Tashee cestitke na bebici i brz oporavak ti zeliiim ❤️❤️
Demetria gdje si procitala za sv.duh?? Ja se prebacila tamo vec dva pregleda zbog pratnje nece je valjda ukinut.. nek pricekaju jos dva tj 😂😂
Čestitke na bebicama idem s treninga pa ne znam napamet imena 🙈🙈
Pročitala sinoc na Facebooku na stranici trudnice 2020 i na onoj drugoj isto tako nešto. Zato kažem da provjerite da ne bi bilo nismo znali.
Ja sam se pomirila da muž ne može nikako sa mnom.
Pokušavam ne misliti na to jer sam odmah ogorčena na cijeli naš sustav. Jos moje ove što su rodile tipkaju jutros da su poklonile nešto kad su izlazile iz bolnice.
Hoćete li i vi i kakva je praksa?
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Ja sam do sad poklanjala na izlasku kave,kekse,pjenusac i sl. Osoblje je raznoliko uvijek,od divnih do katastrofe,ali nekako nisam se opterecivala tko je zasluzio tko ne,.
Demetria evo bas trazila nikako nemogu naci a sad me to bas rastuzilo 😔valjda nece jos bas sam se poveselila da cemo uspjeti biti skupa
Tashee, čestitam!!! Dobrodošao, Lovro! 😊😊
*
Celaena, nadam se da će to sad što prije. Dobro da si odspavala, držim fige za dalje
*
Ja sam ok spavala, ali začepljen mi je isto nos što me grozno živcira. Došla klima na naplatu 😪
Demetria evo bas trazila nikako nemogu naci a sad me to bas rastuzilo 😔valjda nece jos bas sam se poveselila da cemo uspjeti biti skupa
Stvarno se nadam da to nije istina. Ja sam se pomirila s tim da ću biti sama u Petrovoj, ali ne želim to drugima (pogotovo jer ne vidim razloga za zabranu pratnje ako vjenčanja i izlasci nisu zabranjeni 🙄)
Ja nisam nikad nista poklonila jer smatram da je to nepotrebno, to im je posao, jos ako su bezobrazne neke znaci nema sanse...
Naravno moji nonici poklanjaju a meni se dize kosa na glavi kad cujem..
Jutroo 😊
Jaoo napisem poduzi post, promjenim stranicu i zaboravim ovo napisano kopirati 🤦♀️🙉
Tashee cestitke od srca i brzi oporavak ti zelim i da se sto prije doma mazite i pazite ❤❤❤🥰🥳🥳🥳
Ninche tak i ja funkcioniram sa Rennie 🙉 znam ponekad kombinirati i sodu bikarbonu sa mineralnom ili Reflustat jer on napravi kao cep pa se kiselina ne dize gore i jos sto i jedna kombinacija 🤣🤣 toliko zna biti jaka da ako ne uzmem nesto mi se pocne celjust grciti od zarenja i kiseline 😕😬😬
Stizebeba2020 e tak je isto i meni. Bebac je puno mirniji, eventualno se navecer pred spavanje dobro razmase i dalje mir. Kontrakcije imam kroz dan al nisu sve bolne, samo se stvrdne trbuh. Iscjedak imam i dalje ko da menga curi 😑😑 i povremeno osjetim jaku probadajucu bol u rodnici.
Danas idem na pregled pa cemo vidjeti u kojoj smo fazi 😀
Jucer sam setala po stepenicama u zgradi, setali smo oko kvarta, jela ananas i navecer se fino okupala, sredila i pripremila da me slucajno ostave danas u bolnici il me u noci uhvate trudovi. Na kraju noc sam super prespavala a sad na pregledu cemo vidjeti 🤣🤣
Nesto su nam tvrdoglave bebice, ne daju se van 🤣 ili znaju kakav kaos vlada vani pa su tu kod nas sto duze na toplom i sigurnom 😀😀
Celaena samo ti nas izvjestavaj kad mozes, kad dodem na forum prvo trazim tvoje postove da vidim kaj ima novoga 😁😁 a tak cemo sutra i Skakavac hvatati heheh
Tashee čestitke na malom Lovri. Što brži oporavak želim i da idete što prije doma 😊💙
Celaena nadam se najboljem ishodu sa što manje bolova 🤞
.
.
Žgaravica ja ju imam kad se najedem pa odmah legnem i onda mi koliko toliko pomogne šalica hladnog mlijeka.
Dakle spavanje ovu noć je bilo koma. Stalno sam se budila i okretala s boka na bok pa mi je u 2 navrata čak i krenula zvonjava u uhu grozno! 😡 Ali zato je jedan dio sna bio čudan i predivan. 😂 Sanjala sam da je beba stavila rukice van kroz trbuh i držala moj kažiprst 😁😂
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Znaci, stalno sam u zaostatku i taman kad pohvatam gotovo je izdajanje (čitam dok se izdajam) i onda moram dalje 🙈
Ugl, čestitke svim novopečenim mamama, tek sada parada kreće 🥰🥳
Iskustvo porođaj -moje je također loše, glavni problem je zanemarivanje pacijenta. Rodila u Petrovoj, bila 10h u radaoni, u tih 10h imala samo jedan pregled od strane dr jer sam bas potrefila i promjenu smjene...da su me češće kontrolirali prije bi vidjeli da se cm nisam otvorila i da me nema smisla mučiti s trudovima (plus još sam 2mj ranije rodila i obećano mi je od strane šefa rodilišta da se neće potencirati vaginalno ako ne bude išlo jer sam završila na porodu da mi Luka ne dobije infekciju)....sve je to palo u vodu kad je on otišao doma i tako sam bila 10h na trudovima koji nisu ništa napravili, ja se izmucila (najmanji problem) i na kraju završila na hitnom carskom. Zaboravit neću i već sada štedim za privatan porod ta drugu bebu ako bude 🙂. Sve je to oke jer je oke prošlo, ali je moje pitanje ko bi odgovarao da je luka u tih 10h navukao infekciju zbog njihovog nemara????
Sortiraj odgovore
Najstariji