Ella čestitke, brz oporavak ti želim a Niki sretno djetinjstvo..
Porod iz snova.. Lijepo je napokon čuti i brže i lakše porode ❣️
Ela čestitam od 💓 lijepo je čuti da je prošlo odlično!! 😁 Uživaj sa svojom bebicom!!
ela32 kakva srića, od srca vam čestitam 😌😍❣️❣️❣️ Bogu hvala da si imala tako dobar porod. Lipo procitat za sve nas sta smo prosle termin i nestrpljivo cekamo bebice, a i za ostatak cura kojima termin dolazi.
Nikad nemojte dopustiti da vas ruzne price obeshrabre, svaka zena i porod su za sebe jedinstveni.
.
Ja san spremna za jutro i rodiliste. Nadodala spavacu i donjeg rublja u kufer, mada se toplo nadan ako nema promjena, da ce me pustit doma do utorka kad misle inducirat. Sve je lakse doma.
Zelin vam svima mirnu noc. Javin se s novostima, mada mi sve mi djeluje nestvarno 🤔🤭🙋♀️
Ela32 čestitam od srca, sretno i bezbrižno djetinjstvo malenoj. Mazite se, volite se, pazite... puno srece i zdravlja 🥰🥰🥰🥰
Evo da se i mi javimo! Danas nam je u 15 i 15 stigla nasa Nika!! 3370g i 49cm.. zdrava je sto je najbitnije! Porod prosao odlicno 😊😊
Ujutro na pregledu otvorena 6 prstiju, odvode me u radjaonu, daju drip u 12sati, nakon 2 sata bez ikakvih bolova otvorena 8 prstiju, u 2 sata buse vodenjak. Od pola 3 krecu jaki bolovi ali u 3 i 15 bebica je vec vani!!
Cestitam!! Zelim brz oporavak :) lijepo da je porod dobro prosao, kao jedna lijepa uspomena neka ostane 🤗💝
Ella cestitam od srca, nek ti je oporavak brz kao i porod 🥰 a malenoj Niki sretno, zdravo i bezbrizno djetinjstvo🥰🥰❤❤😍😍🤩🥳🥳 da nam je barem svima takav porod 🤩🥰
Skakavac sretno i tebi sutra, drzim 🤞 da sve prode kako treba i mozda ces i ti sutra kroz par sati drzati svoje malo zlato u rukama 🥰🥰🥰
Ela čestitam! Lijepo je čuti lijepu priču s poroda ☺☺ želim ti brz oporavak i da se ti i Nika vratite kući što prije 💗💗
Sortiraj odgovore
Najstariji