Svim bebicama koje su rodjene zelim sretno i bezbrizno djetinjstvo a mamama brz oporavak, da sto prije uzivate u toplini svoga doma sa najmilijima ❤️
Takodjer, svima vama koji ste u terminu, cekate da krene, imate dogovorene preglede ili indukciju zelim da sto prije i bezbolnije sve to prodje i dobijete svoje bebice u rukama ❤️
I meni se sad vec lagano sve to priblizava, nisam ni svjesna kako vrijeme zapravo leti 😳 Imam dosta od prve curice al dosta toga moram i nabaviti, sve oprati, opeglati. Kad razmisljam jos 8 tjedana nekako mi se sve cini brzo al onda s druge strane ajde to je dva mjeseca, kao racunam nije to jos. Pitanje je samo kakva cu ja biti jer za sada sve obavljam kao i da nisam trudna pa bi bilo lijepo poceti s pripremama dok sam u snazi.
Ja sam stavila jucer link sa clankom o splitskom rodilistu jer me isto rodiliste i ocekuje al eto nadam se da ce ipak sve biti kako treba i da ce ako nista ponasati se ljudski i prema meni i prema bebi ❤️
Ne pisem cesto al stalno citam, mogla bih postati cesca s postovima 💪🏼
Rujanka sretno 🤗🤗
Plavo nebo nadam se da je i s krvi sve u redu, drzi se!
Ja sam stavila 2 paketića po 5 mrežastih L veličine (inače nosim M). Iskreno, uopće se ne sjećam što mi je sve u torbi, otkad sam je spremila 😂😂
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Cestitke curama koje su rodile, necu nabrajat jer sam malo u zaostatku pa da nekog ne izuzmem. Sretno svima na pregledima, drzite se sve i budite jake! Sve ce to uskoro proci i brzo smo s nasim bebama! Curkama u bolnici saljem veeliko ❤ podrske! Neka nam je svima sa srecom! 😊😊💪💪💪💙❤
Ivana ne sjecam se ni ja ahaha, bas sam danas o tome razmisljala.. Spremila sam ju sa 32 a i vec je neko vrijeme u autu 🙈🙈
Sretno svima sutra na indukcij, procitala sam al vise ne znam tko ide 😅
Cure čestitam vam na vašim bebicama!! Brz oporavak vam želim i da što prije budete doma i mazite se 💙💙😘
.
Mi smo sa pregleda, ctg savršen, princezita ima 2.360kg, NEMA sumnje u zastoj u razvoju i sve super, protoci, plodna voda. Jedino mi se cerviks dosta skratio, 2.8 cm je al malo usporiti tempo i bit će okej 😊
Rujanka sretno sutra!
Baš sami dečkići u zadnje vrijeme 🤗🤗
Mrežaste gaćice ja sam uzela 1 paket (5 komada) za bolnicu i 1 paket sam doma ostavila ako bude potrebno da dragi donese. Uzela sam M veličinu koju i inače nosim. Probala sam ih i malo jesu uske ali razmišljam da mi se taj ogroman uložak ne bude mogao micati.
Napokon pa oni su veći stručnjaci od naših tu. Kako te naruče nakon termina? Mislim ok ako si ti u redu ali ja bi bar uzv napravila u međuvremenu ako već ne gledaju jesi zatvorena. Iako je sve to možda bespotrebno ako uredno osjetiš bebu.
Ja sam pokupila uputnice za bolnicu i covid testiranje i čekam drugi tjedan. Ne vjerujem da će mali miš uskoro biti vani na upoznavanju 💙 sve mi je to nestvarno. A sad imam 100 misli u glavi kao dal sam sve pripremila, hoće li mi još nešto zatrebati, a po noći samo mislim o porodu i oporavku. Eto kako se sve to bliži sve me više hvata neka nesigurnost.
Ima li koja neki savjet ovako više za moju glavu da ne prolupam još tih tjedan dana? 🙈🙈
E i ako se javi Rosha ili bilo koja druga žena koja je rodila u Petrovoj. Zanima me dal su vas brijali za porod? Dal briju za carski? Dal pitaju jel pristaješ na to? Mene to recimo baš muči. Koža mi je super osjetljiva na britvicu i to poslije sve peče i svrbi a to ne želim uz sve druge tegobe nakon poroda. Ja sam planirala dati dragom da to skrati na minimum jer ja ne vidim dole ima već 2 mjeseca 😂
Rujanka sretno sutra!
Baš sami dečkići u zadnje vrijeme 🤗🤗
Mrežaste gaćice ja sam uzela 1 paket (5 komada) za bolnicu i 1 paket sam doma ostavila ako bude potrebno da dragi donese. Uzela sam M veličinu koju i inače nosim. Probala sam ih i malo jesu uske ali razmišljam da mi se taj ogroman uložak ne bude mogao micati.
Napokon pa oni su veći stručnjaci od naših tu. Kako te naruče nakon termina? Mislim ok ako si ti u redu ali ja bi bar uzv napravila u međuvremenu ako već ne gledaju jesi zatvorena. Iako je sve to možda bespotrebno ako uredno osjetiš bebu.
Ja sam pokupila uputnice za bolnicu i covid testiranje i čekam drugi tjedan. Ne vjerujem da će mali miš uskoro biti vani na upoznavanju 💙 sve mi je to nestvarno. A sad imam 100 misli u glavi kao dal sam sve pripremila, hoće li mi još nešto zatrebati, a po noći samo mislim o porodu i oporavku. Eto kako se sve to bliži sve me više hvata neka nesigurnost.
Ima li koja neki savjet ovako više za moju glavu da ne prolupam još tih tjedan dana? 🙈🙈
E i ako se javi Rosha ili bilo koja druga žena koja je rodila u Petrovoj. Zanima me dal su vas brijali za porod? Dal briju za carski? Dal pitaju jel pristaješ na to? Mene to recimo baš muči. Koža mi je super osjetljiva na britvicu i to poslije sve peče i svrbi a to ne želim uz sve druge tegobe nakon poroda. Ja sam planirala dati dragom da to skrati na minimum jer ja ne vidim dole ima već 2 mjeseca 😂
ja sam lani rodila tamo, moglo se odbiti, cimerica je odbila (a ja sam se nekako sama prije pa me nisu nista pitali).
Hvala svima na držanju palčeva :)
Ja sam u dmu uzela L veličinu TO TO mama tosama 5 komada i probala sam jedne obući...meni je to malo u knap bilo a ima već neko vrijeme da nisam probala obući, iskreno se bojim da ih sad više ne bi mogla ni navuči, baš ću sad ići probati.
i uzela sam prije toga LOLA baby u bubamari kao univerzalne moš si ga misliti jedva sam ih navukla tada...a sigurno ima mjesec dana da nisam ni jedne probala....ja sam na 96kila ali sve mi otišlo u stomak noge su mi ajmo reći iste.
*
Mana mare i shine i mene čeka kbc st, isto ne očekujem hotel s 5 zvjezdica ali mislim da su naspram drugih bolnica postali baš ne humani, am malo je to tako nazvati, postali su grozni...taj jedan doktor, sestra ili što već koja je Bogom dana nažalost ne može izbrisati ponašanje ostalih kolega....duboko ću udahniti svaki dan i samo reći još jedan dan i idemo doma tati i našem toplom krevetu... vjerujem da će mi biti lakše od toga
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sortiraj odgovore
Najstariji