LoMa cestitam ti! Puno srece vam obojma zelim, vidim da ste vi veliki borci ❤💙
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Ajmeeee LoMa čestitaaaaaaam!!!🤩😍🤩❤️❤️❤️ Zelim brzi oporavak tebi i malom Lukici da lijepo napreduje!! Nek vam je sve najbolje i najljepse od srca!!! 😊 😍 💝 ❤️🥳🥰 Evo suze mi krenule od srece 😍😍😂
Demetria - neka gustaj :)
Treba mislit i na sebe,. Mi zene to cesto zaboravimo :)
Velicine robice i ducani - kad sam oprala sam slagala najmanje pa prema vecem, ne po tome sta pise na robi vec po izgledu (imam benkicu na kojoj pise 62, a maks je 56, i bodi koji pise 56, a prije je izmedj 62/68)... Sto se plivanja u robi tice... Kaze frendica njen mali je bio 51 cm i skoro 4 kg, pa ona kaze da je plivo u 50...mislim da to bebolincima tak nije bitno. U toj fazi, samo da im je toplo, da su nahranjeni i da su guze suhe :)
Ninche mali stan, kinderbet i kolica (kosara)... Samo osnovna oprema (ako bas skuzim da mi nesto neopisivo treba cu kupit, ali seka i ja smo odrasle u kinderberu i kolicima tak da sve bu ok)...
Marta znam :( imam bodi s dugim rukavima ako bude bas pakleno i vesticu spremne u vrecici za bebi, tak da se mogu prilagodit svemu 😁
31+6 sam danas - a za traku, evo pokusat cu xD
.
Evo krenula "nevera" kod nas... Ajme koji gust cekat da nevera lupi, stajala sam na prozoru i gustala u vjetru i prvim kapima kise (zrak se napokon rascistio od pozara - nesto je gorilo u Ri luci)... Nakon cijelog dana, sad sam tek svoja, valjda me sparina mucila xD
Loma cestitam od srca na malenom Luki! 😃🥰💙👣 Tebi zelim sto brzi oporavak, a njemu lijep napredak i da brzo skupa idete svojem domu! Jako nam je drago da je sve dobro proslo i da ste vi dobro, saljemo puno pozitive i zagrljaja!😃😍🥰😘😘😘😘❤️❤️
🌈💙👣🙏
Cure, evo me 😊
Sinoć u 21:41 rodio se mali Luka 43cm i 1670g…usprkos trudovima od 10 sati nisam se otvarala i na kraju završila na carskom rezu.
Luka je sasvim dobro, svi nalazi su super jedino kaj je mali Palčić i u inkubatoru 🙂
Ja se evo opravljam, super su u Petrovoj prema meni, maze i paze na odjelu, evo sad sam već i imala pokaznu vježbu kako se rukama izdajati…. sve za malog Lukicu 💙💙💙
Čestitam mama, samo neka lijepo napreduje🤗. Bila sam i ja u inkubatoru 2 mjeseca a sad sam prava loptica, živa zdrava i okrugla. Samo se ti lijepo oporavi i skupljaj snage za Luku. Puno pusa vam šaljemo
https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]
Cure, evo me 😊
Sinoć u 21:41 rodio se mali Luka 43cm i 1670g…usprkos trudovima od 10 sati nisam se otvarala i na kraju završila na carskom rezu.
Luka je sasvim dobro, svi nalazi su super jedino kaj je mali Palčić i u inkubatoru 🙂
Ja se evo opravljam, super su u Petrovoj prema meni, maze i paze na odjelu, evo sad sam već i imala pokaznu vježbu kako se rukama izdajati…. sve za malog Lukicu 💙💙💙
Cestitam!!! Najbitnije da je sve u redu, ti se odmori i uz7vaj u svom sincicu! Saljem zagrljaje i puse🥰🥰💝💝 prva bebica 🎊
LoMa čestitke na malom Luki 💙🙏🏼
Svaka ti čast na hrabrosti, uživaj u svojoj bebici i nadam se da ćete uskoro doma 😊
Draga Loma cestitam vam od ❤️!! Drago mi je da je sve ok proslo 💕
Ninche ja sam zbog toga kupila Cozee krevetic. Dino mi je sad ko tornado, baca se svugdi, penje se svugdi i imam osjecaj da je ovo tek pocetak tako da znam da bebu ne smim ostavljat negdi di ju moze skrsit. Imam jos i Babybjorn ljulju pa cu nekako kombinirat.
Loma cesitam!!! 💕💕🥰🥰 Tako sam sretna da ste dobro oboje. Zelim vam brz oporavak!
Prva bebica ❤️
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Sortiraj odgovore
Najstariji