Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dinosaurus
    23. Rujan 2020. 13:26

Mjesecina i mcmouse cestitkeee! 💕🎉🎊
    Cure koje ste prijevremeno rodile, jesu li bebicama radili uzv mozga i jeste li sa napunjenih mjesec dana isli na kontrolu? Zanimaju me iskustva... Mi smo danas obavili kontrolu za tih prvih mjesec dana i nije nam se povuklo to nesto (nis nisam skuzila) pa nas je narucila na kontrolu kad beba napuni 3mj. Malo me to sad zbediralo pa me zanimaju vasa iskustva ako ko ima 😘

Ninche9
    23. Rujan 2020. 13:29

Teica30 bas lijepo sve izgleda osobito bodi na Bambija, gdje si ga kupila?? Divan je
    Marta, Ivana Du hajmo onda u petak sve
    Marta hoce li muz onda ostati s tobom cijelo vrijeme ili ces ga zvati da ti dode kad krene?
    Ja mislim da cu svog poslati doma, al meni ce ja mislim dati neke tabletice a ne tampon i to jos moze trajat 3 dana? Whaat, pa kak dugo cu bit u bolnici..
    Razmisljam sto cu sutra skuhat da moji imaju preko vikenda

Ninche9
    23. Rujan 2020. 13:30

Plavo nebo drzi se 💙💙💙💙

Napokon 2804
    23. Rujan 2020. 13:38

Mc_mouse čestitam,  brz oporavak tebi I malenom... srece, zdravlja,ljubavi,veselja 😘😘😘😘😘😘
    .
    Tejic 😍😍😍😍😍
    .
    Cure na hospitalizaciji i sa bilo kakvim izdrzite  jake ste 😘
    .
    Moj pregled se sastojao od toga da sam duze cekala nego sto je pregled trajao, samo ctg mi spojili, ctg ocitao trudove nekakve minimalne i uz riječi to tako treba bit, priprema se maternica za porod, jesam otvorena ili zatvorena, ne znam, nisu me ni taknuti... sljedeći pregled je vjerovali ili ne 5.10  al da im javim ak u međuvremenu rodim da me mogu obrisati sa termina... 

AngelEyes
    23. Rujan 2020. 13:40

Ninche 😂😂😂😂 amo, petak mi odgovara! 

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

Demetria
    23. Rujan 2020. 13:42

teica30

Koliko ste VI spremile mrežastih gacica za bolnicu?

Jedan paket od 5 komada, ako budem dulje u bolnici mužu je to ostavljeno na vidnom mjestu.
    *

Leia91

Bosco i Demetria moj isto malen trbuh. Mama mi je rekla da je i njen tako bio, rodila 3 djece svi po 3,5 kile sve uredno 😊 moj je malac prošli tjedan procjenjen na 2600 što je zapravo malo manje ali je sve uredno. Uredna porođajna težina je od 2500 do 4500g. Tako da nema razloga za brigu. I iako mi je kao malen trbuh meni se čini najveći kad se treba okrenuti u krevetu 🤣🤣

Zato me bas zanima u petak šta ce reci

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

AngelEyes
    23. Rujan 2020. 13:42

Napokon kako čudno tek tad pregled, a termin ti je za 6 dana. Drži se 😘

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

Napokon 2804
    23. Rujan 2020. 13:46

Ivana_Du

Napokon kako čudno tek tad pregled, a termin ti je za 6 dana. Drži se 😘

Ma uzas... da mi je sto prije rodit i da ih se riješim, dosta mi je vise

plavo_nebo
    23. Rujan 2020. 13:52

Ja sam dobro. Mala procijenjena na 3200.. zadnja dva mjerenja tlak normalan.. ujutro valjda bio visok od hodanja ili ko zna cega.. sad jos jedino cekam da vidim sta mi je to sa krvi

enterprise
    23. Rujan 2020. 13:57

Hello, samo kratko da se javim, ja sutra idem na indukciju jer kaze doktorica da je glava jednostavno vec sad prevelika da bi ga pustila jos da me razmrda 😂 Tako da, sutra se pridruzuje jos jedan decko popisu.

Mjesecina i McMouse čestitam vam i sretno!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.