Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • celaena
    07. Rujan 2020. 09:46

Sretno svima na pregledima :)

Evo kod mene apsolutno nista nakon gela u ponoc i u 6, rekli su da mi vise nece davati. Mogla sam i dorucak sad pojesti. Slijedi ctg opet pa cemo vidjeti. Uopce nemaju neki plan, ko da ce sad magicno nesto krenut :D 

Nikol💕
    07. Rujan 2020. 09:48

Ana1305(tehnickk sam nepismena sa svojih 28 pa ne znam oznacavat😂😂) hvala🤗🤗, Da, danas 36+0. To se baš vidi kod svih ženica i ta zabrinutost kad se netko ne javi i veselje kad se konačno javi pa saznaš da je sve u redu. Drago mi je da sam nabasala na ovu temu, jer masu dobrih savjeta sam tu pročitala i smirila se kad sam mislila da nešta nije u redu. Bar negdje da se pokaže da nije žena ženi vuk😂😂
    Marta14, hvala🤗🤗
    Tashee česfitke i brz oporavak 🤗🤗

https://lmtf.lilypie.com/TikiBlogger.php/uVqr

• SmileA
    07. Rujan 2020. 09:49

tashee7

Evo, samo da se javim. Lovro je rođen 6.9. na carski.. imala sam poduži post al sam ga morala dojit pa se izbrisalo 🤬
    Pišem malo kasnije detalje

Tashee7 cestitaam!!💙🥰 zelim ti sto brzi i laksi oporavak, a malenom Lovri sretno i bezbrizno djetinjstvo!😃
    Jedva te cekam sa detaljima, jer mene isto ceka Vinogradska pa me bas zanima sve!😍

🌈💙👣🙏

Shine
    07. Rujan 2020. 09:51

Tashee cestitam na bebici, joj kako je lijepo cuti ovako kad sve prodje i kad nam se javite ❤️ Zelim vam sve najbolje i da sto prije idete kuci ❤️

Demetria ja sam prvog puta u splitsko rodiliste ostavila sestrama kekse i kavu jer mi se potrefila smjena koja mi je bila izvrsna kad sam odlazila, znam da je to inace njihov posao al stvarno imaju dosta posla a meni je znacilo kad je prema meni netko pristojan, nasmijan i mogu ga sve pitati. Plus posto je meni malena bila na neonatologiji ostavila sam i njima tako jednu vrecicu kekse kava bajadera jer te zene rade lavovski posao... Doktorima nisam nista al nisu ni zasluzili, stalno se mjenjaju, nikoga nista nije briga a onaj sto te kao porodi ni ne vidis ga poslije...

Svima koji cekaju preglede i svoje bebice da krene zelim svu srecu i nek prodje sto lakse i brze 💗

• Lullee
    07. Rujan 2020. 09:53

LoMa bas mi je zao!😥 na kraju je sve lutrija..,2 puta sam radjala u Petrovoj i imam sjajno iskustvo,cak me poradjala dezurna lijecnica moj gin nije ni dosao na porod. Ne bih se usudila u privatno rodiliste,u slucaju frke Petrova je jedina koja u minuti moze oformiti tim i salu.

• celaena
    07. Rujan 2020. 10:04

Kod nas nije obicaj poklanjati nesto doktorima/sestrama, pa necemo ni sada. Da se mog muza pita, poklone bi opcenito trebalo zabranit za rockase i Bozic, on mrzi i davati i dobivati poklone. To je na kraju rezultiralo time da ja moram pronalaziti poklone za njegovu familiju 🤣 

Shine
    07. Rujan 2020. 10:05

E da, Loma, to mi je prestrasno uopce za cuti, uz sve sto radjas ranije i to zbog moguce infekcije oni tebe ostave bez nadzora.. Toga ima samo kod nas 😞 Cura u zimskim klokanicama je rodila u 26 tt i isto joj je tako bilo, ostavili su je samu, meni je to nepojmljivo. Sto samo to sto radjas prerano, ne znas sto je s bebom u tim tjednima, mama je u strahu vecem nego itko nije indikacija da se taj porod kontrolira od pocetka do kraja sa strucnim timomm😞😞

jasamja
    07. Rujan 2020. 10:09

Pranje robice sa tekućim detrđentom. Jeste ga ulile u ladicu ili ste ga stavljale u bubanj u onom dozatoru koji dođe sa bocom? Danas krećem pa neznam koja je sigurnija i bolja opcija? 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Demetria
    07. Rujan 2020. 10:17

Marta14

Ja nisam nikad nista poklonila jer smatram da je to nepotrebno, to im je posao, jos ako su bezobrazne neke znaci nema sanse…
    Naravno moji nonici poklanjaju a meni se dize kosa na glavi kad cujem..

Takvog sam i ja stava...po meni je možda primalja zavrijedila ako ti je naravno iskustvo bilo ok i blaženo i eventualno doktor koji te lijepo zašije ako si popucala...

Ali općenito ne volim to.
    Evo prošle godine sam poslije operacije dala lijepi poklon doktoru koji me operirao pa sam dva i pol mjeseca svaka dva dana išla na saniranje rana i sad imam živo meso na dva mjesta na stomaku a nije trebalo ostati ni traga. Šta reći onda na to? Bila sam glupa šta sam išta dala.
    *
    Jasamja mi ćemo tek za vikend sve prati pa ću stavljati u ladicu jer imam plastiku koja se stavi za tekući...i pošto nemam baby program prati ću na 40, tetre na 60 onako kako piše na etiketi i obavezno tipka dvostruko ispiranje (bez omekšivača).
    Ajme i peglanje me čeka 

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    07. Rujan 2020. 10:22

Staviti ću listu sutra ujutro ali molim da cure koje su rodile provjere jesam li dobro napisala....
    Svi koji su rodile poslije te liste ću dodati sutra ujutro....pošto je još jedna bebica na putu od Celaene
    Mana_Mare 20.8. Hana (rođ.01.8.)ST
    Slatke_brige 22.8.Leon (rođ.01.9.)ČK
    LUX 30.8.Curica (rođ.04.9.)
    Bananupidami 05.9. David (rođ.19.8.)RI

Princess Mimi 06.9.Leo (rođ.29.8.)Sv.Duh

Samomarina 06.09. Mia (rođ.27.8.)ST

Tashee 08.9.Lovro (rođ.06.9.)Vinogradska
    Ela32 08.9.Nika (rođ.05.9.)VK
    LoMa 15.9. Luka (rođ.10.7.)Petrova
    Bulba 23.9. Toma (rođ.06.8.)Petrova
    2020 25.9.Bruna (rođ.06.9.)DU
    Dinosaurus 26.9. Lea (rođ.27.8.)ZD

Butterfly 05.11. Erin (rođ.20.8.)RI

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.