Tina.Antares i tu izjavu za porodiljni jos moras popunit. Imas na njihovoj stranici za skinjti
https://dalmatinskiportal.hr/vijesti/rodilja-o-uzasnom-iskustvu-u-splitskom-rodilistu-ovisis-o-tim-zenama-koje-su-nehumane-/75759?fbclid=IwAR2rFqV8LvTBbP0qwqgNtBbepslHBD6RgfWSfArxm8YnyxgzYOaWQv4hx2w
Jel ovo moguce? 😞
To sam jučer pročitala na fejsu u grupi Mame i trudnice 2020. Netko je napisao da je proslijedio portalima. U svakom slučaju horor priče. A ti se trudiš biti kulturan. Kod nas se to izgleda ne isplati. 😣😣
To sam jučer pročitala na fejsu u grupi Mame i trudnice 2020. Netko je napisao da je proslijedio portalima. U svakom slučaju horor priče. A ti se trudiš biti kulturan. Kod nas se to izgleda ne isplati. 😣😣
I ja sam tamo to pročitala.
I što je najgore nisam iznenađena.
*
Što se tiče te veze sumnjam da će moći prošvercati muža, a i ja sam takav tip osobe da bi mi bilo neugodno i glupo zbog drugoga. Ne volim to iskorištavanje ili svi ili nitko.
Čiji muz radi tamo neka ode slobodno.
Mene više ljuti to s maskama i to nehumano ponašanje.
Pa heloo nisi mesar ili zubar, radiš na odjelu di se svaku minutu sekundu rađa novi život.
Kako bi bilo da se netko tako ponaša prema nekome njihovom bližnjem?!?
*
Čestitam mamici Starfish i stvarno predug porod šokirala sam se. Svaka čast što si to izdržala.
*
Meni je otvoren porodiljni od 8.9 to se ne slaže niti s jednim datumom ali mi je rekla da u doba sad ovog novog vala im dopuštaju pomicanje datuma
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Evo da se i mi malo javimo🙂
Bila sam danas na kontroli kod svog ginekologa, inače danas sam 38+3 tt, rekao je da je sve u redu, mali ima oko 3kg. Okrenut je kako treba i spreman za izlaz 😁🤞
Dao mi je uputnicu za rodilište i za TA. E sad zanima me šta oni rade u TA? Nisam nikad bila, pa me zanima kako to ide i sve vezano za to. ☺️🤗
Novopečenim majkama iskrene čestitkeee!! 😍😍
Beebaćima puno zdravlja,a vama da se šta prije oporavite❤️
Nemogu virovat da sam i ja blizu kraja,preuzbuđena sam,jedva čekam doživit taj osjećaaaj kad dođe na ovaj svit i kad kažu sve je uredu i stave mi je na prsa,mislim da ću se onesvistit kad je vidim
Nama su na oba tečaja patronažne savjetovale vlažne maramice samo kada smo vani u šetnji, te kad obrišeš sve s vlažnom onda malo čiste vode na tetru i prebrišeš...
Vita javi mi za medvjedića :)
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sortiraj odgovore
Najstariji