Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    klupko_srece
    12. Srpanj 2020. 00:42

Da sve je ok. Pola sata ctg kažu odličan nalaz....  Tlak malo povišeni. Proteina u mokraći nema.  Vaginalno pregledana sve ok zatvorena, plodna voda ne curi i ima je. Ultrazvuk ok. Sat i pol sam sigurno bila. Mirovati moram, ali kaže ginekolog 34.tjedan sve je moguće 

Napokon 2804
    12. Srpanj 2020. 00:47

Tejic

Napokon2804 hvala ti 😊stavila bi ja i komodicu s prematalicom u nasu sobu al nema mjesta. To cu morati jos osmisliti sto i kako kad bude u noci trebalo prematati. Al bas sam danas vidla u Lesnini podloge za prematanje koje se na krevet stave pa bi kroz noc mozda to koristila, neznam ni sama jos🤷‍♂️
    Slatke_brige prati situaciju i samo polako, sve ce biti u redu samo bez panike, a ako bilo sto jos primjetis radije odi jos na hitnu pa bolje da si sigurna da je sve ok 😊🤞

S obzirom da je podnica u kindi visoko, a bebicu ces stavljati vise ka gornjem dijelu kinde, mozda imati samo jednu onu nepropusnu podlogu i prematato bebu u kindi? Da je ne vadis iz krevetica, nego odmah u njemu, samo podlogu stavljati i sklanjati? Nekako mi se to cini najprakticnije za nocno previjanje, a da ne razbudis bebicu...
    .
    .slatke brige tocno to ako treba pusi i na hladno... prati situaciju,  i bilo sta sumnjivo bez razmišljanja idi na hitnu

Dinosaurus
    12. Srpanj 2020. 00:58

Slatke brige jos malo mirovanja pa si svakako u sigurnim tjednima ali obzirom da je na pregledu sve bilo ok probaj se smirit i mislit pozitivno 😊
    Cure naletila sam sad na neki Aniball balon koji se da prostite umetne doli i onda se tako vjezbaju misici zdjelice i navodno moze pomoc kod izbjegavanja epiziotomije. Jel iko cuo za to mozda? 🤔

Zel
    12. Srpanj 2020. 02:44

LoMa čestitam, probila ti nama led ! Prvi bebač ovdje, ajme! Dobro nam došao Luka! 
    Slatke brige, super da je sve ok...sad samo mirno i nek te svi dvore i skaču oko tebe 
    Dinosaurus, nikad nisam čula za tako nešto...ošla malo guglat i gledat slike i izgleda mi ko neka tikvica iz sexy shopa  Ali ako zbilja pomaže kak piše, odmah bi si nabavila...
    Ne mogu spavati, muči me žgaravica, a bebolinac ima tulum u trbuhu... Kad smo kod dosade, počela sam štrikati: malu kapicu, šlapice, svašta nešto...naučio me YouTube, hihi... Poslikam kad zgotovim

Tejic
    12. Srpanj 2020. 05:22

Napokon 2804

Tejic

Napokon2804 hvala ti 😊stavila bi ja i komodicu s prematalicom u nasu sobu al nema mjesta. To cu morati jos osmisliti sto i kako kad bude u noci trebalo prematati. Al bas sam danas vidla u Lesnini podloge za prematanje koje se na krevet stave pa bi kroz noc mozda to koristila, neznam ni sama jos🤷‍♂️
    Slatke_brige prati situaciju i samo polako, sve ce biti u redu samo bez panike, a ako bilo sto jos primjetis radije odi jos na hitnu pa bolje da si sigurna da je sve ok 😊🤞

S obzirom da je podnica u kindi visoko, a bebicu ces stavljati vise ka gornjem dijelu kinde, mozda imati samo jednu onu nepropusnu podlogu i prematato bebu u kindi? Da je ne vadis iz krevetica, nego odmah u njemu, samo podlogu stavljati i sklanjati? Nekako mi se to cini najprakticnije za nocno previjanje, a da ne razbudis bebicu…
    .
    .slatke brige tocno to ako treba pusi i na hladno… prati situaciju, i bilo sta sumnjivo bez razmišljanja idi na hitnu

E da mozda bi to jos i najpametnije bilo. 😊 Na podlogu koju spominjes, kakvu tocno mislis? Onu ko pelenu kockastu jednokratnu? (neznam kak se to tocno zove 🙄)
    *
    Imala sam ludi luuudiiiii san (neka umrla bakica u nasem stanu i lijes u sobi nasoj u koji smo mi nju trebali staviti a ona bila u nekom limenom u djecjoj sobi i to u kinderbetu.. Onaaaak wtttttfff glupi ludi mozak🤯😵😵😵😡😠🤬).. Spava mi se a strah me zaspati vise da se opet nebi nastavio san. Sanjaricama ne vjerujem i ne zelim ih uopce citati jer ak nest lose pise onda budem tak u banani... 😞😵😵

mc_mouse
    12. Srpanj 2020. 05:28

Nikako nisam spavala. Zaspala maloprije pa sanjala krv u gaćicama i beskonačni put odlaska u bolnicu i beskrajno čekanje u čekaonici. Uzaaaaas. 
    Duša mi spava 🥺

• vitae
    12. Srpanj 2020. 05:37

Draga Loma, čestitam ti i želim ti brzi oporavak! 😁😁😁😁

• vitae
    12. Srpanj 2020. 05:40

Tejic

Napokon 2804

Tejic

S obzirom da je podnica u kindi visoko, a bebicu ces stavljati vise ka gornjem dijelu kinde, mozda imati samo jednu onu nepropusnu podlogu i prematato bebu u kindi? Da je ne vadis iz krevetica, nego odmah u njemu, samo podlogu stavljati i sklanjati? Nekako mi se to cini najprakticnije za nocno previjanje, a da ne razbudis bebicu…
    .
    .slatke brige tocno to ako treba pusi i na hladno… prati situaciju, i bilo sta sumnjivo bez razmišljanja idi na hitnu

E da mozda bi to jos i najpametnije bilo. 😊 Na podlogu koju spominjes, kakvu tocno mislis? Onu ko pelenu kockastu jednokratnu? (neznam kak se to tocno zove 🙄)
    *
    Imala sam ludi luuudiiiii san (neka umrla bakica u nasem stanu i lijes u sobi nasoj u koji smo mi nju trebali staviti a ona bila u nekom limenom u djecjoj sobi i to u kinderbetu.. Onaaaak wtttttfff glupi ludi mozak🤯😵😵😵😡😠🤬).. Spava mi se a strah me zaspati vise da se opet nebi nastavio san. Sanjaricama ne vjerujem i ne zelim ih uopce citati jer ak nest lose pise onda budem tak u banani… 😞😵😵

Ja sam ti provjerila u sanjarici, nemoraš se ništa brinuti.. Ne piše ništa strašno. 😁 Znam.da je djetinjasto ali i ja sebi uvijek zavirim u sanjaricu kad sanjam neku glupost

Leia91
    12. Srpanj 2020. 07:03

Vidim da većina ima živopisne snove. Ja sam pak sanjala da su mi malog zamijenili u rodilištu 🙄

Princess Mimi
    12. Srpanj 2020. 07:22

LoMa, kad ulovis vremena i snage, napiši nam kako se oporavljas? Mene baš jako zanima posto me također čeka carski. Boli li te jako ili dobivaš lijekove? I jesi li primila spinalnu ili su te skroz uspavali? Kakav je osjećaj?
    ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.