Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejic
    23. Rujan 2020. 07:02

Jasamja koristim od pampersa aqua pure. Na bazi vodesu i dosta su mokre, a imqm i od mustele i oke ne zasad. Kad ae jako pokaka onda koristim vodu
    Starfish cestitaam!! 😊❤🥰🥰🍀🐞

Vita26
    23. Rujan 2020. 07:31

Curke curke,neplanski ali sretna sam da sam to sa muzem zajedno uradila❤️
    SmaliA jesam da ,jer neznam kad cu morati na carski 28.9zovem bolnicu pa cemo na pregled .pa cu znati dal za 2ili3tjedna a to je jos malo 🙈🙈🙈 jos torbe slozim ali sve sam se pripremila 🌞🥰🥰kako ste vi meni!??bolovi!??znam da si pitala ali bila sam otsutna.
    Moj dragi je jos uvjik doma,nakon vjencanje nase razbolio i sad njegova firma trazi u njemackoj da pravi test ma ziva katastrofa..a mi imali vjencanje samo sa kumovima 🙈🙈🙈a radne kolege tamo svasta nesta poceli ,ma uzaaas..i ja sam dobila uputnicu za taj test ,to izgleda sve moraju

Teica vjerujem ti ,teze ce biti sa svakim danom 🙈🙈
    I ako ja ne mogu se zaliti ,bas sam aktivna 😂😂😂😂
    Tu i tamo imam probadanje i nekad ako preterujem naticu noge ali inace kao zmaj 😂😂😂svaki dan cistim,nesto mjesim,pa zezaju da Da gnjezdim.

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26
    23. Rujan 2020. 07:34

Starfish cestitam❤️❤️

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

AngelEyes
    23. Rujan 2020. 07:39

Napokon nisam još čula za stimulaciju bradavica, ali probat ćemo i to, ne može škoditi 😁
    Marta 10-12 dana čekaju do indukcije, meni je najgore što sam zatvorena pa ne mogu plodnu vodu pregledati. Nadam se da se po tom pitanju nešto promijenilo, noćas sam napokon osjetila mislim trudove 🙏 vidjet ćemo na pregledu danas.
    Sretno svima s pregledima! 

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

Marta14
    23. Rujan 2020. 07:43

Jutro! Sretno svima danas 🍀🍀
    Ja nisam nista spavala, kukovi su me bas boljeli. Jutros nesto smeckasto na gacama..
    U 10h pregled imam. 

Guzu cu sa vodom i blazinicama(tako sam i sinu), vani sa maramicama na bazi vode.

Napokon 2804
    23. Rujan 2020. 07:50

Leia91

Napokon 2804

https://ibb.co/DVpMmc6
    Jel probala koja stimulaciju bradavica?

Hmmm. Ja sam mislila da se bradavice ne smiju dirati da ne izađe kolostrum prije bebe. 🤔🤔
    A ovo da pranje poda i prozora može izazvati abrupciju posteljice prvi glas.

Iskreno pojma nemam, to mi je aplikacija izbacila pa bas zato i pitam... znam da sam negdje citala na foru toga da pretjeranog disanje ruku u zrak moze dovesti do petljanja vrpce oko bebinog vrata i slično... iako kog god bi pitala svi kazu da su to gluposti da u nicem ne treba pretjerivati i to je to..
    .
     ja u pola 11 pregled. Noc katastrofa,  zaspala u neko doba noći bez obzira što sam bas bas bila iscrpljena, spavala sa sirom otvorenim prozorima jer mi je falilo zraka, sad me grlo bolucka, bas odlicno...

klupko_srece
    23. Rujan 2020. 08:13

Dobro jutro. Nadamo se da ste dobro. Ne stignemo se javiti stalno je veselo. Leon raste dobro je. Cica 💙💙💙💙💙 svaki dan se sve bolje upoznajemo. Raste ko gljiva. Jučer smo napunili 3 tjedna. Domeka smo, uživamo. Nadam se toploj jeseni i šetnjama. Gledal listu sve nas je više i niti jedna bebica za sada se nije rodila na termin 😁😅 cure u terminima sretno budite jake, cure koje imate preglede sretno. Mislimo na vas, samo stalno neka gužva. Šaljemo vam puno pusa

Talija
    23. Rujan 2020. 08:17

Jutro!
    Mi cistimo guzu blazinicom i toplom vodom. Takoder na taj nacin cistim i sebe poslije bilo klve nuzde radi savova. Preporucila to pteonazna i od kad to radim, puno bolje se osjecam... ali ja sam imala epiziotomiju tako da imam i dosta savova.
    Spavanje - spava u kolijevki do naseg kreveta. 
    Sretno avim curama u terminima i na pregledima 🥰

keksic
    23. Rujan 2020. 08:42

Cure sretno na pregledima 😁
    *
    Brisanje guze - samo blazinice i voda, vani kad ćemo ići vlažne maramice
    Spavanje - samo krevetić jer ja imam tako dubok san da bi bilošto drugo bilo opasno

Marta14
    23. Rujan 2020. 08:50

Keksic jos uvijek imas dubok san!? 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.