Celaena sretnooooo 🤗 brzo će to proci a onda imas svoju srećicu u rukama 😍
Tashee čestitam ❤️🥰 čekamo detalje kad stigneš. Kako predivno, svaki dan nam stiže nova bebica 🥰
2020 molim te ako uspiješ napiši malo detaljnije kakvo je stanje u dubrovačkoj bolnici. Drago mi je da je porod bio brz, lakše mi je malo kad čujem i takve priče. Moram priznati da me strah hvata što se više bližim terminu.
I meni je u petak pregled, nadam se da će se dotad bar nešto početi događati 🙏 slomljena danas, noć puna nekih groznih snova 😔
Celeana i Skakavac sretno!!! Nadam se lijepim vijestima jako brzo, u mislima ste mi 🙏🥰
Mimi, Dinosaurus i ostale novopečene mame, predivno mi je čitati vaše postove ❤️
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Teica baš mi se sviđa boja kolica 😍
Tina lijepa si trudnica 🥰👍
Tashee bravo, stigla je i tvoja bebica 🤩🥳🥰 čestitam i želim vam svako dobro cijeloj obitelji 😊🍀💕
Nek nam bebe budu zdrave i lijepo rastu i napreduju 🤞🍀
.
A sad u pohode na Lidl?? 🤭
Ela,tashee i 2020 cestitke svima,neka bebice rastu,sretno im djetinjstvo i da se sto prije mazite s tatom
Kod nas veselo od jutra,starija malocas otisla u skolu,a đak prvak ide u 10,ja idem s njome i nezna se ko je bolje uzbudjen
Danas popodne nam i pocinje tecaj,da moze mm samnom na porod,4 dana traje po 2 sata..
Cure drage cestitam vam svima od srca❤️❤️❤️❤️❤️❤️Kakav divan blagoslov,nek ste zdravi i radosni❤️❤️❤️Dugo me nije bilo,tesko ljeto,ali barem sam doma konacno😊jos 3 mjeseca za izgurati...https://lmtf.lilypie.com/TikiBlogger.php/PG4D
Jutro cure, cestitam mamama koje su napokon primile svoje bebice u ruke! Uzivajte i mazite se koliko god mozete.
Tko ima preglede, sretno.
Ja osobno uvijek zakasnim u taj Lidl, nikad nista ne nadem osim kada slucajno naletim na nesto, a i to je rijetko.
Mi smo jos uvijek u komadu...
Cure koje su pred porod, kako se osjecate? Ima li kakvih posebnih tegoba kod vas? Mi smo sutra opet na pregledu u Merkuru i vec se malo plasim. Kontrakcije su mi se jako smanjile, beba se umirila, a trbuh se skroz spustio da si komotno dlan stavim izmedju grudi i trbuha. Rebra si osjetim nakon punoooo tjedana i mjeseci...
[lbdf.lilypie.com]
Ela, 2020 i Tashee od srca vam čestitaaaam i želim što brži oporavak i da uživate sa svojim bebicama ! 🎊❤️🥰
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Tashee cestitam! Super da bebac vec sisa 🤗 puno srece Lovri i tebi brz oporavak
Tina super fotka, ja se vec danima pokusavam s muzem uskladit oko fotkanja, pa nikako 🙄
Lullee samo polako, dan po dan i eto i tebe 😉
Skakavac i Celaena sretno 🐞
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Tashee7 cestitke, cestitkeee :)))) malenom zelim dug i sritan zivot, da cim prije idete doma di ces se brze oporavljat uz ljubav svoje familije i novog malog člana Lovre 💓
Cure Ivana_Du i enana hvala vam 🤗💞
Ja odo na ctg opet u rodiliste, a sutra, uz bozju pomoc, ostajem i nadam se cim prije svom cudu.
celaena tvrdoglavo bome, tvrdoglavo :D super je cut da si uspila i odspavat. Drzin fige da ovog puta gel nesto pokrene. Ako sve i zavrsi na cara, neka bude kako triba, proc ce. Javi nam se 🤗💞
Lip pozdrav svima 🙋♀️💓
Sortiraj odgovore
Najstariji