Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    13. Rujan 2020. 22:25

bebacica

Keksic cestitke na malenom deckicu 🤗 porod stvarno za pozeljeti.
    Demetria gdje ces uzeti sokove od sljive? Ne znam da li sam igdje vidjela. Ja sad popijem gusti od breskve za 💩
    To sam otkrila kad mi mala nije kakala po 5 dana, a patronazna i pedijatrica su mi samo govorile da je ok da dojene bebe ne kakaju i po 10 dana. Mos mislit. Vec treci dan se samo napinjala i mucila s grcevima i prduckanjem, a od kakanja nista. Onda sam istrazujuci kako joj pomoci nasla da je dobro popiti tako neki gusti sok izmedu dva podoja. I cim je popala imali smo 🌋💩 do pola leda 🤪

U dmu...baš sam ga sada probala...navodno ne više od 2dc dnevno. Tako da cu uzeti novu novu za bolnicu :) ovo cu piti ovako usput premda nemam problema s stolicom

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Marija1207
    13. Rujan 2020. 22:43

Keksic,cestitkeeeeee na sinu❣️❣️❣️❣️ Zvuci kao odlican porod,bas mi je drago da se nisi napatila☺️

• Baby.nb.3
    13. Rujan 2020. 22:51

Keksić, čestitam na odličnom porodu, odmori i brzo se oporavi! Davide, dobrodošao!

Cure, mene i dalje jako probada dolje nisko u rodnici, već sam pisala, kao da me netko reže nožem, moram odmah sjesti dok ne prođe. Uz to imam i bolove najsličnije menstrualnima, dolje nisko na rubu gaćica recimo, leđa slabo.. I osjećaj kao da će mi sve svaki čas ispasti van, neznam kako opisati..
    Što to može biti? Cure koje ste već rodile, jeste imale sličan osjećaj? Mislim da ću zvati gin sutra da dođem.. 

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

Marta14
    13. Rujan 2020. 23:06

Baby Boy ne znam bas, da nije upala? Normalno mokris? 

Matea02
    13. Rujan 2020. 23:12

Keksic čestitam!! Uživajte, brz oporavak, a porod stvarno za poželit 😁😁💙
    Vidim da za godine pišete, ja ću u 11 mjesecu 24 😊. Tata (djed) navija da Dunja bude njemu za rođendan haha on je 04.11, a termin 02.11 🙈

• Baby.nb.3
    13. Rujan 2020. 23:21

Marta14

Baby Boy ne znam bas, da nije upala? Normalno mokris?

Mislim da nije upala, jer sam pola trudnoće imala e.coli i stalno radila UK. 
    Nemam nikakva peckanja. Malo češće mokrim, ali beba se spustila pa pritišće.. 

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

Bosco
    13. Rujan 2020. 23:24

Keksic. Cestitke! Kakav porod 😮👍 bravo za Davida da nije namucio mamu 😁 sve najbolje vam zelim 💓

Ja imam 25 godina, a muzu je rodendan 20.10 - meni termin 21.10, tako da se nadamo njemu na rockas 🤣

Napokon 2804
    13. Rujan 2020. 23:54

BabyBoy2

Keksić, čestitam na odličnom porodu, odmori i brzo se oporavi! Davide, dobrodošao!

Cure, mene i dalje jako probada dolje nisko u rodnici, već sam pisala, kao da me netko reže nožem, moram odmah sjesti dok ne prođe. Uz to imam i bolove najsličnije menstrualnima, dolje nisko na rubu gaćica recimo, leđa slabo.. I osjećaj kao da će mi sve svaki čas ispasti van, neznam kako opisati..
    Što to može biti? Cure koje ste već rodile, jeste imale sličan osjećaj? Mislim da ću zvati gin sutra da dođem..

Meni je cervix bio cijelo vrijeme odlican da bi ga jedva napipali,  i dan nakon jakih probadanja sam otisla na pregled jer sam se osjećala cudno i kad me pogledala rekla je da se cervix skroz skratio i da je glavica jako jako nisko, da u slučaju bilo kakvih bolova, grceva, ako ode vodenjak i slično pravac hitna jer bi gospodin mogao izletit

Zojo
    13. Rujan 2020. 23:55

Keksic čestitke na super brzom porodu, a malenom Davidu puno zdravlja, sreće i ljubavi! Baš mi je drago da ste vas dvoje to tako lijepo i brzo timski obavili iako ti je prvi porod(🤞za sličan scenarij i kod mene).
    Imam 32 god iako se osjećam kao da imam 22-ne znam kad je to prije proletilo🙊. Bolova nemam osim gležnja koji sam jučer iskrenila na stepenicama-jučer super, a danas bole vjerojatno ligamenti ili nešto slično. Neće san na oči nikako večeras, malac je miran ali ja nikako zaspati. 

https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]

Napokon 2804
    14. Rujan 2020. 00:12

Zojo

Keksic čestitke na super brzom porodu, a malenom Davidu puno zdravlja, sreće i ljubavi! Baš mi je drago da ste vas dvoje to tako lijepo i brzo timski obavili iako ti je prvi porod(🤞za sličan scenarij i kod mene).
    Imam 32 god iako se osjećam kao da imam 22-ne znam kad je to prije proletilo🙊. Bolova nemam osim gležnja koji sam jučer iskrenila na stepenicama-jučer super, a danas bole vjerojatno ligamenti ili nešto slično. Neće san na oči nikako večeras, malac je miran ali ja nikako zaspati.

Uhhh znam kakav je osjećaj, meni kad sam nogu iskrenula 2 dana nista, a 3 dan krenulo boliti, na nogu nisam mogla stati, a starke obut mi je postala nemogućeg i tek nakon 5 dana od iskretanja  je bilo dobro...
    Moj maleni je danas bio has bas miran, tu i tamo bi se promeskoljio, ali zato sad je pravi tulum u pupi 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.