I meni ispao sluzni čep, očito pregled potaknuo. Trudovi cijeli dan, brojim i mislim se kad ću krenuti ili da malo odspavam prvo.
Mini sretno 🤗
Aaaa sta sam ti ja rekla hahahaha ja isto brojim i cekam evo otusirana i obrijana da li da krenem ili ne!!! Sretno i tebi puuuno puuuno!! Valjda cemo do ujutro imati nase bebice u rukama ❤❤❤
Ivana i mini sretnooo 🥰🥰🥰🥰.
Zumama ja sam isto vadila krv negdje u 16-tom tjednu i uza toga nista... Ni OGTT, urinokulturu nijednom ... Bris mi je rekla dr da ce u TA na idućem pregledu sa 36+6 uzeti.

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Mana Mare hvala ti na savjetima, screen shotala sam si tvoj komentar 😁 ak se ovak nastavi probat cu onda nesto od tih kapi. A reci mi dal si te kapi na svoju ruku uzela ili uz konzultaciju sa pedijatrom il patronaznom sestrom?
I kompletic ti je preeedivaan 🥰🥰🥰
Za Bio Gaiu mi rekla prijateljica i patronazna.
Kad sam rekla pedijatrici da mi se beba ponekad muci za punit pelenu i kao da se naguta zraka dok jede rekla mi je da joj dam espumisan kapi, rekla sam da pije i Bio Gaiu rekla je da je to ok.
Espumisan mi je vise da se ona isprduca, a Tiba kapi cu sad koristit svaki dan, a espumisan cu ako bude potrebe.
A susjeda koja je rodila mjesec prije mene
mi rekla da je ona kombinirala Bio Gaiu i Tiba kapi bas protiv grceva i da je pomoglo, njoj je pedijatrica to preporucila
Mana Mare A postoji razlika izmedu BioGaie, Tibe i Espumisana? Cula sam za sve njih al sam mislila da je to sve isto samo drugo ime.
Sooriii kaj te davim al spremna sam sve poduzeti samo da mu olaksam 😕😕
Sutra nam dolazi i patronazna pa cu svakako pitati dal mu mogu davati kapi i ak mogu odmah saljem muza u ljekarnu.

Javljam se u nocnu smjenu, puknuo vodenjak, sad tajmiram trudove prije nego dignem muza 😆 Bas blazeno spava 🤣
Rujanka i ti hahah sretno ti puuuno ❤❤
Evo mi vec na pola puta za os, trudovi na 5min
Al dobrano jaki
Javim se kad budem mogla
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji