Mimi nastavak sto se tiče samog Reza i bolova…osjetiš ti taj rez svakako, ali dobivaš prvi dan puno infuzije, i stalno sestre nude nešto protiv bolova, stvarno ne mogu reci, doslovno te nude da uzmeš…tako da ti to predlažem da uzmeš sve sto nude i ne izigravas heroja jer kad krenu kontrakcije maternice odmah ćeš tražiti nešto, a bolje da ti se ne razboli… takode već ti prvi dan lagano nagovještavaju da te čeka izdajanje i pokazuju tehniku masiranja i izdajanja prvog kolostruma…sto se tiče prvog dizanja iz kreveta, kao neko pravilo je da te ne dižu prva 24sata, ali mene su digli nakon 15,16 sati..sestra je s tobom cijelo vrijeme i ona te onda i otusira…kateter sam ja odmah tražila po tusiranju da mi izvadi jer mi je vise smetao nego pomagao…
Sto se tiče krvarenja, to prvi dan nemaš ni mrežaste niti ista, sestre ti samo stave među noge chicco ili vir,to stisnesni tako ležiš…tek nakon tuširanja kad se digneš će ti pomoći obuci mrežaste gaće…prvi puta kad ideš na wc isto ide sestra s tobom da vidi kak će ti ići jer je čudan osjećaj ići na wc, nije da boli, ali kao da zaboraviš kak je to piškiti sama 🙈
Evo, ak sam nešto zaboravila pitaj 🙂
Jesu te testirali na coronu prije carskog?
[link=https://lilypie.com][/link]
Gledala sam video kako se koristit i citala iskustva i nije bas da bi sad to kupila s odusevljenjem. Ali sama pomisao da bi mozda zbog toga uspila izbjec ponovnu epiziotomiju mi sve nadoknadi 🤷♀️🙄
Demetria super je popis 😊 mislim jedino da bi bilo preglednije da staviš kvačicu, vidljivije je od bebača 😊💙
Stavila sam ovakoLoMa 15.9. DečkoPetrova (r.10.7.)
Mislim da je ok? Što vi mislite?
Kak je fora ovaj bebač 😊 sad ga bar dobro vidim ovak uvećanog. Baš si se dobro sjetila za te bebice. Ja bih još voljela da mojem malom piše ime dok se rodi, ne znam kak druge cure? Pa možda da umjesto riječi 'dečko' bude samo plavo srce? Da ima mjesta. 🤔
35 Curica💜39 Dečko💙10 🌞= 84 bebice naše lijepe jesenske
*
Mana_Mare 20.8. Curica💜ST
Slatke_brige 22.8. Dečko💙ČK
Skakavac 27.8. 🌞ST
Mabel 28.8. Curica 💜
Celaena 28.8. Dečko💙Merkur
LUX 30.8. Curica 💜
Hannica0 04.9. Curica 💜
Tejić 05.9. Dečko💙VŽ
Mara1992 05.9. Dečko💙SB
Bananupidami 05.9. 🌞RI
Princess Mimi 06.9. Dečko💙Sveti Duh
Tashee7 08.9. Dečko💙Vinogradska
ela32 08.9. Curica 💜
_ana_ 11.9. Dečko 💙
Ana1305 11.9. Curica💜VT
Mjesecina2410 11.9. Dečko💙Merkur
LoMa 15.9. Dečko Petrova (r.10.7.)
Malisa 15.9. 🌞
Talija 17.9. Dečko💙Zabok
StizeBeba2020 17.9. Curica 💜
Ivana_Du 17.9. Dečko💙DU
Ninche9 18.9. Curica 💜
Mona1309 18.9. Curica💜OS
mc_mouse 19.9. Dečko💙VT
Sanja* 19.9. Dečko💙KC
Marta 20.9. Curica 💜
Onka 21.9. Dečko💙Merkur
Bulba 23.9. Dečko💙Petrova
Starfish 23.9. Curica💜Merkur
Judita 24.9. Curica💜ZD
2020 25.9. Curica 💜DU
Dinosaurus 26.9. Curica💜ZD
Kokica37 26.09 🌞
Rosha 27.9. Dečko💙Petrova
Lepepa 28.9. Curica💜Sveti Duh
Loknica 28.09 Dečko💙ST
Napokon2804 30.9. Dečko 💙
Ivy88 01.10. Dečko💙Zabok
Happymom 01.10. Dečko💙ST
Marija1207 01.10. Curica💜ST
Sif 03.10. Dečko💙VŽ
Bebacica 04.10. Curica💜Zabok
Demetria 06.10. 🌞ST
Zel 06.10. Dečko💙Petrova
nada23 07.10. Dečko💙DU
happy_m 08.10. Curica💜
Crwena 08.10. Dečko💙Sveti Duh
Mamino zlateko 08.10. Dečko💙ČK
Makarska 10.10. Dečko💙ŠI
DoraGucci 10.10. Curica💜ST
Leia91 11.10. Dečko💙Petrova
Sretnapetra 15.10. 🌞
Enana 17.10. Curica💜i Dečko💙Sveti Duh
Martina1988 20.10. Curica💜PU
Orangina 21.10. 🌞
Plavo_nebo 21.10. Curica💜Vinogradska
Ketty1309 22.10. Curica💜KC
Ledolina 22.10. Dečko💙OS
Bosco 25.10. Dečko💙Vinogradska
Vitae 26.10. Dečko 💙
jasamja 26.10. 🌞RI
Gonal 26.10. Curica💜GS
Kikic 27.10. Dečko💙ST
Teica30 30.10. Curica💜OS
Mina 29 31.10. Curica💜Zabok
Zojo 02.11. Dečko💙PU
Matea2111 02.11 Curica💜NG
Justagirl2201 03.11. Dečko 💙
Isabelagregorijan 05.11. Curica💜Zabok
SmileA 05.11. Dečko💙Vinogradska
Butterfly784 05.11. Curica💜RI
Malamala 06.11. Curica💜KC
Jesenica 06.11. Dečko 💙
Vita26 07.11. Dečko💙OS
Halila 07.11. Curica💜KC
Silvich 07.11. 🌞
Tina.Antares 08.11. Dečko💙Vinogradska
Unakit 09.11. Curica 💜
Minie 09.11. Curica 💜
Hip_hopsica 13.11. Dečko💙Petrova
Larisa04 18.11. Curica 💜
Shine 19.11. Curica💜ST
Lullee 02.12 🌞
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Stavila sam ovakoLoMa 15.9. DečkoPetrova (r.10.7.)
Mislim da je ok? Što vi mislite?
Kak je fora ovaj bebač 😊 sad ga bar dobro vidim ovak uvećanog. Baš si se dobro sjetila za te bebice. Ja bih još voljela da mojem malom piše ime dok se rodi, ne znam kak druge cure? Pa možda da umjesto riječi 'dečko' bude samo plavo srce? Da ima mjesta. 🤔
Evo podebljala sam i podcrtala Lomu,
za imena bebica ako ćemo stavljati mjesto dečko ili cura recite kad rodite želite li jer možda ne žele svi pa zato.
Princess Mimi - mjesto kvačice sam stavila u zagradu datum rođenja i evo podebljala :)
Premda kada krenemo s terminima vidjeti će se razlike, mislim si onda cure koje nisu rodile staviti ovako ukoso na čekanju :)
Ljepše mi je staviti za rođenu bebu, pa će po tome biti baš raznolika lista :)
Ali svi prijedlozi se uvažavaju ako je vama nešto drugo draže
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Mana_Mare mozda se bebica samo tak nekak cudno smjestila. Meni se zna nabiti nekak cisto dolje da mi je tesko kretati se pa si sama znam podizati trbuh i malo ga pomicati lijevo-desno da malac okrene drugacije. Pogotovo ti si još 2tj ispred mene pa vjerojatno pritiska crijeva i sve jer ima sve manje prostora za kretanje, raste bebica mala 🥰😊
LUX negdje sam procitala da se trbuh krece spustati malo kasnije:
"Dva-tri tjedna prije porođaja žena odjednom zamjećuje da lakše diše i da joj se trbuh spustio. To se događa zbog toga što se donji dio maternice širi, a djetetova glavica spušta u donji dio zdjelice. Dok, s jedne strane, disanje postaje lakše, sjedenje i hodanje postaju otežani. Kod prvorotkinja se trbuh spušta otprilike dva do četiri tjedna prije porođaja. Kod žena koje nose drugo dijete to se zbiva uoči porođaja ili uopće ne dođe do te pojave"
Dobro jutro, dobar dan svima.
Slatke brige držim fige da je sve ok i da je ovo bila neka bezazlena, trenutna pojava.
Nadam se da ste i sve ostale dobro. 😊
Demetria šalice su baš fora 🙂
Napokon sam poslikala kompletić, nikak da ulovim dobro svjetlo. Prilično sam sigurna da je to taj za izlazak iz rodilišta, nekak mi je uvijek bas on zapel za oko dok sam prčkala po stvarima. Veličina je 56 i ne čini mi se da mu bude prevelik. Jedino nisam još odlučila za čarapice i kapicu. Vesticu još nemam, a htjela bih imati, za svaki slučaj.
Ugodan vam dan svima 🍀🌞
Dobro jutro, dobar dan svima.
Slatke brigedržim fige da je sve ok i da je ovo bila neka bezazlena, trenutna pojava.
Nadam se da ste i sve ostale dobro. 😊
Demetriašalice su baš fora 🙂
Napokon sam poslikala kompletić, nikak da ulovim dobro svjetlo. Prilično sam sigurna da je to tajza izlazak iz rodilišta, nekak mi je uvijek bas on zapel za oko dok sam prčkala po stvarima. Veličina je 56 i ne čini mi se da mu bude prevelik. Jedino nisam još odlučila za čarapice i kapicu. Vesticu još nemam, a htjela bih imati, za svaki slučaj.
Ugodan vam dan svima 🍀🌞
A slike, Sanja? 🙄🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji