Evo ga pise u uputi max 14dana u komadu, 1-2tablete tri puta dnevno a max 11tbl dnevno.
Ja ga uzimam cijelo zadnje tromjesecje po potrebi, nekad 5na dan, nekad samo 1 navece prije nego zaspim.
Ak me ne dokrajce porođajni bolovi, unistit ce me Rennie, ili zgara ako ga izbacim
A ja isla guglati upute za korištenje... budem pokusala onda u apoteci uzeti, ako meni ne budu dali, poslat ću muza, neka kaze da je za njega....
Evo isla povraćati ne bi li si olakšala, moram priznati malo je lakše
Al samo nakratko😟 kad se zelucana kis vrati prema gore opet krece muka. Al bar da se malo smirilo.
Nadam se da ces imati dobru noc.
Al samo nakratko😟 kad se zelucana kis vrati prema gore opet krece muka. Al bar da se malo smirilo.
Nadam se da ces imati dobru noc.
Ma kakvi, muž hrce nenormalno, meni se piski, gladna, zedna... standard... sto si ti budna?
Demetria stavit ću ti vezano uz dianatal gel od jedne mame i doule. https://ibb.co/vQ9826b
Sto se tiče masaže međice, ima bas ulje za to a ovako bi radije savjet poslušala vezan uz svinjsku mast nego razna ulja iz razloga možebitnih infekcija. Tehnika masiranja https://ibb.co/HVkZR5t
Ne znam jeste li čuli za Inu May Gaskin i njenu knjigu Prirodni porođaj. Izvrsno štivo i dobra priprema, a na Spinning babies ima o svim položajima u kojima si možemo pomoći prije poroda, vezano uz položaj bebe, pa i do samog porođaja kako si olakšati tranziciju do uspješnog tiskanja.
2020 čestitam dolazak na svijet tebe kao majke, a Bruni želim predivno djetinjstvo i puno maženja i pazenja! Uživajte i divno je čuti da je sve prošlo vam super i uz minimalnu traumu za obje.
Ostalim curama u terminu želim sto opušteniji porod i iskustvo!
Ja sam kao sova, danas mi je opet dan pun aktivnosti i ne mogu spavati. Kćer kreće u veliki 4. razred, zadovoljni smo uputama iz škole jer su minimalno invazivna po pitanju svih mjera. Vidjet ćemo kako će to izgledati u praksi.
Evo i od nas pozdrav https://ibb.co/QNGsS7F
Moj muž inače obožava fotografirati i “vrhunski fotograf” pa ja da bi dobila ok fotku trebam ljude okolo loviti da me slikaju 🙈🙈🙈🙈
Mame iz Zagreba mogle bi i mi neku kavicu po uzoru na naše trudnice iz Splita, ako ste za otvaram neki mail na kojem možemo se povezati i dalje dogovarati.
Pridružujemo se i nas dvije užasnoj noći ... Već treće ustajanje za WC, inače jednom ili nijednom ... Cijelo vrijeme se vrtim po krevetu, nisam odspavala sat vremena u komadu ... A ceka me dan pun obaveza, već vidim da cu biti super volje.... 🥴
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
E da, htjela sam se nadovezati vezano za žgaravicu, rekla mi je dr da si uzmem Reflustat, on je bas preporučen za trudnice... Ali kako Ne volim piti ništa osim onoga sto bas bas bas moram, nisam ga uzimala...
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Tina prekrasna si... nije ni moj muzic bolji sto se slikanja tice. Svaka slika koju imam sam se sama uslikala... njemu nije ni jedanput palo na pamet, zeno de da te uslikam....
.
Nekako sam bila zaspala i evo od 5 budna, nos začepljen, piskiti, i nekakav glup osjećaj mi je u glavi, boli, a ne boli, muz na posao pa ronda, a maleni se podbocio pod rebra pa mi je neugodno i lezati... sve su to slatke muke, ali jedva cekam da prođu 😂
Znaci dobila gel u ponoc, zaspala 1:30-5, probudila se odmorena i smirena, nema krvarenja 🥳 nema ni t od trudova doduse, niti sam se ista vise otvorila :D sad mi rekli da ostanem na taste do vizite u 8-9 pa cemo vidjet sta dalje. A realno ili ce mi spicit drip ili me poslat na carski. A ne smiju pretjerat s dripom s obzirom na prijasnji carski.
Jos ce netko drugi s foruma rodit prije mene :D moji tvrdoglavci se ne daju :D
Zene, za zgaravicu od srca preporucam Reduflux kojeg je meni gin preporucio, imala sam bas trudnicki refluks pola trudnoce, isprobala valjda sve, on mi jedini pomogao.
Zaboravila reci da su mi nakon gela u ponoc, dali sad u 6 drugi gel. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji