Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Shine
    23. Rujan 2020. 17:32

Mana_Mare , Demetria ma ne ocekujem ni ja hotel s 5 zvjezdica nit ekskluzivni restoran s delicijama, vec sam ja jednom to i prosla i mogu rec da sam stvarno bila zadovoljna i s odnosom na porodu i na odjelu i na neonatologiji, sve rijeci hvale, nije sad nesto da su skakali oko mene i nezz ja sta ali bili su korektni, dosli kad sam zvala, odgovorili kad sam pitala i to je to... Moj najveci problem je sto sam se ja na plodnoj vodi opcenito prvi put susrela sa nekim losim iskustvom i sa takvim stavom dosla na porod isprepadana, naspram svega dobroga ja se dan danas sitim tog loseg iskustva koje odzvanja i sve padne u vodu. Jednostavno zelim samo da se ljudski ponasaju prema nama imali vezu ili ne, a proc ce sve znam i ici cemo svojoj kuci, najbitnije da s nama sve bude dobro 🙏🏼

Dinosaurus
    23. Rujan 2020. 17:52

LoMa

Dinosaurus Luki je rađen uzv mozga dok smo bili u bolnici i prilikom otpusta. Isli smo na prvi pregled neuropedijatra i tad nam nisu radili uzv jer je bilo razmak 3tj otkad smo izašli iz bolnice pa su rekli da će raditi na sljedećem pregledu, nama je to u 11.mjesecu, tada će luka imati 4mj, korigirano 2mj. Ali on nije imao nikakvo krvarenje niti ista, kod nas je to isključivo kontrola da ne bi bilo….

Bi li ti bio bed napisati mi sta ti tocno pise za uzv u otpusnom pismu? Ja taj dio nisan ni citala jer su nam isto rekli da je uzv samo kontrola i da se radi kod svih prijevremeno rodenih beba pa se uopce nisam ni zamarala dok danas nije rekla da je jos uvik blago naglasena periventikularna ehogenost 🤷‍♀️

Zojo
    23. Rujan 2020. 18:37

Slikica će biti obavezno👏👏👏. Uzbuđena sam ko da je velika svadba a ono nas par...
    Zazu lampu naručila prije mjesec i pol, još ništa tako da ću vjerojatno uzet u bubamari kad budem išla u utorak na pregled. Što se pregleda tiče, mene svaki put gledaju dolje otvorenost i sl i uzv svaki pregled-čak sam prije 2 tjedna bila i na ctg-u. Možda čak i pre iše uzv, svaka 2 tjedna sam išla na kontrolu zadnjih mjesec i po-dva, ali ne bunim se valjda dr znaju šta i kako treba. 

https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]

Tejic
    23. Rujan 2020. 18:43

Rujanka sretnooo i da prode sto bezbilnije 🍀🤞❤
    Mcmouse i Mjesecina cestitam od srca! ❤
    2020 shvacam te, i ja se vec naplakala zbog dojenja a tek nam je 2 tjedna 🙈
    Nas muce i neki grcici a sto mi se jos cini dosta rano. Nakon papanja mog mlijeka se bas muci i tiska nogice k trbuscicu i zaplace grcevito na pol min i stane pa je par min mir i onda opet, sve dok se ne pokaka il ispusti vjetric. Ja bas pazim kaj jedem al eto stalno nas nesto zafrkava, a od AD mlijeka je okej 🙄😕😕

Ninche9
    23. Rujan 2020. 19:29

Znaci receno mi je da sam narucena u petak na indukciju, danas me zovu iz bolnice da dodem sutra na korona test, a u petak dodem pa ce oni odlucit jel bude indukcija il ne
    Nit mogu povest muza sa sobom jer ako me puste doma, muz ne moze opravdati nedolazak na posao..bit cu sama i jadna

• MissKris
    23. Rujan 2020. 19:34

Leia91

Rujanka sretno sutra!
    Baš sami dečkići u zadnje vrijeme 🤗🤗
    Mrežaste gaćice ja sam uzela 1 paket (5 komada) za bolnicu i 1 paket sam doma ostavila ako bude potrebno da dragi donese. Uzela sam M veličinu koju i inače nosim. Probala sam ih i malo jesu uske ali razmišljam da mi se taj ogroman uložak ne bude mogao micati.
    Napokon pa oni su veći stručnjaci od naših tu. Kako te naruče nakon termina? Mislim ok ako si ti u redu ali ja bi bar uzv napravila u međuvremenu ako već ne gledaju jesi zatvorena. Iako je sve to možda bespotrebno ako uredno osjetiš bebu.
    Ja sam pokupila uputnice za bolnicu i covid testiranje i čekam drugi tjedan. Ne vjerujem da će mali miš uskoro biti vani na upoznavanju 💙 sve mi je to nestvarno. A sad imam 100 misli u glavi kao dal sam sve pripremila, hoće li mi još nešto zatrebati, a po noći samo mislim o porodu i oporavku. Eto kako se sve to bliži sve me više hvata neka nesigurnost.
    Ima li koja neki savjet ovako više za moju glavu da ne prolupam još tih tjedan dana? 🙈🙈

E i ako se javi Rosha ili bilo koja druga žena koja je rodila u Petrovoj. Zanima me dal su vas brijali za porod? Dal briju za carski? Dal pitaju jel pristaješ na to? Mene to recimo baš muči. Koža mi je super osjetljiva na britvicu i to poslije sve peče i svrbi a to ne želim uz sve druge tegobe nakon poroda. Ja sam planirala dati dragom da to skrati na minimum jer ja ne vidim dole ima već 2 mjeseca 😂

Ja sam se pocela brijat s ogledalom, nekako se snadem i okej ispadne. sad cu pokusat do poroda odrzavat pa kako bude bude. a muzu sam rekla da stoji u pripravnosti ako zapne. 😂Jel koristite neki dobar gel za brijanje ili nesto s cime se inace tusirate? i jel ima nest dobro za namazat poslije, bojim se bilo sta stavit na kozu da se dodatno ne iziritiram?! 

Bosco
    23. Rujan 2020. 19:46

Brijanje. Ja se isto brijem s velikim ogledalom koji ima dugacku drsku, pa mogu sve vidjet 🤣 ako necu vise moc, bude muz 😁
    Pelene.  Koliko ste pelena nosile u bolnicu? Ako netko zna dal je isto za svaku bolnicu ili svaka ima svoju politiku. Previse mi zauzima cijeli paket. 😅

Demetria
    23. Rujan 2020. 19:52

Mana_Mare

Tko ono voli slike 😉
    Danas nam stigo kompleta sa Wish-a za Bozic! 😄
    Mama nisga ne prepusta slucaju 😀
    https://ibb.co/HBXnxLb

Aaaa moje dvije najdraže stvari - slike robice i Božić 😍😍😍
    Preslatko je... Jedva čekam saznati spol i kreću isto pripreme za Božić....
    Inače bebica sluša božićne već od lipnja tako da bude na mamu 😍🥰
    *
    Brijanje - već preko mjesec dana kupila u Mulleru ogledalce i u tušu sve obavim a kad legnem na krevet i pogledam pod drugim svjetlom i kutem isto budem ljuta što moram opet...nekada i po više puta.
    Brijem s običnim gelom za tuširanje, nije mi se dalo nešto dodatno uzimati 
    Tj koristim biobazu 3u1.
    I definitivno kakvi god trudovi bili brijem se sama doma, ne dam im u bolnici...imam dosta problema s uraslima otkako su me kao brijali za operaciju premda sam ja obrijala to jutro kad sam ulazila u bolnicu a sutradan bila operacija 😡😡😡

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Matea02
    23. Rujan 2020. 20:00

Mana_Mare

Tko ono voli slike 😉
    Danas nam stigo kompleta sa Wish-a za Bozic! 😄
    Mama nisga ne prepusta slucaju 😀
    https://ibb.co/HBXnxLb

Ovo ne da je prekrasno nego su mi oči zasuzile 🤩🤩🤩 predivno stvarno 

Marta14
    23. Rujan 2020. 20:19

Ninche9

Znaci receno mi je da sam narucena u petak na indukciju, danas me zovu iz bolnice da dodem sutra na korona test, a u petak dodem pa ce oni odlucit jel bude indukcija il ne
    Nit mogu povest muza sa sobom jer ako me puste doma, muz ne moze opravdati nedolazak na posao..bit cu sama i jadna

A zasto ce tek u petak odluciti, ja sam mislila da je to sigurno tada? I ja sad mislim kako cu sama i jadna biti, ali mozemo mi to.. Treba to rijesiti, pa da idemo kuci svojoj obiteljici💞Moj sin je velik pa razumije, vjerujem da ti imas dodatni stres zbog malenog..
    Mare divnoo 😍Obozavam Bozic i uskoro cu nesto narucit za sve nas, samo da rodim vise.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.