Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    24. Rujan 2020. 02:29

Rujanka sretno i tebii 🥰🥰🥰
    Aimeeee bit ce bebica 😍😍😍😍😍😍
    .
    Joj da meno hoce puknut vodenjak da budim muza momentalno,  toliko slatko i on spava da ga ne mogu više slušati,  hrce za poludit, kroz dupla zatvorena vrata, sa cepicima za uši ja ga cujem... tako da ovo bi mogla biti dugaaaa noc ako se uskoro ne utisa, a zao mi ga buditi kad znam da se diže u 5...
    Cure javljate nam se kako budete uspijevale,  sretno svima, što brže, što bezbolnije 😘😘😘😘😘😘

Marta14
    24. Rujan 2020. 02:44

Sretno cureee🍀🍀🍀💪

• Lullee
    24. Rujan 2020. 03:01

Stizu bebice❤️🙏sretnoo💪🤞

Mina 29
    24. Rujan 2020. 03:17

Sretno 🙉🎉🎉🎉
    Cure nek prođe brzo da ljubite svoje štruce 🙏❤️💙

nada23
    24. Rujan 2020. 03:22

Mini mouse, Ivana i Rujanka—— SRETNO i da što prije držite svoje bebice u naručju! ❤️❤️❤️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

plavo_nebo
    24. Rujan 2020. 03:46

Cure sretno 🥳🥳🤗🤗

enterprise
    24. Rujan 2020. 05:06

Evo, u 3 sata od curenja do mog Juraja. Dosao nam u 4 i 13, za Merkur same pohvale, primalja uz mene cijelo vrijeme, rezana nisam, samo 2 sava od malog pucanja pred kraj. 
    Ja jos ne mogu vjerovati da je bilo tako brzo, nisam stigla ni na klizmu ni na epiduralnu.
    Sretno Mini mouse i Ivana !

• mini_mouse26
    24. Rujan 2020. 05:11

Ja u predradaoni. Guzva je, bebe se nesta uzmeskoljile danas!! Znaci traju mi trudovi po 3min i budu svake 3min. Nadam se da nece jos dugo.

keksic
    24. Rujan 2020. 05:25

Rujanka, čestitam!!! Juraju se nije dalo odužiti s dolaskom na svijet 😁
    Mini mouse, javljaj se, ne zvuči kao da će predugo potrajati 😊

• mini_mouse26
    24. Rujan 2020. 05:25

Rujanka pa cestitam!! Presisala ti nas!! Neka i bolje tako brzo!! Juraju sve najbolje zelim u zivotu!! ❤❤😘🤱🤱🥳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.