Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zojo
    11. Rujan 2020. 10:24

StizeBeba2020

Cure, evo da se javimo.
    10.09 2020. u 22:08h stigla je na svijet malena Mia. Dosli u Merkur s otvorenih 5 prsta, trudovima. Zaprimljena u 19:30 u radjaonu. U 21:55 otvorena 8 prsta. Dobivam 8 kapi dripa. Trudove do tada presetala i predsjedila na lopti. Premjestena na stol i odma krece nagon za tiskanje. Maloj padaju otkucaji, svi se uzvrpoljili. Morala biti rezana i sad imam 8 sava. Boli ko sam vrag, a maternica nista. Od jednom 3 doktora, babica, nekoliko sestara… Cca 10-ak ljudi u box-u. 3 truda i stize ona. Ljubav malena je stvarno mala kako su i pricali. Ja sam sad u sobi, oni je nocas cuvaju da se ja malo odmorim. Ali sve u svemu kako su mi digli tlak pocetkom tjedna, radjaona je potpuna suprotnost. Ljubazni, pristupacni… Ma same pohvale. Porod za pozeljeti. 2,5h prvi porod, zivo mi i zdravo dijete dali u ruke. 🙏🙏❤️

Dobrodošla Mia! Čestitam vam objema što ste to tako brzinski objavile, baš mi je drago čuti kad sve prođe najbolje moguće. Puno zagrljaja i pozitive vam šaljemo i uživajte na najjače! 😘

https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]

jasamja
    11. Rujan 2020. 10:26

Koje šeširiće za bradavice ste vi kupile? Ja gledam da bi si uzela(neka se nađe) ali neznam koje. Totalno sam zbunjena 🤷‍♀️

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

mc_mouse
    11. Rujan 2020. 10:31

Jasamja uzela Medeline 

Matea02
    11. Rujan 2020. 10:34

StizeBeba2020 čestitam!! Brz oporavak 💕

• Lullee
    11. Rujan 2020. 10:39

Stize beba bravo,cestitam,dobrodosla Mia❤️
    Curke sretno s pregledima💪🙏
    Ja zadnje 2 noci uzasno spavam,em je beba postala jako aktivna i bas me lupa po cijelu noc,em me hormoni peru na raznorazne strahove,sva sam kao da me netko mlatio hladnom krpom🤦‍♀️A vrijeme tako sporo prolazi....

enana
    11. Rujan 2020. 10:55

Jutro svima! 
    Stizebeba cestitke na bebacici! Nadam se da cete sto prije doma i uhvatiti svoju rutinu i uzivati svi zajeno 🤗
    Rujanka hvala pa si podjelila svoje iskustvo, cisto da covjek bude malo pripremniji na sve.
    Sretno svim curama koje imaju preglede danas i Ana i ostale kojima je termin nadam se da se nesto pokrenilo 😉

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

mc_mouse
    11. Rujan 2020. 10:56

Mene sad tak uhvatila dugačka kontrakcija da su mi uši izgorile 😂😂

Matea02
    11. Rujan 2020. 11:01

Ej cure, može preporuke za kolica, 3u1, a da nisu preteška 😊

teica30
    11. Rujan 2020. 11:15

Cure evo me sa pregleda od moje socijalne doktorice... Toliko sam ljuta, razočarana a njom da je to strašno... Beba do SAD sve super... Prije 3 tjedna privatno protoci svi uredni, beba u mjerama za svoje tjedne. Ali sad odjednom manja za 1-2 tjedna, tesla samo 1630 grama ... Naravno moja privatna dr ne radi, još danas na godišnjem ... Odmah sam dogovorila pregled u bolnici, odnosno color dopler ... Pa ćemo vidjeti... Bas me sad uplašila užasno, a rekla sam da neću njene nalaze uopće shvaćati ozbiljno ... Jer pregled njen traje pune 3 min ... Eto ... 

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

teica30
    11. Rujan 2020. 11:18

Evo od soka, nisam ni čestitala curama koje su rodile 🥰🥰🥰🥰...  

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.