Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Srpanj 2020. 18:28

Onka imam faze slatkog i faze voca koje se izmjenjuju... Trudim se ne pretjerat u slatkom, popijem hladne vode il lagani sok... Ali kad me ulovi siza, onda nema borbe... Pustim se i to je to... Kuham svaki dan (ok mozda 5 dana u mjesecu narucimo ili jedemo pizzu i sl), ali se u osnovi zdravo i raznoliko hranimo, tako da ne gledam na slatko kao problem (red cokolade ili slatkac), a kad me siza ulovi lakse mi je prepustit se, pa sljedeci dan pijem smutije i jedem zitarice xD
    A i ovo sto Enana kaze dragi slisti cokoladu u sekundi pa cesto i nemam slatkog doma, osim domaceg dzema (al nema puno secera pa to ne racunam) xD

Dinosaurus
    11. Srpanj 2020. 18:41

Tejic

Mi evo sad montiramo moj stolac za dojenje i ljuljanje i cuvanje bebice i citanje knjigica itd 😂 imam ja svasta za radit poput vesa peglati itd al mi se neeedaa 😂
    Onka nikak se ne borim, kad mi se jede jedem 😂 a zelja je ooogromnaaa cijelu trudnocu 😃 ogtt je bio savrsen, kile nejdu gore pa se ne brinem 😃

Obavezno slikuuu kad bude montirano 😊
    Za slatko nisam bila ni prije trudnoce pa ni sad nesto posebno. Imam faza kad me uvati za napolitanke ili sl. ali nije neka jaka zelja. Ali vocu ne mogu odolit 🤤 pregled je u pon i nadam se da me nece poslat na ogtt 🤞🏻

Skakavac
    11. Srpanj 2020. 18:42

Ja jos neman nista za izlazak 🙄🤷‍♀️ Mislin da ce mi sestre i mater to ic uzet dan prije. Kad pricate o veličinama, ja u Nexta kupila i bome viidn da je ogromno.. Ista stvar s hmom. Bas bzvz. U ca skroz druga pisma. Morat cu prekontrolirat, valjda beba nece u svemu plivat. 

Demetria
    11. Srpanj 2020. 19:00

Mi smo dosta toga uzeli u c&a i mislim da bi i dalje sve tamo tako da mi je lakše pratiti veličine jer mi nema smisla kupovati u trideset različitih trgovina.
    Mogli smo birati jednu od 2.5dcl ili dvije male za espresso. Pa sam ja dvije male, premda ja pijem u onoj od pola litre 🙈🙈
    Htjela sam na tečaj šivanja na mašini, ručno znam već, ali ova korona je sve smrdala. Sad mi je već i Pupo tu pa sumnjam da bi sad išla.
    Trebamo nekada nešto i za sebe napraviti jer kad bebe dođu oni nam postaju centar svijeta.
    Slatko jedemo ali slabo i muž i ja, nekako nam izgubilo okus i sad nam je preslatko jer više jedemo voće i povrće nego prije trudnoće, puno više.
    Mi smo danas uzeli nešto u tommyu od gotovih jela jer smo dugo bili na plaži pa u kafiću u hladu, pa nadoknadili san popodne.
    Evo nas sad opet na plaži, ležim na ploči u hladu, slušam daleku obalu i mislim da ni neću u more jer mi bas lijepo ovako ništa ne raditi. Bebici očito odgovara jer ne staje lupati.
    Jedva čekam da se Loma javi da stavim novu listu, vjerujem da će vam se svidjeti :)

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Ninche9
    11. Srpanj 2020. 19:03

Ja cu peipremiti kompletic broj 50 iz h&Ma
    Gdje cete drzati bebice preko dana? Kad zaspi mislila sam u kimbi da ima mir al kad je budna ili nesto onda sam prvog drzala na trosjedu jer je bio velik a sad imam trogodisnjaka i bribem se da ce stalno biti oko nje i bojim se da nece biti zasticena takod a bi ja radije da ima svoj mir i prostor. Koljevka mi se sviđa al nije bas jeftina opcija a koristi se kratko

Marta14
    11. Srpanj 2020. 19:29

Banana bas je slatko😊Ali dugi rukav ces trebati.. Cekaj koliko si i ti trudna? Stavi traku, znas da smo senilne..
    Slatko, ne odupirem se i to se vidi.. 
    Dosada i spavanje, e da mi je jedan takav dan 😅
    Meni je nesto mucno zadnja dva dana, i sve me boli noge, ruke... 

• LoMa
    11. Srpanj 2020. 20:40

Cure, evo me 😊
    Sinoć u 21:41 rodio se mali Luka 43cm i 1670g...usprkos trudovima od 10 sati nisam se otvarala i na kraju završila na carskom rezu.
    Luka je sasvim dobro, svi nalazi su super jedino kaj je mali Palčić i u inkubatoru 🙂 
    Ja se evo opravljam, super su u Petrovoj prema meni, maze i paze na odjelu, evo sad sam već i imala pokaznu vježbu kako se rukama izdajati.... sve za malog Lukicu 💙💙💙 

mc_mouse
    11. Srpanj 2020. 20:46

LoMa drago mi je da ste dobro 😍😍😍 samo hrabro i neka što brže prođe vaš oporavak i da idete skupa doma 🥰

Shine
    11. Srpanj 2020. 20:47

LoMa

Cure, evo me 😊
    Sinoć u 21:41 rodio se mali Luka 43cm i 1670g…usprkos trudovima od 10 sati nisam se otvarala i na kraju završila na carskom rezu.
    Luka je sasvim dobro, svi nalazi su super jedino kaj je mali Palčić i u inkubatoru 🙂
    Ja se evo opravljam, super su u Petrovoj prema meni, maze i paze na odjelu, evo sad sam već i imala pokaznu vježbu kako se rukama izdajati…. sve za malog Lukicu 💙💙💙

Cestitam od ❤️

Najbitnije je da je sve u redu 👏🏼👏🏼👏🏼

11. Srpanj 2020. 20:50

LoMa cestitam na rodenju Luke! Zelim vam oboma sto brzi oporavak! Da sve bude dobro, da Luka raste i napreduje i da sto prije idete domeka 😊😍😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.