Ana1305 divna si i tako pogrbljena 😂🥰😘
.
https://ibb.co/Jj2XH9x ja sam samo tu malo popucala, druga strana mozda mala tockica...
.
Meni bi bilo lijepo da sutra rodim, datum mi ima značenje 🥰 tako da isla bih prati podove i prozore, a tako mi se ne da 😂😂😂
Mona1309 kako si? Da li ima šta novo? Upravo sam u onoj grupi “pratnja na porodu” vidjela da KBC OS vise neda ni naknadno donošenje stvari. Tako da se Full opremi jer IPak ne znaš koliko ćeš se dugo zadržati gore. Strašno 🤯
Znaci da li su oni normalni. Sad vec imam stvari ko da idem na zimovanje 2 tjedna, a gdje da strpam jos toga. Voljela bih da se Mona javi ako moze posto smo obje u kbc os i to sa par dana razlike u terminu. Ja sutra idem na prvi pregled tamo pa kad izvidim situaciju javim da sve koje planirate u os znate na cemu smo.
Mamino zlateko cestitam i zelim vam brz oporavak i malenom puno srece i zdravlja 🍾🍾🥳❤❤❤
Tejic sretno!!!
Stize beba boze sta te prave ludom. Pa moj luka roden sa 3kg i 40g u 40+1tt i sad je savrsen momcic od 2godine.
Nove cure dobro nam dosle!! 😁😁
I ja sam za da se kasnije prebacimo na viber ili bilo gdje kad nas jos malo vise rodi. Ipak je malo privatnije.
Nadam se da sam sve dobro napisala jer stvarno me unisti ovaj trudnicki mozak. Ko riba sam, za par sekunda sve iz glave nestane hahahah.
Samo sibajte savjete i misljenja!!! Ovo nije konacan popis, nego samo ono sto sam kupila u 1 sopingu, pa u pon iz Lidla nesto i danas stigao sinsay.
Next mi je malo skup ali oni varem imaju robicu 50 dok sinsay puno jeftiniji ali imaju od 56 pa nadalje.
Happymom ahahahahaha.. A dobro moram rec da sam jos na postedi od vecine kucanskih poslova, tak da kad cvrcak spava imam malo lufta :)
Princess ahahahahahah... Dobro mi jos zid nismo uspjeli al pod i mamu jesmo xD
Mc mouse mogu ti samo rec drzi se i nadam se da ces doc kod nekog normalnog doktora koji ce imat malo soli u glavi...
Demetria vezano za posao, znam kako ti je, pokusaj se sto manje zivcirat... Mene je sefica zvala 2 dana nakon kaj sam dosla iz rodilista, ne da mi cestita, to je odradila porukom, vec zbog posla...
Mjesecina 😁😁😁
Loma ma naravno, ti znas sama kak Luka funkcionira i sve to. Cisto sam napisala ak ces nekad moc probat, jer je moj prvo vrijeme bio umoran od cicanja nakon 5 min... A masno mlijeko - ne kuzim bas jer ovaj moj beskonacno moze cicat jednu stranu... A dobiva na tezini pa se ne uzrujavam :)
Kile ostala trudna s 55 a sada me evo na 68...
Popucala od glave do pete. Takva koza mazala svime i svacime ali eto sta je tu je
Samo sibajte savjete i misljenja!!! Ovo nije konacan popis, nego samo ono sto sam kupila u 1 sopingu, pa u pon iz Lidla nesto i danas stigao sinsay.
Next mi je malo skup ali oni varem imaju robicu 50 dok sinsay puno jeftiniji ali imaju od 56 pa nadalje.
Ima C&A manje brojeve a i opcenito manji su od ostalih.
Ej ej ej ne pricaj o robicu koja je stigla bez slika. Znaci sad sveeeeeee slikaj i ispuni mi dan robicom 😍😍😍😍
C&A ima male brojeve a cijene su okej... u svakom slučaju pricekaj dok vidis procjenu beba kolike ce biti...
Ja sam blizanka rodena u 39 tjednu, brat i ja smo imali oko 3 kg i 54 cm, tako da smo mi odmah isli na 56 veličinu...
.
Za strije se uopce ne sekiram, kako sam negdje procitala to su tigrove šare, i podsjecat ce cijeli zivot na ovo cudo koje nosi., tako da ako krenem dalje pucati, neka pucam... znam zbog cega su tu... tako da zene moje, glavu gore i ne sekirajte se
Citam vas, netko me pitao u kojem sam rodilistu. Merkur. Pustili su me doma. Trudovi su stali skroz. I dalje otvoreni 3 prsta. Sutra doci, jer smo na dnevnoj bolnici 🥺.
Nove/a dobro dosle/a. Pogubila sam se vec.
Hvala svima na podrsci, slazem se da je ovo najbolji forum. I ja sam za da se kasnije prebacimo na wapp ili viber.
A robice sam pripremila za 3 djece valjda i to sve do godine dana. Prvo je, nisam mogla odoljeti 😂.
Jedva cekam da nam dode pa da je presvlacimo 😍. I nekako vjerujem da ipak robice nemre biti previse, pogotovo za blizance, jer ipak je to sve maleno skupa s malim bebama pa je lakse i ako se jedan dan ne upali vec masina, kaj ne?
Nigdje popucala nisam sto se tice trbuha, a dobila sam 16kg.
Da, moram vam se pohvaliti da sam danas bistrije glave, necu dati da me se vise izbaci iz takta. Kad vec gospodin nemre biti samnom na porodu, moram se onda sama izboriti za nas dvije. Mozemo mi to ipak smo zene 💪. Ima li koja od tuda da je sutra na Merkuru? Meni su rekli da dodem u popodnevnim satima kad nije tolika guzva
[lbdf.lilypie.com]
Ja u trudnoci nijednu striju nisam dobila, aliii nakon poroda pojavile se na trbuhu na mistui ispod pupka i grudima 🤷
.
Znaci, jos uvik cekamo Skakavac da se javi 🤔
.
Nocas sam za vrime hranjenja ulazila da vidim ima li koja nova bebica.
.
Mi smo inace dobro. Svaki dan setamo i uzivamo.
.
Cure koje dojite dajte neku ideju za rucak/veceru, ja evo vec neznam sto kuhat, izbjegavaj ovo izbjegavaj ono, vrtim se u krug 😂😂😂
Joj kad vidim kako vi papate dok dojite mene strah da ne ostanem gladna 😂
Nisam uopce tip od povrca, niti ga volim jesti. (Citaj jedem ga samo ako je muz kod kuce i natjera me)... a moji obroci su samo mesoooo, uz malo rize, malo tijesta i malo krumpira. A od salata, ajde moze zelena i moze paradajz... i da se mene pita svaki 2. Dan moze i kebab 😂😂😂😂 i naravno ljubitelj zacinjene i ljute hrane 🤫🤭
Naravno zbog bebana cu pokusati papati zdravo, ali vjerojatno uz tesku muku sama sa sobom i ratove sa muzem (on doslovno jede sve živo)
Iako bez obzira na moju jako "raznoliku" prehranu krvna slika mi je odlicna, cak dobijem kompliment doktorice da nije dugo vidjela ovakp dobru krvnu... 😂
.
.
Evo upravo me zvao ginic, bris na streptokok gotov, negativan je. 😊
Citam vas, netko me pitao u kojem sam rodilistu. Merkur. Pustili su me doma. Trudovi su stali skroz. I dalje otvoreni 3 prsta. Sutra doci, jer smo na dnevnoj bolnici 🥺.
Nove/a dobro dosle/a. Pogubila sam se vec.
Hvala svima na podrsci, slazem se da je ovo najbolji forum. I ja sam za da se kasnije prebacimo na wapp ili viber.
A robice sam pripremila za 3 djece valjda i to sve do godine dana. Prvo je, nisam mogla odoljeti 😂.
Jedva cekam da nam dode pa da je presvlacimo 😍. I nekako vjerujem da ipak robice nemre biti previse, pogotovo za blizance, jer ipak je to sve maleno skupa s malim bebama pa je lakse i ako se jedan dan ne upali vec masina, kaj ne?
Nigdje popucala nisam sto se tice trbuha, a dobila sam 16kg.
Da, moram vam se pohvaliti da sam danas bistrije glave, necu dati da me se vise izbaci iz takta. Kad vec gospodin nemre biti samnom na porodu, moram se onda sama izboriti za nas dvije. Mozemo mi to ipak smo zene 💪. Ima li koja od tuda da je sutra na Merkuru? Meni su rekli da dodem u popodnevnim satima kad nije tolika guzva
Samo hrabro! Bori se za s3be i svoju curicu. Ne dopusti da vas natezu i zajebavaju, i trazi znaci uz ctg i uzv da se napravi da se vide protoci i sve ostalo. Forsiraj ih.... saljem vam velikuuu pusu
Sortiraj odgovore
Najstariji