Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_mouse
    09. Rujan 2020. 09:58

Nemam ništa pametno napisati. Razočarana sam svime. 
    Ono kao “šta sam ja pila taj Sumamed sad i stavljala
    Si vaginalete radi streptokoka?!” Baš kao da sam si ih sama prepisala. 
    “Ma nema veze sto će beba otići na neonatologiju”

Osjećam se uzasno. Kao da idem na giljotinu. Majke mi. 
    S tim mesarima gore. Da sam znala da će biti toliko lose ovaj put, platila bi si Podobnika. 
    Ovo je užas. 

mc_mouse
    09. Rujan 2020. 09:58

Kontrola za tjedan dana ako ne rodim. Ni sam ne zna da li sam otvorena. ?!
    Glavica fiksirana u zdjelicu i to je to. 
    Ma dajjjj

• Baby.nb.3
    09. Rujan 2020. 10:02

Dobro jutro!
    Bila jučer na pregledu, malac ima skoro 2.5kg, napreduje odlično! Protoci, posteljica - sve u redu i kontrola za 2 tjedna pa ćemo vidjeti što i kako dalje ☺️
    Prethodnu noć sam osjetila kako se okrenuo iz bočnog položaja prema dolje i sad je glavom nisko u zdjelici, tako da me to jako boli. Udara u želudac i rebra, pa već dvije noći uopće ne spavam, a imam i neke menstrualne bolove i zatezanja, ugl sve me boli i moram samo ležati 🥴
    Nestrpljivo očekujemo nove bebice, neka sve prođe brzo i dobro, mislimo na vas cure!
    Svima na mirovanju šaljemo puse! 😘😘

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

Happymom
    09. Rujan 2020. 10:31

Bananaupidami

Ps vjerujem da sam puno preskocila, al ovo je najbolje kaj trenutno mogu… Mislim na sve vas drzte se :)

Ti i uz bebicu uspijes iskomentirat više nego puno nas ode 😂❤️

mc_mouse
    09. Rujan 2020. 10:33

Joj Ana hvala na podršci. Inače me rijetko šta izvede iz takta, ali ovo mi je baš kaotično 😔

Princess Mimi
    09. Rujan 2020. 10:37

Tejic sretno i drzi se 💪😊
    Banana i mi imamo problema s pisanjem van pelenica 😂 neki dan nam je gospodin zapisao zid usred prematanja🙈
    +
    Ostalim curama saljemo pozitivne misli i drzimo fige da porod prode sto brze i bezbolnije❤️🙏🏼

Talija
    09. Rujan 2020. 10:52

Mc-mouse tak je i meni bilo u pon na pregledu. Prosli pon otvorena dva prsta. Racunam ovaj pon da ce pogledati i da znam da li se jos otvorilo.. kao ak su 4 super. Znam da mogu za par dana reagirat na bolove i ici... a meni doktorica pregleda ctg i veli: dobro, dodi za tjedan dana opet u 9 ako se ne porodis do tad, a mogla bi. Wow.

jasamja
    09. Rujan 2020. 11:18

Evo slika,kao što sam obećala 😉
    https://ibb.co/zF73RWy
    https://ibb.co/mzWsT4T
    https://ibb.co/r0WNQ5k

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• vitae
    09. Rujan 2020. 11:37

Mc_mouse pokušaj se na slijedećem pregledu zauzati za sebe, povisi ton ako je potrebno. To što rade stvarno nije u redu. Vjerujem da bi oni i bili najsretniji kada bismo išli po “Podobnicima” rađati a da oni primaju istu plaću kao i do sad.

Demetria
    09. Rujan 2020. 11:41

mc_mouse baš mi je žao što ti to rade...drži se
    *
    čitam vaše tjedne i kilaže i iskreno se nadam da su meni promašili kilažu....moja hoba je od vaših mjera za pol kile teža...baš me zanima kako će biti u petak...
    Kaže mi trenerica zanimljivo kako mi je samo jedna strana trbuha popucala...i to baš ona di ova mala guzica leži
    dakle složili smo se za privatnu grupu kad nam još bebica dođe super...
    *
    Što je ovo zatišje danas? 
    Jasamja presladak mi je ovaj kombinezon na puha di si kupila?
    Meni su toliko digli tlak jutros s posla da sam pomislila da ću se svaki tren poroditi koliko me od živciranja sve počelo boliti

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.