Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tajchika005
    09. Rujan 2020. 13:04

Ja rijetko pisem jer sam u 30tt, a vi vec sve pred porod! Rado bi ostala i dalje clan ove ili bilo kakve nove grupe jer nivo tolerancije,razumijevanja,podrske i svih ostalih ljudskih osjecaja mi je tu nevjerojatan!!! 
    U mnogo godina borbe da dodemo do ovoga danas, bila sam clan mnogih grupa i foruma, ali nigdje nije bilo kao u ovoj. 
    I cure na temi blizanacka trudnoca su super, ali tamo smo malo manje aktivne 😀

Ja bi zamolila za vase misljenje oko kolicine robe koje jos moram kupiti. Ovo je sheme onoga sto imam za saf, neke rubrike su prazne ili na 1komadu. 
    Cega mi najvise treba? 
    Nosim blizance pa ocekujem manje bebe i za sad ne mislim kupovati iznad velicine 62 jer neznam kakve da ih ocekujem 😀
    Neke velicine su 50/56 pa valjda to znaci da se mogu i nesto duze nositi. 

Happymom
    09. Rujan 2020. 13:04

NikPik

Demetria

mc_mouse baš mi je žao što ti to rade…drži se
    *
    čitam vaše tjedne i kilaže i iskreno se nadam da su meni promašili kilažu….moja hoba je od vaših mjera za pol kile teža…baš me zanima kako će biti u petak…
    Kaže mi trenerica zanimljivo kako mi je samo jedna strana trbuha popucala…i to baš ona di ova mala guzica leži
    dakle složili smo se za privatnu grupu kad nam još bebica dođe super…
    *
    Što je ovo zatišje danas?
    Jasamja presladak mi je ovaj kombinezon na puha di si kupila?
    Meni su toliko digli tlak jutros s posla da sam pomislila da ću se svaki tren poroditi koliko me od živciranja sve počelo boliti
    Demetria što se tiče gramaže to stvarno treba uzeti s rezervom. Meni je recimo velika razlika u procjeni što mi kažu kad idem u ambulantu za visokorizičnu i kad odem privatno. Doktor kod kojeg idem privatno mi je to objasnio da oni u bolnici računaju težinu na temelju opsega trbuha i da im se po tome automatski izbaci težina a da su ultrazvuci koje imaju uglavnom korejski i da oni imaju automatski postavljenje drugačije standarde veličine pa tu dođe i do te velike razlike. On mi npr. računa težinu na temelju svih mjera bebe, a ne samo na temelju opsega trbuha. U bolnici im se to valjda neda pa tako malo zastraše svako tolko. Recimo prošli put sam kad sam bila privatno rečeno nam je da je beba na 1900g, da bi mi tjedan kasnije u bolnici rekli da je beba na 2400g. Kad sam pitala kako je to moguće da je takav skok onda je rekao doktor da oni ne mogu točno izračunati jer je inače kod naše bebe povećan opseg trbuha zbog problema s bubrezima, ali da se ne brinem jer da to nije realno. Ne da mi se s njima boriti i više skoro ništa ni ne pitam jer nisam još ni jednom dobila neki suvisli odgovor na pitanja koja sam imala i nažalost imam do sad iskustvo da ako ne iskeširaš nekom privatno ili ako nemaš vezu u bolnici, nikoga nije briga za tebe.

Meni se je dogodilo kad san se pribacila kod nove gin da mi je ispalo da je u 3 tjedna napredova 400 grama, da naglasin od 30. do 33.tjedna kad bi triba dobivat po 200-300tjedno. Pripala se, nije mi bilo svejedno, tad je po ton mjerenju ima 1900g
    Narucila me je tad za 10 dana ponovo i ispalo da je dobia 650 grama u 10 dana i da ima 2550 🤣

Evo sad cekan novo iznenadenje sa tin mjerama u petak... 

tajchika005
    09. Rujan 2020. 13:06

Evo sheme:
    https://ibb.co/DLRSXZJ

jasamja
    09. Rujan 2020. 13:12

samanta_98

Pozdrav cure! 🤗
    Nova sam ovdje, nadam se da ne smetam..
    Mlada sam cura i buduća mama🥰 Termin nam je 03.10. i nosim dečkića. Što vi nosite, kad su vam termini? Kako se osjećate?

Čitala sam nešto, ne sve pa nisam u toku, nadam se da se ne ljutite što ovako upadam.. 😔

Dobro došla 😊 
    Mislim da su tu 2 cure koje planiraju rodit u Puli. Mislim da je na 607 stranici popis sa terminima i bolnicama pa pogledaj 😊

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Happymom
    09. Rujan 2020. 13:13

tajchika005

Evo sheme:

Ja bi mozda uzela jos pidzamica, hlacica i carapica. 
    I nemoj zaboravit da ce tribat i neka zimska jaketica ili kombinezon. Za to je mozda dobro da sacekas procjene, ali recimo ili 56 ili 62 da bi mozda bilo najbolje to gledat. 

Napokon 2804
    09. Rujan 2020. 13:22

E sad da pocnemo...
    .
    Slika bebice je pre medenaaaa 🥰🥰🥰🥰🥰
    Wini kompletic, izgleda da cu morati do c&a iako mi vise muz ne da da vozi radi kontrakcija, ali budem se prosvercala 😂😂😂

Bananaupidami tako mi ne drago da ste dobro i da se javis. Nemoj se uopce sekirati ako ne uspijes sve popratiti...
    .
    Nova djevojko dobro nam došli 🥰💙
    .
    Sto se robice tice, taj dio bih preskocila, jer kako su mi rekli da imam robice za 3 djece od jednom i da sam ga vec obukla do male skole 😂 meni je moto sto vise, to bolje 😂😂😂😂
    .
    Ajmo bebice di steeeeeee 🥰

Marta14
    09. Rujan 2020. 13:27

tajchika005

Evo sheme:

Carapica mozda malo vise, kape, i ja bi odjelca/pidame mozda jos koji komad. Ne znam kolike su bebe, mozda vise da gledas manje brojeve npr 50...ipak su blizanci manji, valjda 🙈😁

enana
    09. Rujan 2020. 13:37

Jasamja preslatka bebica 🥰 bas se fino vidi
    Samanta dobrodosla!
    Ana super izgledas, a skoro si pred porod 👍
    Samo da podjelim ideju koje sam se tek neku vecer sjetila, planiram kupiti u dm-u one mrezice za pranje pa da u njih stavim carapice i kapice i sve te manje stvari za pranje jer mi je zadnji put il masina il susilica "progutala" novu carapicu.

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

jasamja
    09. Rujan 2020. 13:44

enana

Jasamja preslatka bebica 🥰 bas se fino vidi
    Samanta dobrodosla!
    Ana super izgledas, a skoro si pred porod 👍
    Samo da podjelim ideju koje sam se tek neku vecer sjetila, planiram kupiti u dm-u one mrezice za pranje pa da u njih stavim carapice i kapice i sve te manje stvari za pranje jer mi je zadnji put il masina il susilica "progutala" novu carapicu.

Hvala 😊
    I ja sam stavljala čarapice u tu mrežicu,sigurnije je. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Marta14
    09. Rujan 2020. 13:48

Slazem se sa Anom za forum.
    Inace super izgledas 👌👌👌😍
    Ja sam dobila 20(najvise od svih ili?!) i nisam popucala.. Zasad

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.