Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    08. Rujan 2020. 22:57

Mana_Mare

Bas je napeto danas!
    .
    Tejic sretno!!
    .
    Nadam se sljedeci ulazak na forum vidit komentar od Skakavac 🤗🤗
    .
    Sto se tice liste, bilo bi dobro poredat po redu kako je koja rodila, lakse cemo pratit 😉

Priredila sam :) ide ujutro lista

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

mc_mouse
    08. Rujan 2020. 23:00

Mona1309 kako si? Da li ima šta novo? Upravo sam u onoj grupi “pratnja na porodu” vidjela da KBC OS vise neda ni naknadno donošenje stvari. Tako da se Full opremi jer IPak ne znaš koliko ćeš se dugo zadržati gore. Strašno 🤯

Shine
    08. Rujan 2020. 23:10

mc_mouse

Mona1309 kako si? Da li ima šta novo? Upravo sam u onoj grupi “pratnja na porodu” vidjela da KBC OS vise neda ni naknadno donošenje stvari. Tako da se Full opremi jer IPak ne znaš koliko ćeš se dugo zadržati gore. Strašno 🤯

Majko mila jel to normalno?! Stvarno me ova situacija pocinje ljutiti, trudnice i rodilje su na zadnje mjesto 😞 Bas sam se isla i ja pridruziti toj grupi al ne znam ni sama sta mi je pametno, samo cu se zivcirati a nista se nece promijeniti ko i inace 😞😞

Shine
    08. Rujan 2020. 23:11

Majcino zlateko mislim da jedino tebi nisam jos cestitala na bebici, od srca sve najbolje, sto brzi oporavak a bebici sretno i bezbrizno djetinjstvo...

Stalno ulazim da vidim je li Skakavac sto napisala 💗

mc_mouse
    08. Rujan 2020. 23:12

Shine grozno nešto. totalno sam ogorčena na cijeli sustav. Jedva čekam da sve ovo bude iza nas i da sa našim bebicama budem doma. Ovo je prestresno, a odluke su im neutemeljene i kontradiktorne 😭 imam osjećaj kao da idem na giljotinu, a ne roditi dijete. 

Shine
    08. Rujan 2020. 23:18

mc_mouse

Shinegrozno nešto. totalno sam ogorčena na cijeli sustav. Jedva čekam da sve ovo bude iza nas i da sa našim bebicama budem doma. Ovo je prestresno, a odluke su im neutemeljene i kontradiktorne 😭 imam osjećaj kao da idem na giljotinu, a ne roditi dijete.

Istina 😞
    Najgore od svega sto mjere nisu za svakoga jednake al rodiliste brane od pocetka... Ne razumin zasto otac ne smije prisustvovati porodu i biti pratnja pa kraj koga lezimo svaku vecer i zivimo u istoj zajednici!! Bitno da su izbori prosli i da turisti mogu doci kako im prne ipak to puni drzavni proracun. Jad jadni!!

Tejic
    08. Rujan 2020. 23:19

Hvala curke. Spojili me na ctg i moram lezati sad na pracenju. Trudovi su neki jako jako slabi tak da su rekli da cekamo jutro da se samo pokrene, a ako ne onda drip ujutro.

Shine
    08. Rujan 2020. 23:22

Tejic

Hvala curke. Spojili me na ctg i moram lezati sad na pracenju. Trudovi su neki jako jako slabi tak da su rekli da cekamo jutro da se samo pokrene, a ako ne onda drip ujutro.

Sretnoooo 🙏🏼❤️

• Lullee
    08. Rujan 2020. 23:23

Dobrodosli decki Matej i Nikola💙💙cestitam mamice,brz oporavak i dobre bebice vam zelim❤️
    Stizebeba,Tejic drz’te se,nek sve dobro prodje i da sto prije grlite svoje bebice💪🙏i ne dajte se zastrasiti od osoblja,trazite odgovore i paznju bez ustrucavanja!

keksic
    08. Rujan 2020. 23:27

Sretno Tejic!
    *
    Što se pratnje tiče ja sam čak slala mailove ministarstvu, iako uzaludno. Kad je krenula korona svi su mi govorili da ne brinem, da će moći pratnja kad budem ja rađala. Toliko o tome 🙄. No ako ikome to moje žaljenje može u budućnosti pomoći, bit ću sretna

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.