Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Unakit
    08. Rujan 2020. 11:57

Celaena, cestitamo, dobrodosao Nikola, da je zdrav, sretan I da donese puno radosti 🥰

mara1992
    08. Rujan 2020. 12:01

Celaena čestitam 🎊🎊
    Stiže beba, skakavac sretno da sve prođe brzo 🙏🙏🙏

url=https://lilypie.com]

Demetria
    08. Rujan 2020. 12:13

Slike - prekrasne ste sve do iti jedne i vaše pupice
    Stižebeba2020 sretno tebi i maloj Mii neka sve bude u redu i lijepo nam dođite...još jedna curica Mia :))
    Napokon mogla bi i ti do večeras, haha nasmijala sam se na ovo novi boli ali žao mi je što te boli... to znači da ćete brzo biti skupa :) sretno samo namoj u shopping sad ;)
    *
    Celaena čestitam na malenom Nikoli čekamo ga već dva dana :)) želim vam brzi oporavak i još brže maženje i paženje 
    Stavljam večeras listu ili sutra ujutro vidim da su bebice krenule, malo su nestrpljive ili je to što su malo i vrućine popustile :)
    Sretno svima koje ulaze u rodilište….
    Cure koje spremaju torbu nemojte zaboraviti ponijeti par komada maski za lice, žalosno što moramo o tome ali evo rekle su mi moje da mi treba nekih 5 komada jer u boxu preznojiš maske.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• ZuMama
    08. Rujan 2020. 12:15

celaena

Meni oko 23 krenuli neki trudovi, ctg nije nista ocitavao. Oko pol 1 ispao cijeli sluzni cep i tu su mi se trudovi zalaufali. Ctg opet nista. U 3 vec bilo nepodnosljivo, bol bol, na pregled, nista se nisam otvorila, dali mi injekciju dolantina protiv bolova. Nije djelovao. Bol se nastavila konstantno, nisam mogla disat, pricat, uzas.. drugi pregled bez pomaka. Bolovi dolje trudovi, a trbuh boli konstantno. Posumnjali na rupturu starog reza na maternici i poslali me na carski. Jedva sam se prebacila s kreveta na krevet. Tresla sam se full. Relativno brzo me uspavali, i poslije probudili, opet se tresla full od bolova. Sad sam vec bolje i cekam malog da mi ga donesu.

Nikola dosao danas na svijet ❤️

StizeBeba, Skakavac - sretnoooo!

Cestitam i brz oporavak zelim. 😍

• ZuMama
    08. Rujan 2020. 12:17

Stizebeba sretno👶

Demetria
    08. Rujan 2020. 12:17

Cure koje ste rodile provjerite jesam li sve dobro napisala:
    Mana_Mare 20.8. Hana(rođ.01.8.)ST 
    Slatke_brige 22.8.Leon(rođ.01.9.)ČK 
    Celaena 28.8.Nikola(rođ.08.9.)Merkur 
    LUX 30.8.Curica(rođ.04.9.)
    Bananupidami 05.9. David(rođ.19.8.)RI 
    Princess Mimi 06.9.Leo(rođ.29.8.)Sv.Duh
    Samomarina 06.09. Mia(rođ.27.8.)ST
    Tashee 08.9.Lovro(rođ.06.9.)Vinogradska
    Ela32 08.9.Nika(rođ.05.9.)VK
    LoMa 15.9. Luka(rođ.10.7.)Petrova
    Bulba 23.9. Toma(rođ.06.8.)Petrova
    2020 25.9.Bruna(rođ.06.9.)DU
    Dinosaurus 26.9. Lea(rođ.27.8.)ZD
    Butterfly 05.11. Erin(rođ.20.8.)RI
    *
    *
    *
    Butterfly -Nadam se da ste ti i Erin dobro dugo nisam vidjela da ste se javile 

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Ninche9
    08. Rujan 2020. 12:23

Napokon 2804

celaena

Meni oko 23 krenuli neki trudovi, ctg nije nista ocitavao. Oko pol 1 ispao cijeli sluzni cep i tu su mi se trudovi zalaufali. Ctg opet nista. U 3 vec bilo nepodnosljivo, bol bol, na pregled, nista se nisam otvorila, dali mi injekciju dolantina protiv bolova. Nije djelovao. Bol se nastavila konstantno, nisam mogla disat, pricat, uzas.. drugi pregled bez pomaka. Bolovi dolje trudovi, a trbuh boli konstantno. Posumnjali na rupturu starog reza na maternici i poslali me na carski. Jedva sam se prebacila s kreveta na krevet. Tresla sam se full. Relativno brzo me uspavali, i poslije probudili, opet se tresla full od bolova. Sad sam vec bolje i cekam malog da mi ga donesu.

Nikola dosao danas na svijet ❤️

StizeBeba, Skakavac - sretnoooo!

Nikola dobrodosao na svijet. Mama brz oporavak, malenom sretno i bezbrižno djetinjstvo, zdravlja, srece, svega…. uživajte jedno u drugom, mazite se, pazite se, volite se. 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙
    .
    Ana1305 i ja tak gledam na to sve 😂😂😂 do sad je bilo da cervix jedva i napipaju koliki je, a sad kaze skratio se, jos doktorica meni prica kak je bol vjerojatno jer se glavica spusta ovo ono a kad je stavila prstiće unutra kaze oh pa glavica je tu, a ja onak ispod maske mislim daj reci nešto što ne znam… uglavnom kaze moglo bi skoro, al bi ona da ja jos 2 tjedna izdržim, al kao u 9. Mjesecu sam pa okej, al bar jos 2 tjedna…
    I onda joj kažem da je on meni cijelo vrijeme nisko i to jako, i da sam do sad naučila razlikovati bol tog sto je nisko. Reko zvala sam zbog jakih probadanja jucer, i nečega kao trudovi svakih 10 minuta i jutros blage boli. Kaze znat ces kad su trudovi kad ne budeš mogla pomac se, reko doktorice moj nivo boli je takav da se ja sad ne mogu pomac.

Svaka ti cast sto ides u porod bez da uzimas epiduralnu,
     i mene ovi pripremni dosta znaju boljeti ali tvoja doktorica me utjesila znaci kad su pravi onda cu valjda i ja znati. 
    ja sam tolika mimoza po pitanju boli da placem i kad se porezem a kamoli ovo da izdrzim SKIDAM KAPU zene sto ste rodile bez lijekova svaka vam čast
    Caleaena čestitam💜

Tejic
    08. Rujan 2020. 12:25

Demetria

Slike - prekrasne ste sve do iti jedne i vaše pupiceStižebeba2020 sretno tebi i maloj Mii neka sve bude u redu i lijepo nam dođite…još jedna curica Mia :))
    Napokon mogla bi i ti do večeras, haha nasmijala sam se na ovo novi boli ali žao mi je što te boli… to znači da ćete brzo biti skupa :) sretno samo namoj u shopping sad ;)
    *
    Celaena čestitam na malenom Nikoli čekamo ga već dva dana :)) želim vam brzi oporavak i još brže maženje i paženje
    Stavljam večeras listu ili sutra ujutro vidim da su bebice krenule, malo su nestrpljive ili je to što su malo i vrućine popustile :)
    Sretno svima koje ulaze u rodilište….
    Cure koje spremaju torbu nemojte zaboraviti ponijeti par komada maski za lice, žalosno što moramo o tome ali evo rekle su mi moje da mi treba nekih 5 komada jer u boxu preznojiš maske.

Eee dobro da si me sjetila! Maske moram jos staviti 🙉
    Ajme pa i da hocu ne mogu smanjiti torbu evo 🤣🙈

Happymom
    08. Rujan 2020. 12:26

Cestitam na novim malim bebicama ❤️❤️❤️

Napokon bas si me nasmijala sa tin svojin razgovoron sa gin 🤣🤣
     Tako nekakva je i moja tolerancija na bol, tj mogu je dugo trpit, al osjetin svaku i najmanju promjenu, zatezanja itd. Kako cu izdrzat porod samo bog zna... 

Ninche9
    08. Rujan 2020. 12:26

Ne znam zasto oni tu u De gledaju tocno da bude sto blize terminu, moj sin je rođen s 38+2 i doktorica u bolnici kaze o pa malo se pozurio??
    Ja sam mislila kad si u terminu punih 37tt to je to.. 🤷‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.