Teica bit ce sve dobro, ne sekiraj se...
.
2020 ❤❤❤❤❤❤
.
Hvala cure na odg za posteljicu.
.
Simfiza mene boli pola trudnoće sigurno i to do te mjere da ne mogu se pomac od bolova, da se ne mogu dic sa kreveta, wc-a i slično... dr u njemackoj kaze to je sve normalno, a privatnik u hrv kad je vidio kako hodam i da mi suze idu od bolova je napravio uzv da vidi da li je pukla i slično... sve je ok, razlog boli je maleni jer se jako nabio dole
Cure, evo da se javimo.
10.09 2020. u 22:08h stigla je na svijet malena Mia. Dosli u Merkur s otvorenih 5 prsta, trudovima. Zaprimljena u 19:30 u radjaonu. U 21:55 otvorena 8 prsta. Dobivam 8 kapi dripa. Trudove do tada presetala i predsjedila na lopti. Premjestena na stol i odma krece nagon za tiskanje. Maloj padaju otkucaji, svi se uzvrpoljili. Morala biti rezana i sad imam 8 sava. Boli ko sam vrag, a maternica nista. Od jednom 3 doktora, babica, nekoliko sestara… Cca 10-ak ljudi u box-u. 3 truda i stize ona. Ljubav malena je stvarno mala kako su i pricali. Ja sam sad u sobi, oni je nocas cuvaju da se ja malo odmorim. Ali sve u svemu kako su mi digli tlak pocetkom tjedna, radjaona je potpuna suprotnost. Ljubazni, pristupacni… Ma same pohvale. Porod za pozeljeti. 2,5h prvi porod, zivo mi i zdravo dijete dali u ruke. 🙏🙏❤️
Cestitam! bas mi je drago da je kratko trajalo 😊 zelim zebi i bebici sve najbolje, bezbrizno djetinjstvo malenoj a tebi odmora i da uzivas u djevojcici 🌺💕 kad procitam - zivo i zdravo dijete dali u ruke - to je ono sto na kraju sve zelimo, ja jedino imam strah da se njemu nesto ne desi na porodu, a ostalo, koliko god bilo tesko, vjerujem da mogu prezivit 🙂
Cure evo me sa pregleda od moje socijalne doktorice… Toliko sam ljuta, razočarana a njom da je to strašno… Beba do SAD sve super… Prije 3 tjedna privatno protoci svi uredni, beba u mjerama za svoje tjedne. Ali sad odjednom manja za 1-2 tjedna, tesla samo 1630 grama … Naravno moja privatna dr ne radi, još danas na godišnjem … Odmah sam dogovorila pregled u bolnici, odnosno color dopler … Pa ćemo vidjeti… Bas me sad uplašila užasno, a rekla sam da neću njene nalaze uopće shvaćati ozbiljno … Jer pregled njen traje pune 3 min … Eto …
Samo polako i smireno. Moj socijalni je tek nakon što sam tražila uputnicu za ponavljanje dviju pretraga, sjetio pogledati nalaz koji mu je stajao na mailu danima i odjednom me poslati na hospitalizaciju. Da napomenem, niti jednom me nije pregledao, u startu kad sam zvala da sam trudna i da muž dođe po uputnice, je oprao ruke i naglasio da on ne može i nema kad vodit trudnoću, pa neka idem privatno. A usput je u bunt uputnica ubacio D1 na kojoj je napisao visokorizična trudnoća zbog koje mogu imati problema sa VBAC ako odlučim porod dovršiti u bolnici, a ne doma. Tako da razumijem i mogu ti reći da samo budeš smirena zbog bebe, otprilike smo u istim tjednima. Nemaju svi iste ultrazvuke, niti iste ref vrijednosti. Bit će sve ok! :)
Cure, evo da se javimo.
10.09 2020. u 22:08h stigla je na svijet malena Mia. Dosli u Merkur s otvorenih 5 prsta, trudovima. Zaprimljena u 19:30 u radjaonu. U 21:55 otvorena 8 prsta. Dobivam 8 kapi dripa. Trudove do tada presetala i predsjedila na lopti. Premjestena na stol i odma krece nagon za tiskanje. Maloj padaju otkucaji, svi se uzvrpoljili. Morala biti rezana i sad imam 8 sava. Boli ko sam vrag, a maternica nista. Od jednom 3 doktora, babica, nekoliko sestara… Cca 10-ak ljudi u box-u. 3 truda i stize ona. Ljubav malena je stvarno mala kako su i pricali. Ja sam sad u sobi, oni je nocas cuvaju da se ja malo odmorim. Ali sve u svemu kako su mi digli tlak pocetkom tjedna, radjaona je potpuna suprotnost. Ljubazni, pristupacni… Ma same pohvale. Porod za pozeljeti. 2,5h prvi porod, zivo mi i zdravo dijete dali u ruke. 🙏🙏❤️
Cestitam! bas mi je drago da je kratko trajalo 😊 zelim zebi i bebici sve najbolje, bezbrizno djetinjstvo malenoj a tebi odmora i da uzivas u djevojcici 🌺💕 kad procitam - zivo i zdravo dijete dali u ruke - to je ono sto na kraju sve zelimo, ja jedino imam strah da se njemu nesto ne desi na porodu, a ostalo, koliko god bilo tesko, vjerujem da mogu prezivit 🙂
Ja se isto bojim... moj zadnji uzv bio u 31 tjednu i u 33 sto sam otisla privatno, nakon toga ništa...ne znam kako beba napreduje, koliki je, položaj pupčane, ama bas nista, samo mi ctg naprave i to je to
Cure, evo da se javimo.
Ja se isto bojim… moj zadnji uzv bio u 31 tjednu i u 33 sto sam otisla privatno, nakon toga ništa…ne znam kako beba napreduje, koliki je, položaj pupčane, ama bas nista, samo mi ctg naprave i to je to
Pa kako te nisu tako dugo narucili?
.
Ma ja imam neke strahove koji znam da su normalni, ali si ne mogu pomoc. Prvo su me prestrasili da je zaostao u razvoju, s 31+5 je imao 1750 g sta u Vinogradskoj kazu da je super ( sve mjere su bile okej) da moj ginekolog nebuloze prica, a uz to je moj maleni jako mirna beba. Ima dana kad nabija cijeli dan, ali ima dana kad se javi tek u 10 navecer, pa ja poludim.
.
Nazalost, znam prica kad je trudnoca bila savrsena, pa je porod prosao uzasno, al valjda ti strahovi dolaze kako termin se blizi.
.
Vjerujem da ce biti sve okej💕
Cure, evo da se javimo.
Ja se isto bojim… moj zadnji uzv bio u 31 tjednu i u 33 sto sam otisla privatno, nakon toga ništa…ne znam kako beba napreduje, koliki je, položaj pupčane, ama bas nista, samo mi ctg naprave i to je to
Pa kako te nisu tako dugo narucili?
.
Ma ja imam neke strahove koji znam da su normalni, ali si ne mogu pomoc. Prvo su me prestrasili da je zaostao u razvoju, s 31+5 je imao 1750 g sta u Vinogradskoj kazu da je super ( sve mjere su bile okej) da moj ginekolog nebuloze prica, a uz to je moj maleni jako mirna beba. Ima dana kad nabija cijeli dan, ali ima dana kad se javi tek u 10 navecer, pa ja poludim.
.
Nazalost, znam prica kad je trudnoca bila savrsena, pa je porod prosao uzasno, al valjda ti strahovi dolaze kako termin se blizi.
.
Vjerujem da ce biti sve okej💕
Kad ti je u njemackoj normalno imati samo 3 uzv-a. U 12 tt, 20 i 30 tt... I nakon toga nista...ovi ostali pregledi su ctg i razgovori... meni se potrefilo da sam u 25 tt i 33 bila u hrvatskoj pa sam otisla privatno... iako mi je nepojmljivo u 9 mjesecu ne raditi uzv da vidis kakva je beba, da li se razvija, prcjeniti kolika je beba i slicno
Stigla je i mala Lara, savrsena je, jutros u 8:23.
Zasad mislim da je carski divota i jedna od najboljih odluka ikad 😁😁😁
Srce ko kuća ❤️
Čestiiiitammmm curama na bebicama,da se šta prije oporavite i idete kući❣️❣️❣️
svima sretnooo,i zeljno iscekujemo nove bebice 😍
Moja je preaktivna toliko da me prepadne da mislim da joj je pretisno u trbuhu sta mi radi da pomislim da zeli vani 🤣🤪
I imam jedno pitanje,osjecate li vi nekad neko pucketanje u trbuhu,ko da je priskoci zglob,ili da je zapucketa balun neznan kako objasnit😳 to mi se desilo nekih 15tak puta do sada
Kokica cestitam ns maloj Lari i drago mi je da je porod dobro prosao!! 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji