StizeBeba2020 čestitam ti mamice, malenoj Mii želim bezbrižno djetinjstvo.
Listu ću staviti navečer za slučaj da dođe još koja beba :)
Kod mene u potpisu piše di se nalazi trenutna lista 💙❤️
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Stizebeba čestitam i želim brz oporavak, a malenoj Mii svu sreću ovog svijeta! Odmaraj koliko možeš i uživaj u svojoj bebi!
StizeBeba, čestitam! Brzo nam se oporavi, a nek mala Mia ima svu sreću svijeta 😊. Lijepo je čuti da je iskustvo u rađaoni bilo ugodno pogotovo nakon što su te onako isprepadali.
Kokice, mislim da bi tako i ja bila 😂. Što se više sve ovo bliži, to mi je nerealnije
Stizebeba cestitke!!! 🥰🥰💕💕
Meni uzasna noc. 6/7x isla na wc, lose spavala. Jucer sam prvi put osjetila grceve u trajanju od jedne minute.. nesto slabiji je bio sat nakon i poslije vise nista. Imamo svadbu u subotu.. ocito bi malisan jos dobro pojeo, zaplesao i onda mozemo u bolnicu ☺️
Stiže beba čestitke na! Brz oporavak želim a Mii sretno djetinjstvo ❤️
Evo noć svaka sve gora.. Neznam jel ima još koja upalu simfize ali mene to sve jace boli.. Slabo spavam pritisak jak na mjehur hodočastim na wc cijelu noć..
I sad spremanje.. Imam danas napokon pregled. Nakon skoro 6 tjedana.. Javim se jel sve ok
Cure, evo da se javimo.
10.09 2020. u 22:08h stigla je na svijet malena Mia. Dosli u Merkur s otvorenih 5 prsta, trudovima. Zaprimljena u 19:30 u radjaonu. U 21:55 otvorena 8 prsta. Dobivam 8 kapi dripa. Trudove do tada presetala i predsjedila na lopti. Premjestena na stol i odma krece nagon za tiskanje. Maloj padaju otkucaji, svi se uzvrpoljili. Morala biti rezana i sad imam 8 sava. Boli ko sam vrag, a maternica nista. Od jednom 3 doktora, babica, nekoliko sestara… Cca 10-ak ljudi u box-u. 3 truda i stize ona. Ljubav malena je stvarno mala kako su i pricali. Ja sam sad u sobi, oni je nocas cuvaju da se ja malo odmorim. Ali sve u svemu kako su mi digli tlak pocetkom tjedna, radjaona je potpuna suprotnost. Ljubazni, pristupacni… Ma same pohvale. Porod za pozeljeti. 2,5h prvi porod, zivo mi i zdravo dijete dali u ruke. 🙏🙏❤️
Kakve lijepe vijesti za dobro jutro🥳
Čestitam, mama, maloj Mii želim zdrav i dug život i neka lijepo napreduje, sretno vama svima skupa! 🤗🍀💕
Kako je lipo probudit se i vidit da imamo novu bebicu 😍😍
Stizebeba cestitan tebi i tati, a malenoj zelin svu sricu svita ❤️
Tejić jesi ti ono komentirala nedugo da je tvoj bebač leđima iza uz tvoja leđa?
.
Sretno na pregledima danas, i ako koga ćopi, na porodu 😉🤞
.
Enana sobica bude 👌👌🥰🥰
.
Imam dojam da nisam nikaj ni spavala. Samo sam se izmučila noćas. Vruće mi je, otkrijem se, komarci me izjedu, buka s ulice, pa na vc sto put, a jedva se okrenem, jedva hodam, pa zatvaraj prozore, pa mali ko da štuca cijelu noć.... ovak lošu noć još nisam imala! Već se vidim kakve budem danas volje 😒 jadni oni koji pokušaju komunicirati s menom.
I još sam nekaj htjela napisati ali naravno zaboravila sam kaj.
.
Kokica, sretno! 🤞🍀💖
Čestitam na uspješnim pregledima.
Mina spomeni svakak na pregledu to za simfizu! Ko ima problema s tim mora i na porodu paziti koji položaj smije, valjda budeš dobila kakav savjet...
Ugodan vam svima dan i sretno sa svime kaj vas čeka! 🍀🤰🤱
Dobro jutro svima 😁☀️
Stizebeba čestitke na maloj Mii ❤️ a tebi što brži oporavak 😘 super za tako brzi porod 💪
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Sortiraj odgovore
Najstariji