznenadilo koliko je bilo ekspresno, nisam uopce ocekivala 😅
Rujanka, Crvena, bravo curke, da se vi lijepo oporavite a malci da su vam zivi, zdravi I sretni 🥰
Ivana, Marta, Mini, Ninche, bude dobro, drzite se 💗
Talija ja nakapam na zlicicu
Mana Mare hmm a moze se i u mlijeko u bocicu staviti? Ja sam evo danas prvi put dala Espumisan al sam nakapala u mlijeko u bocicu 🙄
Marta sretnoo!! 🤞🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji