Ćao curke, evo mi danas obavili kupnju kozmetike za bebu i mene i sad imam neke stvarčice što nisam uspjela naći(obišla bipu, dm i muller). Znači još trebam uzet multi-mam komprese, purelan za bradavice, šeširiće za dojenje, octenisept sprej i tyrosur prašak za pupak. Sad pretpostavljam da to trebam ići u ljekarnu(danas nisam stigla, dragi morao radit), gdje ste vi to uzimale? I kupila sam fiziološku otopinu za nosić u ampulama, a sad mislim da je neka od vas rekla da treba uzet bočicu fiziološku sa iglom i špricom,da je bolje i praktičnije-savjet?
sve od navedenog ima u ljekarni meni osobno su bile draže šprice jer lakše stvorim jači potisak kad treba, ali ampule su isto ok
Hvala puno rujanka, vidjet ću ako ne bude ovako funkcioniralo budem kasnije uzela i bočicu, ionako će mi trebati još svega kasnije. Ne snalazim se uopće sa tim kremama, vaticama i slično ali vidjet ću u praksi šta mi se pokaže dobrim pa dokupit još. Sad sam nagovorila dragog da sutra sastavimo krevetić i komodu jer me zanima kako će to sve izgledati, neka lagana trema od poroda se uvukla kod mene-nije strah, više uzbuđenost, nestrpljiva sam. I krenuli smo kupovati knjigice za Tea, uzeli kralja lavova na tisku 4kn,sad će mu tata napravit policu u sobi da mu skupljamo pričice za laku noć kad bude veći... Sve u svemu-odličan dan!
https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]
Petrova - vjenčana kuma i moja vjenčana kuma je imala super divno iskustvo tamo i zato sam i ja odlučila tamo ići 🙈😂 rujanka i meni je bilo sve oke dok je zlopasa bio u smjeni, kad je on otišao doma, sve je krenulo nizbrdo, niti te tko kaj pita niti ista 😢
Sestre na babinjacama su stvarno super, mi smo ih zvale odjel ga narkotike jer su stalno nudile neke tablete 😂
ma nemojte me krivo shvatiti, stvarno ne zelim nikog uplasiti, kao što rekoh, vjencana kuma je u Petrovoj dobila i epiduralnu koja djeluje i primalje su je masirale tako da nije popucala niti je rezana nijednom od dva puta (zato sam i isla tamo). Hvala vam sto ste procitale moj cijeli esej, napokon sam mogla to ovako nekom do kraja izreci, svi su me uvjeravali da nije bilo tako strasno
Mislim da je najgore zapravo kako se svi odmah nakon poroda nekako "prešaltaju" na bebu, a ne znaju da je zadovoljna mama - zadovoljna beba. (Posebno oprosti Hip_hopsica
)
Ja osobno volim pročitati stvarna iskustva zena, te se na neko način mogu i pripremiti i znam sta mogu očekivati...
Enana, preslatka je sobica sa 2 krevetića... 😍😍😍 Sve je nekako još slađe kad je duplo. 😊
Rujanka stvarno si imala grozno iskustvo na prvom porodu, kao i još mnoge cure... Nadam se da će ti barem ovaj put biti bolje i lakše. Činjenica jest da će uvijek biti i dobrih i loših iskustava, a mi moramo biti spremne na sve. Puno bi nam značilo kada bi osoblje u bolnicama pokazalo više brige i empatije... Zar puno tražimo?? 🤷♀️
.
Ja još ne mogu pojmiti da ću za skoro mjesec dana držati bebicu. Veselim se i jedva čekam, ali mi je tako sve još nerealno. Pomalo sam počela razmišljati i o porodu i nadam se da će sve dobro proći. 🙏
.
2020, jeste li još u bolnici? Vjerujem da uživaš u maženju sa Brunom. ❤️ Nego reci kakva ti je hrana u bolnici? Sjećam se da si u početku spominjala da ne jedeš meso pa me zanima kakva im je opcija vegetarijanskih obroka ??
.
Tejic drago mi je da se pomalo oporavljaš. Svaka bol na kraju prođe, pogotovo uz preslatke bebice. 😍
.
Demetria, super ti je torba za pelene. Ja sam svoju naručila preko PatPat i isto sam zadovoljna. Ima dosta izbora a jeftinije su nego kod nas...
.
Kokica sretno sutra i da sve dobro prođe i da uživaš konačno u svojoj bebici! 🍀😍❤️
Smiješe nam se nove bebice
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Enana. Preslatka je sobica. 🌺
Rujanka. Stvarno mi je zao zbog iskustva, oni stvarno nisu normalni, da se netko tako muci, a oni vani puse 😡 nadam se i vjerujem da ce ovaj put biti drugacije 🤞💕
Petrova - vjenčana kuma i moja vjenčana kuma je imala super divno iskustvo tamo i zato sam i ja odlučila tamo ići 🙈😂 rujankai meni je bilo sve oke dok je zlopasa bio u smjeni, kad je on otišao doma, sve je krenulo nizbrdo, niti te tko kaj pita niti ista 😢
Sestre na babinjacama su stvarno super, mi smo ih zvale odjel ga narkotike jer su stalno nudile neke tablete 😂
hahahaha, odjel za narkotike, savršeno, kako samo nude one ketonale ko da su bomboni
Hvala svima na podršci, ja se isto nadam da kad dođe red na tiskanje, ovaj put netko stvarno bude u tom boksu
Petrova - vjenčana kuma i moja vjenčana kuma je imala super divno iskustvo tamo i zato sam i ja odlučila tamo ići 🙈😂 rujankai meni je bilo sve oke dok je zlopasa bio u smjeni, kad je on otišao doma, sve je krenulo nizbrdo, niti te tko kaj pita niti ista 😢
hahahaha, odjel za narkotike, savršeno, kako samo nude one ketonale ko da su bomboni
Hvala svima na podršci, ja se isto nadam da kad dođe red na tiskanje, ovaj put netko stvarno bude u tom boksu
Rujanka prestrasno sta si morala proc. Stvarno se nadam da ces ovaj put imat pozitivno iskustvo i da ce ti nadjacat barem malo uspomene na prvo 🤗
Evo ja sam oba puta bila sama u boksu i oba puta sam morala dozivat sestre kad sam dosla do tiskanja. I oba puta mi nisu virovale da je vrime.
Na prvom porodu mi je sestra odbrusila da me ne moze non stop pregledavat pa kad je ipak kratko "bacila oko" nastala je panika jer nisu bili spremni niti su mi izvadili one drzace za noge itd. A ovaj put sam vikala sestri da beba izlazi a ona mi je na to iz svoje sobice viknila da samo disem i legnem na ledja 🤦♀️ pa sam joj rekla da beba izlazi i da bi bilo dobro da neko dode. Pa je opet nastala panika jer ni ovaj put nista nije bilo spremno pa su mi govorile da ne tiskam jos😒
Sortiraj odgovore
Najstariji