Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Rujan 2020. 18:50

Halila kaj se korone tiče morala sam imati masku na dolasku a kasnije sam ju smjela skinuti. Nemamo maske ni sad u sobama, imaju ih oni koji dolaze u sobu (sestre, liječnici itd).
    Pratnje naravno nema, ni posjeta, a stvari se mogu donesti dolje pred ulaz od 14 sati. Ulaz za rodilje je onaj u dvorištu, koji gleda prema konzumu.
    Ekipu koja je na porodu vjerojatno znaš. Isti su i u ambulanti dok kreneš tam. Ne znam kakvi su dok je pratnja al prema meni su bili čisto hladni i nepristupačni. Ne svi ali većina da. Baš sam se jako razočarala u naše rodilište. U ova dva dana je prodefiliralo valjda 50 ljudi a samo jedna sestra u rodilištu se predstavila i rekla ko je. Svi su užurbani i očekuju da bum i ja tak, nemaju strpljenja i obraćaju se s visoka. Danas je bila fizijatrica mlada malo provježbati s Matijom glavicu, jedina pristupačna osoba do sad. Svaka čast ljudima na stručnosti al bome nisam došla sim zbog njih niti zaslužujem biti stvar, zadatak kojeg treba čim prije obaviti.
    Uzmu mi bebu iz krevetića, kao prematanje, i nemam pojma kaj s njim rade ni je li kakal onu prvu kakicu, dal piški normalno, kakva mu je guza, dal ima osip itd. Davaju mu nekakvu otopinu glukoze dok je prematanje i to se daje bez da se mamama ikaj o tome govori. Mislim, ja bi voljela sve znati kaj mu rade i kaj mu daju. I da ga ja mogu prematati na primjer. Da nije bio pedijatar jutros ne bi ni vidla toga mekonija kak izgleda (sestra ga je premotala u sobi da ga pedijatar pregleda).
    I ujutro se samo ređaju vizite, ovi, oni, buka je i jedva čekam da idemo doma u mir.
    To sigurno znaš i sama kad si već rodila, možda si htjela nekaj drugo saznati, pa pitaj ak je tak

teica30
    22. Rujan 2020. 18:52

Naravno neću sigurno posjete (čitaj muž i mama) da borave s nama cijeli dan, ali ako ih puste da nas dođu vidjeti iskoristit cu sve ... A u krajnjem slucaju moći ce nešto donijeti i cimericama ako im bude trebalo 😁😉. 
    Čestitam na Niki 🥰... Nasa je cura prvo trebala biti Nika 😁

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

22. Rujan 2020. 18:54

Starfish čestitam! Puno zdravlja i sreće bebici i vama svima u obitelji, oporavite se brzo i uživajte 🥰🍀💕

• ZuMama
    22. Rujan 2020. 19:04

Starfish cestitam od ❤

Napokon 2804
    22. Rujan 2020. 19:08

teica30

Naravno neću sigurno posjete (čitaj muž i mama) da borave s nama cijeli dan, ali ako ih puste da nas dođu vidjeti iskoristit cu sve … A u krajnjem slucaju moći ce nešto donijeti i cimericama ako im bude trebalo 😁😉.
    Čestitam na Niki 🥰… Nasa je cura prvo trebala biti Nika 😁

Pa bas to, nece kampirati uz vas, 2 minute i dovoljno, a i tocno to, mogu donijeti i klopu tebi i cimerici i slično... 

Marta14
    22. Rujan 2020. 19:08

Teica rade oboje tamo, to je onda pod normalno..ja sam mislila na to npr da dode moj muz koji nema veze sa bolnicom.. Iskreno ja se onda nisam lijepo osjecala, i pala sam u jos vec depresiju. Al dobro.. 
    Starfish cestitam na malenoj 🌸🤗Ima lijepo ime!
    Bez oporavak ti zelim 

jasamja
    22. Rujan 2020. 19:09

Starfish

Jutros je rođena malena Nika,3070g,51cm. Nakon dugih 29 sati od pucanja vodenjaka,odnosno 22 sata bolnice,indukcije,epiduralne itd. Nika i ja smo dvije smjene ispratili. Ekipa na Merkuru je za sve pohvale😉

Čestitke na rođenju male princeze ❤️😘

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• ZuMama
    22. Rujan 2020. 19:09

teica30

Naravno neću sigurno posjete (čitaj muž i mama) da borave s nama cijeli dan, ali ako ih puste da nas dođu vidjeti iskoristit cu sve … A u krajnjem slucaju moći ce nešto donijeti i cimericama ako im bude trebalo 😁😉.
    Čestitam na Niki 🥰… Nasa je cura prvo trebala biti Nika 😁

Slazem se s tobom. Jedina prednost zdr.djelatnika je ta da mogu doci do tebe. Apsolutno nitko ne pita kako je med.sestrama i tehnicarima koji rade po 12-24 sata dnevno, nemaju nikakva prava na sistematske preglede ili bilokakve beneficije koje imaju ljudi u tvrtkama koje se bave npr.prodajom kompjutera... zdr.djelatnici su u Hrv strasno potplaceni i potlaceni. I da... ima ih bezobraznih i svakakvih ali su tu za nas da nam pomognu. Dozivjela sam bahate i bezobrazne ali mi nikada nisu odmogli... stoga jedino sta imaju je to da se prosvercaju nekom svom i tu im treba malo zazmiriti😉

Tina.Antares
    22. Rujan 2020. 19:11

Čestitam Starfish Sanja Rosha i ostalim ako sam koju preskočila! Želim vam uživanje sa vašim smotuljicma i sto prije odlazak doma! 

Imamo li tu koju mamu da nije išla na komplikacije, nego porodiljni? Ja bi trebala 30.9. nosit doznake i otvoriti porodiljni sa 1.10.(39 dana prije termina), a ne znam kada i kako onda ide isplata? Je li koja u firmi koja je koristila potpore za dio place? Jesu vam nešto posebno davali da morate popuniti na hzz? Za Zg pretpostavljam da idem u Jukicevu? 

Hvala! 

Napokon 2804
    22. Rujan 2020. 19:18

http://katalozi.net/katalogmobile.php?issuusrc=http%3A%2F%2Fe.issuu.com%2Fembed.html%3FbackgroundColor%3D%2523333333%26backgroundColorFullscreen%3D%2523333333%26d%3Dletak-dt_39%26hideIssuuLogo%3Dtrue%26hideShareButton%3Dtrue%26pageLayout%3DsinglePage%26u%3Dkatalozi.net

Ktc katalog, mozda netko ima blizu i možda se nešto od igračkica dosadne nekome... meni se sviđaju sovice

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.