Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    judita
    06. Rujan 2020. 17:49

Znaci kolko citam prema vasim iskustvima menstrualni grcevi su normalni pred kraj? Prije sam ih imala kad bi predugo setala, a sad evo lezim pa me opet grci. U 38. tjednu sam 

Shine

Skakavac moja splitska suborkinjo, svu sricu ti zelim u utorak ili jos bolje da do utorka sve bude gotovo 💗

Talija

Tak i ja.. cijelo vrijeme mislim pa bude nesto krenulo... kad ono, vrabac... nista. Idem sad preletit malo podove po stanu, sutra pregled 💙

Marta14
    06. Rujan 2020. 17:52

Ja se cuvam da slucajno ne krene, lezim i uzivam gledajuci kako muz i sin peru prozore 😁

Ninche9
    06. Rujan 2020. 17:53

mc_mouse

Ja sam tako neka živčana ko pas.
    Ne znam šta mi je.
    Joj 😒😒😒

To su ti vrazji hormoni, ja cmoljim vec par dana, uopce nisam stabilna 
    A prije toga sam bila uzasno nervozna. 
    Imam feeling da sam psihicki na rubu i da cu se raspast, a najtezi dio me tek ceka kad rodim..
    Bas me soraju hormoni, srecom ovaj put sam svjesna toga, u prvoj T i po porodu sam bila grozna po pitanju promjena raspolozenja i osjetljivosti

Skakavac
    06. Rujan 2020. 18:16

Napokon 2804 ❣️
    Shine hvala ti draga 💓

Od cilog jutra, i ja san nekako nikakva.. Nervoza, razdražljivost, nez ni sama. Kukovi i prepone me razvaljuju, bas su me satrali. Odmarajte zene drage, koja god ima slicne tegobe, nema druge. Lip pozdrav vam saljen

Princess Mimi
    06. Rujan 2020. 18:26

Mamice koje ste rodile, kako se snalazite?
    Koliko cesto vam se bebe bude i jel placu ili su mirne?
    Dojite li?
    *
    Mi se borimo, uspjela sam ga isključivo dojiti samo sto ima kao grcice i prducka cesto pa se bojim da ne jedem nesto sto mu ne pase... Svi pisu jedi normalno, naravno ne jedem zacinjeno, pazim. 
    Budi se svakih dva sata otprilike i najvise voli kad ga mazimo a nikako ne voli prematanje 🙈
    *
    Curama koje jos cekaju svoje bebice zelim svu sreću i lagan porod 💪☺️

keksic
    06. Rujan 2020. 18:56

Mislim da su ove promjene raspoloženja sad očekivane, slažem se da sam živčanija nego inače. A šta ću, još malo pa će doći novi nalet hormona nakon poroda 😂
    *
    Princess Mimi (i ostale mame), baš je lijepo kad se javite, krasno mi je o tome čitati. Mimi, nadam se da će grčići uskoro prestati 

2020
    06. Rujan 2020. 19:26

Pozdrav žene!
    Evo da se javim i ja s iznenadnom prinovom dok imam vremena. Stigla nam je mala  Bruna, 2550g 49cm, danas 6.9.u 16:27h u Dubrovniku na 37+2.
    Ujutro me par puta probudili lagani trudovi, kao menstrualna bol. Oko 11 na pregled, otvorena 2 prsta i oko podne s hitnom do Dbk. Stigla u 14h, u 15:10 ušla u rađaonu. Ajmo reć da je kratko trajalo ali kad si u trudovima to je vječnost 🙈🙉 dali su mi samo malo dripa da bude brže. Čekam da mi ju daju, bile smo samo 10min skupa i navalila je na cicu ko luda, kažu sestre da nisu odavno to vidjele, kao da ima 4kg 😅 javim vam dalje sve.
    Na kraju mi je i datum drag jer me muz zaprosio na danasnji dan prije 9 god 💗

plavo_nebo
    06. Rujan 2020. 19:29

2020

Pozdrav žene!
    Evo da se javim i ja s iznenadnom prinovom dok imam vremena. Stigla nam je malaBruna, 2550g 49cm, danas 6.9.u 16:27h u Dubrovniku na 37+2.
    Ujutro me par puta probudili lagani trudovi, kao menstrualna bol. Oko 11 na pregled, otvorena 2 prsta i oko podne s hitnom do Dbk. Stigla u 14h, u 15:10 ušla u rađaonu. Ajmo reć da je kratko trajalo ali kad si u trudovima to je vječnost 🙈🙉 dali su mi samo malo dripa da bude brže. Čekam da mi ju daju, bile smo samo 10min skupa i navalila je na cicu ko luda, kažu sestre da nisu odavno to vidjele, kao da ima 4kg 😅 javim vam dalje sve.
    Na kraju mi je i datum drag jer me muz zaprosio na danasnji dan prije 9 god 💗

Cestitam 🥳🥳 Bruna dobrodošla 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.