Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Rujan 2020. 00:20

Uh ja sve cekam da se moj umiri jer sam citala da obicno se smire pred porod ali on je budan cijele dane i tulum je od 0-24😅

Napokon 2804
    14. Rujan 2020. 00:26

Onka

Uh ja sve cekam da se moj umiri jer sam citala da obicno se smire pred porod ali on je budan cijele dane i tulum je od 0-24😅

Ja se nadam da je to to 🤣🤣🤣 kolegica je prognozirala 16. Da cu roditi 🤣 meni nonstop osjecaj da je sve oko mene mokro pa samo pipkam gace da vidim da li je vodenjak 🤣

Marija1207
    14. Rujan 2020. 00:27

🤣🤣🤣 i ja cekam to smirivanje,al nikako,nego sve jace i jace 🤪🤪 sad dobijem i pokoji nokaut u rebro 

Napokon 2804
    14. Rujan 2020. 00:36

Marija1207

🤣🤣🤣 i ja cekam to smirivanje,al nikako,nego sve jace i jace 🤪🤪 sad dobijem i pokoji nokaut u rebro

To je jos odlicno, kad udari u pluća to je veselo 🤣🤣🤣
    .
    Joj znaci sad me uhvatilo ono da zelim promijeniti skroz garderobu,  a ne mogu nista kupovati dok ne rodim i ne splasnem, a opet u drugu ruku mazim pupu i mislim si kak ce mi faliti i pupo i beba unutra i udarci... cak je i muz rekao da ce mu bit cudno ići spavati a ne staviti ruku na moj trbuh i čekati da ga beba lupi

Marija1207
    14. Rujan 2020. 00:43

Basss to,jedva cekam bebusku,a s druge strane ce mi falit moja hoba u pupi🐙🐙🙈
    Nemogu virovat jos malo pa cemo ih imaaaat kraj sebe ❣️

14. Rujan 2020. 00:45

Joj nebi zaspala sve me nesto u zelucu muci uh... bit ce neka duga noc cini mi se . Sto se tice pupe falit ce mi ali vise mi fali da se mogu posteno namjestit i zaspat tako daa jedva cekam da beba odluci izac 😅

Napokon 2804
    14. Rujan 2020. 00:52

Onka

Joj nebi zaspala sve me nesto u zelucu muci uh… bit ce neka duga noc cini mi se . Sto se tice pupe falit ce mi ali vise mi fali da se mogu posteno namjestit i zaspat tako daa jedva cekam da beba odluci izac 😅

A onaj trenutak kao leci i spavati na trbuhu, ehhhh to ne mogu isto dočekati 🤣

Marija1207
    14. Rujan 2020. 00:54

I mene zabolia zeludac,ali ovaj put od gladi pa sam odlucila malo namazat nutele 🤣

Tejic
    14. Rujan 2020. 01:10

Draga Talija cestitam od srca, a bebici dug i sretan zivot zelim ❤❤❤🍀🍀🍀 mene je sinoc neka depra oprala, strah od toga kak cemo mi  to doma sami, strah od mog oporavka, bolne dojke...emocije koje nisam htjela pokazivati pred ostalima. Al danas je vec druga prica bila 🙂 unatoc neprospavanoj noci ujutro sam super bila i jedva cekala polazak kuci. Pusteni oko pola 12, docekali nas doma moji roditelji i svekar i svekrva i buduci krsni kum s muzem bio pred bolnicim. Suza radosnica je bilo i previse al nisam jedina, muz je nekoliko puta vec danas suze pustio 😁
    Negdje sam preskocila komentar (valjda kd Lux) o dudama..meni su ga u bolnici dohranjivali  na dudu pa ju i ja koristim jer nam je sisanje jos uvijek slabija strana. Danas je jednom il 2puta sisao al prije tog na bocicu islo malo izdojenog mlijeka i jeedino mi je tak sisu prihvatio. Dok se  predvecer htio razapeti od plakanja  jer je sisa bila ko drzavni neprijatelj broj 1. Trudimo se i pokusavat cemo uhvatiti neki ritam, al ak nejde sisa bas nikak dat cu izdojeni na flasicu necu ostaviti dijete gladno...
    20 str sam u zaostatku i sad sam na 708. Idem.dalje citat dok izdajalica radi svoje 😀

Napokon 2804
    14. Rujan 2020. 01:32

Tejic

Draga Talija cestitam od srca, a bebici dug i sretan zivot zelim ❤❤❤🍀🍀🍀 mene je sinoc neka depra oprala, strah od toga kak cemo mi to doma sami, strah od mog oporavka, bolne dojke…emocije koje nisam htjela pokazivati pred ostalima. Al danas je vec druga prica bila 🙂 unatoc neprospavanoj noci ujutro sam super bila i jedva cekala polazak kuci. Pusteni oko pola 12, docekali nas doma moji roditelji i svekar i svekrva i buduci krsni kum s muzem bio pred bolnicim. Suza radosnica je bilo i previse al nisam jedina, muz je nekoliko puta vec danas suze pustio 😁
    Negdje sam preskocila komentar (valjda kd Lux) o dudama..meni su ga u bolnici dohranjivali na dudu pa ju i ja koristim jer nam je sisanje jos uvijek slabija strana. Danas je jednom il 2puta sisao al prije tog na bocicu islo malo izdojenog mlijeka i jeedino mi je tak sisu prihvatio. Dok se predvecer htio razapeti od plakanja jer je sisa bila ko drzavni neprijatelj broj 1. Trudimo se i pokusavat cemo uhvatiti neki ritam, al ak nejde sisa bas nikak dat cu izdojeni na flasicu necu ostaviti dijete gladno…
    20 str sam u zaostatku i sad sam na 708. Idem.dalje citat dok izdajalica radi svoje 😀

Bitno da ste kuci i da se mazite sa tatom... bitno da bebac napreduje, pa bilo to sisa ili flasica... 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.