Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejic
    14. Rujan 2020. 01:41

Ketty sretan rockaaas!!! 🍀🥰🤩🥳🥳🥳

Mjesecina ja sam setala po zgradi stepenicama, jela ananas itd...al u utorak ujutro kad je i puknuo vodenjak smo se muz i ja odlucili na malo akcije nakon dugih 6mj i etoo, dal je igra slucaja il je seks stvarno nesto pokrenuo e to neznam 😂😂
    Keksic waaauuu cestitaaam i nek je bebice sve najbolje i najljepse u zivotu 🥳🥳🥰🥰🥰🍀
    Napokon tako je 💪 idem ga buditi sad za prematanje i hranjenje i nadam se da ce naastaviti opet ovak lijepo spavati 🙈 inace imamo burne noci..

14. Rujan 2020. 01:53

Ja sam se probudila puna energije a tek jedan u noći 🙄 pa skicirala plan poroda i sad nemam kaj drugo nego sjediti u krevetu a misli mi vrludaju... 
    Dok se sjetim da mi je pred dva mjeseca doktorica rekla da spremam torbu jer je mali vrlo nisko i ne bude do termina a evo me, prešla 39 i još nikakvih naznaka. Nit BH kontrakcija, nit menstrualnih grčeva, nit sluzni čep, ništa... povremeno me bocne u rodnici i to je to. Sve se primirilo, i mali se primirio. Ko da se sprema unutra za zimski san a ne za porod. Mi budemo još i pravu jesen dočekali ovak u komadu.
    A mene naravno sve više toga brine. Trenutno najviše mekonij i to kaj mali često štuca. I njegova veličina i moguće ozljede ramena, živaca, ključne kosti itd 😒 i dal je normalan, zdrav, ah ah bolje da stanem s nabrajanjem...
    Idem probati sa asmr filmićima, možda rasteretim glavu i zaspim...
    Laka vam noć 🌙🌠

14. Rujan 2020. 01:56

Tejić držim fige da se maleni sprijatelji sa sisom što prije, ako ide 🙂🍀 uživajte 🥰

Napokon 2804
    14. Rujan 2020. 01:57

Sanja*

Ja sam se probudila puna energije a tek jedan u noći 🙄 pa skicirala plan poroda i sad nemam kaj drugo nego sjediti u krevetu a misli mi vrludaju…
    Dok se sjetim da mi je pred dva mjeseca doktorica rekla da spremam torbu jer je mali vrlo nisko i ne bude do termina a evo me, prešla 39 i još nikakvih naznaka. Nit BH kontrakcija, nit menstrualnih grčeva, nit sluzni čep, ništa… povremeno me bocne u rodnici i to je to. Sve se primirilo, i mali se primirio. Ko da se sprema unutra za zimski san a ne za porod. Mi budemo još i pravu jesen dočekali ovak u komadu.
    A mene naravno sve više toga brine. Trenutno najviše mekonij i to kaj mali često štuca. I njegova veličina i moguće ozljede ramena, živaca, ključne kosti itd 😒 i dal je normalan, zdrav, ah ah bolje da stanem s nabrajanjem…
    Idem probati sa asmr filmićima, možda rasteretim glavu i zaspim…
    Laka vam noć 🌙🌠

Ja evo na novoj gledam gas do daske 3, oprala prozore sad u boravku i kuhinji, obrisala vrata sva u stanu i izribala wc 🤣🤣🤣🤣 i sve zbog nesanica..

Sto se sexa tiče, muza dropim vec 3 dan za redom, ma ništa,  da bi se ista pomaklo 🤣

14. Rujan 2020. 02:04

Uhu, dobra si ti, generalka u gluho doba noći 🤭
    Ja samo dok do vecea odem razbudim cijelu kuću kolko podovi škripe, nemam srca nekaj raditi osim intelektualni rad.
    A intelekta trenutno samo u tragovima 😁🤪
    🤞 da krene što prije

Napokon 2804
    14. Rujan 2020. 02:11

Sanja*

Uhu, dobra si ti, generalka u gluho doba noći 🤭
    Ja samo dok do vecea odem razbudim cijelu kuću kolko podovi škripe, nemam srca nekaj raditi osim intelektualni rad.
    A intelekta trenutno samo u tragovima 😁🤪
    🤞 da krene što prije

A joj zeno, kod mene pod skače kako ja hodam, gazde stedile na kvaliteti 🤣🤣🤣 zato nisam dirala onaj dio di su spavaće sobe, jer je u svim stanovima razmještaja isti 🤣

14. Rujan 2020. 02:21

Ana jesu ti kaj rekli, do kad misle čekati da porod krene sam? Jesu spominjali indukciju?

Marta14
    14. Rujan 2020. 03:10

BabyBoy2

Marta14

Baby Boy ne znam bas, da nije upala? Normalno mokris?

Mislim da nije upala, jer sam pola trudnoće imala e.coli i stalno radila UK.
    Nemam nikakva peckanja. Malo češće mokrim, ali beba se spustila pa pritišće..

Bolje nazovi pa odi provjeriti za svaki slucaj.. 🍀

Mina 29
    14. Rujan 2020. 05:02

Vidim cijele noći i vi budne.. 
    Mene pisanje ubija već sam išla 5. Put i sad više ni zaspati.. Kako mi pritišće na mjehur to je strašno. 
    Usto.. Evo idem sad ujutro na ogtt i vađenje krvi i urina..
    Već imam i psihičke jer mi je u prošloj trudnoći pozlilo od te tekućine.. A sad još k tome sama idem.😦😥
    Držite mi fige samo da izdržim i riješim to.. Neznam šta me tak kasno šalje sad.. Vec sam to trebala obaviti 

• mini_mouse26
    14. Rujan 2020. 06:26

Stizebeba, Kokica, Talija, Keksic  cestitam i zelim vam brz oporavak i bebama sve najbolje!!! 🥳🥳🤱🤱❤ 
    Ajme ne dodem par dana i vec beba ko u prici hahaha
    Eee sad ajmo redom sta sam uspjela popamtit 🤣🤣
    Mc mouse znaci ti si bas gadno prosla na prvom porodu, nije ni cudo pa radije naginjes dogovorenom carskom. Vjv bi i ja na tvom mjestu, ali i dalje je meni taj carski bas strah i trepet. Nadam se da ce ti sad bit tocno onako kako si zelis!!
    Volim procitat razlicita iskustva. Tak da, sam pisite 😉
    Tina antares bas tih silnih rezova se bojim. Puno je to prorezanog tkiva, plus strah da ne zarezu bebu 😱😱😱😱 to mi je valjda najgore!!! Al dobro, nekako se opet nadam opustenom osoblju pa ce i bebi i meni biti lakse sto god da bude.
    Teice ja isto kod dr.miler i prvu trudnocu sam kod nje isla kad bi krenula u kbc na preglede. Idem bas danas opet. Ti radis u kbcu?! Si isla u os u medicinsku ili negdje dalje?! Ja sam isla u os pa zato pitam, mozda se i znamo 😉
    Jaoooo 8 dana do termina!!! 
    Nije me uopce toliko strah poroda koliko da li cu stici sve napravit i ocistit dok odemo za rodiliste🙈🙈🙈
    Dudu sam prvom djetetu dala jer se bas igrao sa bardavicama i izgrizo da sam znaci krvarila i podljeve imala. Spasila me duda zajedno sa izdajalicom. Imam preosjetljive bradavice.
    Hemic dobila jedan mali prije par tjedana, proso kroz para dana sam od sebe. Imala sam srece. To zna bas bit gadno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.