Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NikPik
    22. Rujan 2020. 15:34

Rosha čestitke, bome porod za poželjeti :) Sretno malcu, tebi brzi oporavak!

Unakit
    22. Rujan 2020. 15:44

Sanja, Rosha, kako su to divne vijesti! Zelimo vam brz oporavak a Matiji I Noi prekrasno djetinjstvo, zdravlje i srecu u 100 narednih ljeta najmanje 🥰

• mini_mouse26
    22. Rujan 2020. 15:49

Ketty zeno ti si kraljica!! 👸👏
    Rosha cestitam i drago mi je da je tako dobro proslo! Noa dobrodosao i zelim ti sve najbolje!! 🤱🥳🥳❤❤❤
    Nista od naseg poroda danas. Sve stalo. Ja sokirana!! Otvorena i dalje 2 prsta i to je to. Kaze dr u cetvrtak opet kontrola pa mozda do tad i dode! A ja njoj onako zivcana: "ma ima navecer da se porodim!!" Zena umrla od smijeha 🙈🙈🤣🤣🤣 

• mini_mouse26
    22. Rujan 2020. 15:50

I daa Rosha ti noktici bas znaju sokirat hahahaha 😂😂

Demetria
    22. Rujan 2020. 15:55

Vita26

Evo i nas kutak je gotov ❤️❤️https://ibb.co/FwnYt4m

ajme vita kutak je presladak ali molim te reci mi di si našla medvjedića dobra srca...netko je stavio i igračkicu olafa pa nemogu vjerovati di vi nađete to ja bi za moju malu hobotnicu 
    *
    Rosha čestitam ti od srca....mali noktići dugi :) meni je to kod muških preslatko kako dečkići znaju izgledati ljepše od curica...moj najmlađi brat ima najslađe najgušće trepavice sve mu cure zavide
    Drago mi je čuti kako ti je sve tako brzo prošlo i drago mi je zbog vas.Mazite se i pazite 
    *
    Leia91 suosjećam...mene odmah tuga uhvati kad se sjetim kako su prijatelji mogli pisustovati porodu svojih prvorođenih a naši muževi će vidjeti tek svoje dijete kad budemo izlazili iz bolnice...baš mi srce puca zbog toga
    *
    mini_mouse26 hahah šaljem ti pozitivne misli da što prije krene i da sve bude dobro
    *
    Jedva čekam petak i pregled....premda znam da muž opet neće moći sa mnom, odjednom me zanima koliko je velika bebita...uf nešto je prebrzo rasla zadnjih par termina pregleda...
    Inače danas mi je dan poroda po zadnjoj mengi....tek sad me malo trta jer znam da sam i ja tu za dva tjedna za vama (po UZVu)
    *
    Idem gledati superpar prvi puta, navodno su muškima radili trudove pa me baš zanima....

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Leia91
    22. Rujan 2020. 15:55

Rosha

Cure moje, ja rodila!
    Noa je rođen u 12:01h, težak 3200kg i velik 49cm. 💙
    I ima najduže nokte na svijetu 😄

Rosha čestitam!! Noa dobro došao!! Mamici brz oporavak želim 💙💙

• mini_mouse26
    22. Rujan 2020. 16:02

Vita kutak ti je diiivan!! Boje, posteljina, igrackice, naljepnica... ma sve!! ❤❤

Napokon 2804
    22. Rujan 2020. 16:06

Upravo saznala da je bolnica di planiram roditi uvela da pratnja moze doci samo 15 min pred sam kraj poroda... ne može više kao sto je bilo, bit  cijelo vrijeme uz mene... pricam za njemačku 

• mini_mouse26
    22. Rujan 2020. 16:08

Napokon 2804

Upravo saznala da je bolnica di planiram roditi uvela da pratnja moze doci samo 15 min pred sam kraj poroda… ne može više kao sto je bilo, bit cijelo vrijeme uz mene… pricam za njemačku

Znaci i tamo je krenilo stroze! Al dobro bolje i tako nego nikako!

samanta_98
    22. Rujan 2020. 16:19

Čestitam Rosha 🥰🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.