Cure hvala vam na lijepim zeljama i cestitkama. Ja sam u Vinkovcima rodila. Zelim vam svima porod kao moj ili jos bolji! Sretno curama koje su u terminu i cekanju!
Netko je pitao jesam znala da sam 6 prstiju otvorena. Ja sam vec prije bila 3-4 prsta otvorena, i zadnjih tjedan dana sam svaku vecer imala dosta jake bh kontrakcije sa ostrim probadanjima u rodnici i vjerovala sam da me to nesto i otvorilo.
jasamja ne zamiri, skroz san propustila komentar.. Malo san smusena od cilog jutra. Hvala ti na lipim zeljama.. Sta se spola tice, od ranijih tjedana nekako iman osjecaj da je musko. Nez objasnit zasto. Mozda jer san uvik govorila da bi curicu 😅
Halila, mara1992, mjesecina2410, unakit hvala vam cure ❣️
Ma sve uredu 😉 tako sam ja do pred mjesec dana željela da je sin ali onda sam rekla sama sebi da neka se počnem pripremat na curicu da ne padnem u šok na porodu 😉😂 a i zadnjih dana mi svi govore da je curica obzirom da izgled trbuha,pa sad ti znaj 😂
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
jasamja ne zamiri, skroz san propustila komentar.. Malo san smusena od cilog jutra. Hvala ti na lipim zeljama.. Sta se spola tice, od ranijih tjedana nekako iman osjecaj da je musko. Nez objasnit zasto. Mozda jer san uvik govorila da bi curicu 😅
Ma sve uredu 😉 tako sam ja do pred mjesec dana željela da je sin ali onda sam rekla sama sebi da neka se počnem pripremat na curicu da ne padnem u šok na porodu 😉😂 a i zadnjih dana mi svi govore da je curica obzirom da izgled trbuha,pa sad ti znaj 😂
Samo se molim za zdravlje bebe, spol koji god bija, jedva cekan malo cudo napokon upoznat. Sta god bilo, zelim ti svu sricu svita 💞
Samo se molim za zdravlje bebe, spol koji god bija, jedva cekan malo cudo napokon upoznat. Sta god bilo, zelim ti svu sricu svita 💞
Baš tako da 😊 također i tebi ❤️❤️❤️
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Pozdrav curke..
Meni je dan za spavanje, spavala do 1, muz rucak napravio, jela, i opet spavat, evo do sad.... sad opet jedem, i razmišljam kako cu ici dalje spavati...
Nadam se da ste sve dobro...
Skakavac ❤💙
Nekako mirna nedjelja… ☺️
Talija baas bas mirna 😀 ko neko zatisje pred buru heheh 😀 sad malo legnem i mislim si idem prvo malo citati forum pa odmorit i ostala sam zatecena, nemam kaj citati 🙈🙈 nakon rucka pojela malo ananasa i sad me samo pece jezik 🤣
Nekako mirna nedjelja… ☺️
Neka malo svi odmorimo 😄. Ja sad se danas tek malo naspavala, dva dana nisam spavala od uzbuđenja da će se možda nešto krenut događat 😂.
Sortiraj odgovore
Najstariji