Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • celaena
    06. Rujan 2020. 09:57

mjesecina2410

Ela, cestitke od srca!! Uživajte svi skupa!!
    Skakavac i Celena sretnooo na pregledu!! I da sto prije krene u bude bezbolnije!
    Caelena - pitanje imam. Jel inace tako krenu u tim tjednima za induciranim ili ti moras? Ja sam isto krenula na Merkur, a jos uvijek se nista ne dogadja, pa se vec spremam sa ce bit iza termina 😬

Na Merkuru ide hospitalizacija i indukcija na 41+2 ako je sve ok, a par dana ranije ako recimo imas gestacijski. Pitala sam vise doktora 😁 znam kako ti je, ove bebe su bas tvrdoglavci 😜 od dana termina ide amnio, pa ctg i amnio svaka dva dana.

Tejic
    06. Rujan 2020. 10:28

Jutroo svima 🥰 
    Jos jednom, sretno danas curke ❤❤
    Ja sam se sa frendicom zafrkavala da ce ona ugledati svoj plusic na dan kad budem ja rodila. I danas mi salje sliku testa da oni imaju +, a kaj ja cekam 😂😂😂 jako sam sretna radi nje jer vec jako dugo pokusavaju 🤩🤩🤩
    Banana ovo supeeer zvuci, ako to stvarno tak pomaze onda cu i ja paziti sa prehranom😊 imas kakav popis namirnica po kojem se vodis koji dan kaj jedes il kak ti dode zelja? Na koji nacin nesto uvodis "postepeno"? 🙂 sori malo te gnjavim sada s time al bas me zanima, da si znam isplanirati 🙂

Skakavac
    06. Rujan 2020. 10:28

Evo i mene 😶 ctg uredu, pregledalo me vaginalno i uzv. Kaze ginek da je po njemu kriv datum za barem 10 dana ali da se sada po tom pitanju ne da nista napravit. Kaze da je beba visoko, plodna voda uredu. Poslalo me doma i u utorak da cu sigurno ostat, jer vise se ne moze cekat.
    celaena svu sricu ti zelin, javljaj nam se. ❣️ 

Skakavac
    06. Rujan 2020. 10:29

Najbitnije san zaboravila, da se zahvalim svim curama na potpori. Super je bit dio grupe koja te razumi 😇💞💞

Tejic
    06. Rujan 2020. 10:51

Skakavac

Evo i mene 😶 ctg uredu, pregledalo me vaginalno i uzv. Kaze ginek da je po njemu kriv datum za barem 10 dana ali da se sada po tom pitanju ne da nista napravit. Kaze da je beba visoko, plodna voda uredu. Poslalo me doma i u utorak da cu sigurno ostat, jer vise se ne moze cekat.
    celaenasvu sricu ti zelin, javljaj nam se. ❣️

Skakavac maa bitno da je sve u redu, a u utorak onda ponovo drzimo 🤞🤞🥰  to bi znacilo da ti je gin krivo izracunao datum po zadnjoj M? Pa kak je toliko mogao fulati 😱

Matea02
    06. Rujan 2020. 11:02

Ela čestitim! Uživajte curke 💕
    Cure u terminu 🤞🤞🤞❤️

Skakavac
    06. Rujan 2020. 11:05

Tejic a neman pojma.. Znas koja je ura kad san nakon pregleda isla u menstrualni kalendar ponovno provjerit kad je bija prvi dan zadnje menstruacije.. I po tome, termin je 27.08. Nez ni sama, bas me to snervalo, da radi samo okvirnog datuma oni moraju inducirat. Kkao je ginek falila, pojma neman. Privatnica mi je isto rekla da je datum tocan, vodeci se po zadnjoj M. 

Dinosaurus
    06. Rujan 2020. 11:14

Skakavac za 10ak dana je manja trudnoca? Ako se dobro sicam i bebica je sitnija? A bozee ne znma kako uspiju tako falit ali dobro sta je tu je, bitno da je sve ok, jos malo oa cete bit skupa 💕💕😘
    Za sve vas koje se opterecujete koliko ste kila dobile (ukljucujuci i mene do ne davno 😁), danas je tjedan i 3 dana otkad sam rodila i otislo je vec 9kg. 😜
    I u zadru je isti rezim sa hranom u bolnici. Stave ti na stol i kazu da ides odma jest, nebitno jel dite olace ili ga dojis hranis sta god, oni se vracaju po pladnjeve za 10ak min pa ti pojeo ili ne. Ja sam isto znala samo par zalogaja uzet i trcat na neonatologiju na izdajanje. Samo eto kod nas nisu forsirali nosenje maske. Nisam ju nikako stavila od izlaska iz boksa. 

Marija1207
    06. Rujan 2020. 11:17

Dobar dan cure!!🤗
    Ela cestitam!!! ❤️ Neka nam nasih bebica🤗
    Samo da se ubacim,prijateljici mi je po menstr trebao biti termin 27.8,ali gunekologica je na prvom,drugom pregledu vidila da je to nemoguce jer je ocito imala ovulaciju kasnije i stavila joj termin 3.9,a ona rodila jucer 5.9❤️

• celaena
    06. Rujan 2020. 11:19

Skakavac

Tejic a neman pojma.. Znas koja je ura kad san nakon pregleda isla u menstrualni kalendar ponovno provjerit kad je bija prvi dan zadnje menstruacije.. I po tome, termin je 27.08. Nez ni sama, bas me to snervalo, da radi samo okvirnog datuma oni moraju inducirat. Kkao je ginek falila, pojma neman. Privatnica mi je isto rekla da je datum tocan, vodeci se po zadnjoj M.

Termin se gleda prema M, ali i prema uzv u ranim tjednima trudnoce, prvo tromjesecje. Recimo, ja sam prije imala cikluse 31-50 dana i prvog smo napravili 28. dan ciklusa jer mi je tako pala ovulacija, znaci taj mjesec ciklus bio 42 dana. I ja sam odmah to tako rekla ginekologu plus svaki uzv je bila beba 2 tj mladja jel. Ono sto je meni gin rekao je da oni ne korigiraju datum ako se radi o odstupanju manjem od dva tjedna. Meni je konkretno korigirao datum jer je bilo eto dva tjedna. I onda sam jos prenijela 8 dana. Znaci da je bio datum po M, zavrsila bi na indukciji bespotrebno rano. 
    U ovoj trudnoci je malac zacet 4 dana kasnije samo pa nije mijenjan datum (bila inseminacija pa opet znam tocan datum haha). 
    Ti imas pravo odbiti indukciju ako ju ne zelis, naravno ako je sve ok :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.