Žene upravo došli s hitne. Primjetila smeđi iscjedak. Ctg, tlak, mokraća, sve je uredno, zatvorena sam. Moram mirovati, pratiti ako krene svježa krv javiti se opet. Koji strah 😔😔😔
Vec ste vi u lijepim tjednima😊Vjerujem da te strah ali sve ce biti u redu, pogotovo jer su nalazi ok. Polako samo🤗
Jutro svima koliko nas ima 😊
Demetria jako lijep citat 😊
Tejic fotelja i sobica su super 😍
A vezano za prematanje, ima te tvrde podloge koje idu na kinderbet (ja uzela tvrdu pa se moze premijestiti sa komode na kinderbet) , ili ovo sto kaze Napokon ili jednokratne (ima u Dmu i Bipi - materijal slican ko pelena) ili imas i samo plastificirane prijenosne podloge (znam da Ikea ima)... I stavis si kosaricu s osnovnim stvarima do toga i mirna si.,jer beba je mala i na jednom dijelu krevetica... (ovo s tvrdom podlogom i kosaricom mi je rezervni plan ako necu bas moc ustajat zbog carskog, a dragi bude moro ic van - plan je da ne ide, ali...volim imat rezervu)
Slatke brige odmaraj i pazi na se. Drago mi je da je pregled dobro proso. Ovo sto Skakavac kaze moguce da se nesto rasteglo malo. I sam ti idi na hitnu, onda si mirnija 😘
Dinosaurus nisam cula, cula sam za one masaze koje sama jos doma mozes radit...
Snovi ajme sta samo ja imam proste snove? 🤭
.
Uj sto ste se raspisale sinoc. Evo ja spavala bez problema... Sad sam gladna ko pas, a trudim se ne ustat jos da ne probudim dragog...
.
Curke svima zelim lijep dan sa sto manje briga 😄
.
Napokon2804 hvala ti 😊stavila bi ja i komodicu s prematalicom u nasu sobu al nema mjesta. To cu morati jos osmisliti sto i kako kad bude u noci trebalo prematati. Al bas sam danas vidla u Lesnini podloge za prematanje koje se na krevet stave pa bi kroz noc mozda to koristila, neznam ni sama jos🤷♂️
Slatke_brige prati situaciju i samo polako, sve ce biti u redu samo bez panike, a ako bilo sto jos primjetis radije odi jos na hitnu pa bolje da si sigurna da je sve ok 😊🤞
Uzmes u DMu one jednokratne podloge da ne ode slucajno nesto na krevet i presvuces na krevetu.
Ili samo ovu spuzvu sa komode.
Lijepo ti je sve 😍😍
.
Dobro jutro svima 🍀
Dobro jutro zene!
Loma draga cestitam ti od srca, a malenom zelimo puno snage i zdravlja da sto prije izadje iz inkubatora i da se mozete stalno maziti 💙💙💙💙💙💙
Mimi imala sam carski s opcom anestezijom jer mi je tako predložio anesteziolog zbog kog stanja (10 sati trudova plus upala plodovih ovoja zbog cega je i krenula plodna voda).
Skinuli su sve sa mene, stavili mi kateter (tebe čeka i klistir, a ja sam ga već imala), dođeš u salu, stave ti kanilu ako nemaš, nešto ubrizgaju unutra, sama se prebaciš na operacijski sto, tamo ti nekako zamotaju noge u plahtu, lijevu ruku staviš uz sebe ko u neki džepić, a desna ti bude ispružena pod kutem od 45 cca...prvo ti prislone masku s kisikom, i za to vrijeme ti peru trbuh nekoliko puta...nakon pranja trbuha zaspis.
Mene su uspavali oko 21:15, rodila sam u 21:41, a probudila se na intenzivnoj oko 00:30....kad se malo razbudis dođu s krevetom s odjela po tebe, sama se moraš prebaciti smjernog kreveta na drugi... dođeš na odjel, sestre ti raspakiraju stvari koje misle da će ti trebati pri ruci (punjac, mob, ulosci, mrežaste,dezic, četkica...)....naredna 24 sata ništa ne jedeš ni je piješ tek poslije dobiješ juhice...
Mimi nastavak sto se tiče samog Reza i bolova...osjetiš ti taj rez svakako, ali dobivaš prvi dan puno infuzije, i stalno sestre nude nešto protiv bolova, stvarno ne mogu reci, doslovno te nude da uzmeš...tako da ti to predlažem da uzmeš sve sto nude i ne izigravas heroja jer kad krenu kontrakcije maternice odmah ćeš tražiti nešto, a bolje da ti se ne razboli... takode već ti prvi dan lagano nagovještavaju da te čeka izdajanje i pokazuju tehniku masiranja i izdajanja prvog kolostruma...sto se tiče prvog dizanja iz kreveta, kao neko pravilo je da te ne dižu prva 24sata, ali mene su digli nakon 15,16 sati..sestra je s tobom cijelo vrijeme i ona te onda i otusira...kateter sam ja odmah tražila po tusiranju da mi izvadi jer mi je vise smetao nego pomagao...
Sto se tiče krvarenja, to prvi dan nemaš ni mrežaste niti ista, sestre ti samo stave među noge chicco ili vir,to stisnesni tako ležiš...tek nakon tuširanja kad se digneš će ti pomoći obuci mrežaste gaće...prvi puta kad ideš na wc isto ide sestra s tobom da vidi kak će ti ići jer je čudan osjećaj ići na wc, nije da boli, ali kao da zaboraviš kak je to piškiti sama 🙈
Evo, ak sam nešto zaboravila pitaj 🙂
Dobro jutro svima 😊
Loma iskrene čestitke na rođenju malog sina Luke. Tebi i njemu želim brz oporavak i što skoriji odlazak doma. Svaka ti čast 😘😘💙
Slatke brige sad samo odmaraj i pazi se,još je malo do kraja a još manje do sigurnih tjedana 😉🤞😘
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Mimiimala sam carski s opcom anestezijom jer mi je tako predložio anesteziolog zbog kog stanja (10 sati trudova plus upala plodovih ovoja zbog cega je i krenula plodna voda).
Skinuli su sve sa mene, stavili mi kateter (tebe čeka i klistir, a ja sam ga već imala), dođeš u salu, stave ti kanilu ako nemaš, nešto ubrizgaju unutra, sama se prebaciš na operacijski sto, tamo ti nekako zamotaju noge u plahtu, lijevu ruku staviš uz sebe ko u neki džepić, a desna ti bude ispružena pod kutem od 45 cca…prvo ti prislone masku s kisikom, i za to vrijeme ti peru trbuh nekoliko puta…nakon pranja trbuha zaspis.
Mene su uspavali oko 21:15, rodila sam u 21:41, a probudila se na intenzivnoj oko 00:30….kad se malo razbudis dođu s krevetom s odjela po tebe, sama se moraš prebaciti smjernog kreveta na drugi… dođeš na odjel, sestre ti raspakiraju stvari koje misle da će ti trebati pri ruci (punjac, mob, ulosci, mrežaste,dezic, četkica…)….naredna 24 sata ništa ne jedeš ni je piješ tek poslije dobiješ juhice…
Hvala ti na ovome, lakše mi je kad znam što me čeka 😊
Dobro jutro cure, mi odlično spavali , dva odlaska na wc ali nisam ih ni primjetila samo sam došetala do školjke popiškite se i nastavila spavati 😂
Loma čestitam ti iz sveg srca na tvom malenom lavicu Luki da je živ i zdrav, također ti želim bez oporavak. Sad napokon imaš svog anđela kraj sebe i sve je dobilo smisao 😍👶🏻
Slatke brige bas mi je zao sto si se tako uplašila mogu si misliti ali bolje spriječiti i otići na hitnu pa makar bilo bespotrebno na kraju. Još malo se pazite i budete skupa još kojih 3 tjedna 2 u 1 i onda je spremano kako god ako poželi ranije . Samo se pazi i odmaraj i prati iscjedak i sve će biti super
Loma, čestitam na malom Luki! 💙 želim vam brz oporavak i odlazak kući!
Sortiraj odgovore
Najstariji