Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matea02
    22. Rujan 2020. 14:40

Rosha

Hvala cure ❤️
    Bilo je relativno brzo, prirodni trudovi su bili fakat ok, krenuli na oko 1h nakon pucanja vodenjaka.
    Došla u Petrovu, pregled (2-3 prsta otv), klistir (preporučam, jer mene su pitali želim li), u svoju spavačicu i u box.
    Ctg, lagani trudovi i na 4 prsta otv dobila epiduralnu i tu skoro pa niš nisam osjetila dobrih 1,5h.
    E onda je nakon 2h epi prestala djelovat i došli trudovi na svako 1min…i točno osjetiš kad krene za izgon, uf boli.
    Rodila sam ga u 2 truda ali brate mili cijeli me odjel čuo 😅🥴 Mislila sam da ću sva popucat, kad ono - NIŠTA! 🙏🏻
    I dobila sam ga odmah na prsa, mazili smo se dobrih 1h kad su ga odnjeli na mjerenje. Cicku je prihvatio odmah, riješio i jednu i drugu i zaspao.
    4h sve ukupno od ulaska u box. Fakat za poželjet.
    I prvo kaj sam rekla kad sam rodila:
    Hvala ti Bože! 😅
    Sad čekam tu u sobi da mi ga dovedu 💙
    🙂
    Javim se čim se malo slegnu dojmovi!
    Sretno svima!

Prekrasno!! Čestitam puno ljubavi i maženja 😘💙

keksic
    22. Rujan 2020. 14:43

Rosha, čestitam! Zvuči kao super porod! Uživaj u malom dečkiću i  sretno u Petrovoj! Ja bi ti jedino preporučila da zoveš sestre bez srama (ako želiš dojiti), cimerica ih moja nije gnjavila s time i na kraju su joj rekli da bi je zadržali još jedan dan jer "ne zna dojit" 🙄

• SmileA
    22. Rujan 2020. 14:53

Rosha

Hvala cure ❤️
    Bilo je relativno brzo, prirodni trudovi su bili fakat ok, krenuli na oko 1h nakon pucanja vodenjaka.
    Došla u Petrovu, pregled (2-3 prsta otv), klistir (preporučam, jer mene su pitali želim li), u svoju spavačicu i u box.
    Ctg, lagani trudovi i na 4 prsta otv dobila epiduralnu i tu skoro pa niš nisam osjetila dobrih 1,5h.
    E onda je nakon 2h epi prestala djelovat i došli trudovi na svako 1min…i točno osjetiš kad krene za izgon, uf boli.
    Rodila sam ga u 2 truda ali brate mili cijeli me odjel čuo 😅🥴 Mislila sam da ću sva popucat, kad ono - NIŠTA! 🙏🏻
    I dobila sam ga odmah na prsa, mazili smo se dobrih 1h kad su ga odnjeli na mjerenje. Cicku je prihvatio odmah, riješio i jednu i drugu i zaspao.
    4h sve ukupno od ulaska u box. Fakat za poželjet.
    I prvo kaj sam rekla kad sam rodila:
    Hvala ti Bože! 😅
    Sad čekam tu u sobi da mi ga dovedu 💙
    🙂
    Javim se čim se malo slegnu dojmovi!
    Sretno svima!

Rosha bravo, cestitam!!😃🥰Bome si ti to sve lijepo i brzo odradila👍Zelim ti sto brzi oporavak, a Noi sretno i bezbrizno djetinjstvo!💙👣

🌈💙👣🙏

Bosco
    22. Rujan 2020. 14:53

Rosha.  Cestitam! Zvuci kao stvarno super porod! Uzivaj s bebicom i odmori 🎁💙

plavo_nebo
    22. Rujan 2020. 14:54

Cure koje ste rodile jeste pile caj od maline? Masirale? Popucale? Rezane? Bas me to zanima... 🤔🤔

• SmileA
    22. Rujan 2020. 14:55

Vita26

Evo i nas kutak je gotov ❤️❤️https://ibb.co/FwnYt4m

Vita26 prekrasnoo je!!😍😍🥰💙💙💙👣🍼 Ti vec sve pripremila, ja tek krenula s pranjem robice😁 budem i ja drugi tjedan kimbac i polako torbu pripremila🤗

🌈💙👣🙏

Ninche9
    22. Rujan 2020. 14:56

Rosha čestitam💜💜💜💜
    Marta ja imam.. 

• SmileA
    22. Rujan 2020. 14:59

ZuMama

I eto nisam rekla ono najbitnije a to je da smo mi 34 tt+3 i danas imamo 2600 gr, decko napreduje👍💙

ZuMama super za pregled!😃👍Pravi veliki decko🤗ja idem slj tjedan isto kad cu biti 34 tj i jedva cekam da cujem da je sve u redu i da si ga vidim😍
    A sto se straha tice, to je normalno, mislim da je svaku od nas u nekom trenutku strah poroda, pa prode, pa opet dode, ali na kraju dode najljepsa nagrada🥰 

🌈💙👣🙏

teica30
    22. Rujan 2020. 15:02

Demetria hvala, nešto sam od tih i ja gledala, valjda cu naci nešto sto mi se svida. Mozda neka ovdje ima stokke torbu? Ona nam je bas uz kolica, ali mi se cini da bas nema pretinaca 🥴.
    Rosha Čestitam, porod za poželjeti 🥰🤩
    Vita kutak je predivan 🥰🥰🥰
    Netko je rekao svaka čast za radove - ja bi najradije da je to sve davno bilo gotovo, jer isto nisam sposobna za nista, cim duže hodam ili stojim noge kao dva balona... Bas me zanima kako ce ovo ispasti na kraju ... 

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

• Lullee
    22. Rujan 2020. 15:26

Rosha cestitam🥂💪🙏predivan porod👌🤞nek je sa srecom sve ostalo🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.