Tejic naježila sam se na rez, Bogu hvala da je sve dobro prošlo. Pazite se, mazite i uživajte doma, samo polako 🤗🥰💙
Slatke brige, Loma pusa bebicama i vama 😘😘
Sanja, Ana ista priča i kod mene, zadnjih dana kako se bliži termin strah, neke crne misli, neću ni pisati što sve, a cijelu trudnoću stvarno samo pozitiva 😔 buđenje svaki sat-dva, wc, vrućina, snovi, grčevi, slomljena se budim. Jedva čekam da krene, a ništa, apsolutno nikakvih naznaka 🙄
Sretno svima, da ovo bude još jedan lijepi tjedan s puno bebica 🥰🥰🥰🥰
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Lepepa i ja sam se u subotu večer dobro isplakala, bilo mi je žao zbog bebice, ali eto jučer ujutro sam se bolje osjećals i osjećam da je i bebica bila vesela, cijeli dan koliko me lupao nogicama 💙💙💙💙
🧑82.g. sve ok
2022. spontani u 7tt
03/24 IVF, Cito ?
E da, 36 godina 🙈
🧑82.g. sve ok
2022. spontani u 7tt
03/24 IVF, Cito ?
Jutroo 😊
Noc je prosla skolski, budenje svaka 4h za presvalcenje i hranjenje i opet lijepo spavamo 😊🥰 u bolnici su me vec istraumatizirali sa dojenjem i hranjenjem. Svaka sestra je imala svoj princip, jedna bi forsirala sisu i izdajanje, druga, ak nejde nejde odma bi dala dohranu, treca kaze treba ga hraniti na zahtjev cetvrta veli to je precesto ili prerijetko bebu se budi svakih 2 do 4 sata…onak idite mi lijepo da sad ne kazem kam, sad cemo mi izregulirati svoj ritam i bok.
Mini_mouse26mi smo dobili mali rez na glavici prilikom operacije. Evo vidi, nije strasno hvala bogu i proci ce al se covjek zapita kaj da je bili samo milimetar dublje 😒😒
https://ibb.co/59077Ky
Pa hvala bogu da nije strasno, ali razumijes strah. Andelak maleni kosica mu je divna 🥰🥰🥰
Ma ti ces nejbolje znat sta i kako tvom djetetu odgovara, samo polako i smireno i uhvatit cete ritam. Svaka beba je razlicita, zaboga pa svi smo razlicite osobe i samo treba malo vremena i sve to bude dobro. Ne daj da te sekiraju 😊😊
Jutro svima!
Vidim da je noćas bilo veselo, cišćenje i filmski maratoni
Meni je problem samo zaspati, a onda je to to, na wc idem ko zombi, sve u polu snu...jedino što i mene zna povremeno tak kad legnem uhvatiti sto glupih misli i briga i onda se borim protiv, a sve neke popise vrtim u glavi, planove i sto scenarija pa me to skroz razbudi, al ajd i toga mora biti...
Ovo za osjećaje mislim da je isto normalno, ne može covjek po cijele dane i stalno biti pozitivan i veseo, i mene jedino tada tješi da to tako mora biti i da će i to brzo proći kako je i došlo, a i isplakat se je zdravo, bar se sve izbaci van...a cini mi se da i ove naše bebice su već velike i da su "u svom filmu" da ne utječe to toliko na njih.
Želim vam svima uspješan tjedan, sretne preglede, da dođe još bebica, da mame uživaju sa svojim srećama malim
I Tejić maca mi je preslatka...zao mi za glavicu, nisam ni pomislila da se to može desiti
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
I da szo se tice emocija poslije poroda, ne znam vise koja je to napisala, ali ja sam poslje prvog znala gledat u mog lukicu i plakat od srece kako je divan, lijep, zdrav... boze bila sam odusevljena!!! Bude to svega kad te smuckaju i opale ti hormoni hahahaha
Ne znam kako ce sad biti, ali eto bar znam da jr i to moguce 😂😂😂
Napokon si ti napisala da odjednom imas zelju obnovit garderobu?! Znaci zeno ja samo rifle zelim obuci i sta god vidim i sve mi lijepo i sve si zelim kupit, a sva ogromna hahahah
Ali malo nadoknadujem torbama i cipelama 🙈🙈🙈😁😁😁
Curke, sve smo u vrlo slicnom emotivno-hormonalnom vrtlogu ali to je za ocekivat. Iskreno, ja povremeno razgovaram sa psihoterapeutom jer sam od pocetka u strahu. A strahovi se smjenjuju od prvog trimestra, preko komplikacija do kako ce porod proc, oce li bebica bit dobro, ocu li ja skrenut tih tjedana poslije poroda itd. Jucer mi je prijateljica koja je imala sjajnu trudnocu I porod, a stravican post-partum rekla da je sve ponavljala da iako malo poludi, ima i za to lijeka I bit ce ok. Pa sam I ja odlucila zamantrat tako 😅
Sanja, jos koji dan I bit ce sve pet 🥰
Butterfly I Erin, znamo li kako su cure? Mislimo na njih I saljemo pozitivne vibe.
A sto se bolova tice, to predvecer posebno kad krene je zacarani krug ostrih bolova u rodnici, labii, sutanje u rektum, sjedenje na mjehuru ka da je lazy bag ili skok ka da je trampolina, reflux I nezaobilazno bol u kraljeznici ili cak i visoko. Ali bit ce dobro, nasi maleni rastu I na koncu, jutro bude bolje od veceri 😊
Zene ja sam imala pregled, nis se ne dogada. U petak mi je termin pa ponovo imam pregled.
Napokon jesu li tebe cijepili u trudnoci? Dns mi kaze doktorica da se po novome cijepi u zadnjem tromjesecju Di Te Per da dijete dobije zastitu do onda kad ce samo primit cijepivo i da bi bilo pametno i tatu cijepiti jer hripavac moze bit jako opasan za novorođenu bebu a zaraze se vecinom preko roditelja
Nije mi nesto drago al za bebicu sve.
Jutro svima 😊
Sretno svima koje imaju preglede ovaj tjedan,mi idemo u petak 🤞 sretno i svima koje čekaju porodi ovaj tjedan 💪
Godine ja imam 28
Emocije mene emocije pucaju i kad nisam trudna,na svaku glupost mogu plakat a sad samo još i više. A nakon poroda mislim da će biti ekstra veselo po tom pitanju,pogotovo kad budemo ja i beba došli doma iz rodilišta i kad budem vidjela mamu,ima da plačem kao kišna godina,ali baš me briga,kad su suze radosnice u pitanju onda volim plakat 😂 više me strah da ću bit jako jako živčana i da će me sve nervirat kad budemo doma jer takva sam i sad 😔
.
.
Evo jedna slikica. Stigla nama žuta dekica 😁😁😁
https://ibb.co/Cb6QwSm
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Sortiraj odgovore
Najstariji