Znaci kolko citam prema vasim iskustvima menstrualni grcevi su normalni pred kraj? Prije sam ih imala kad bi predugo setala, a sad evo lezim pa me opet grci. U 38. tjednu sam
Skakavac moja splitska suborkinjo, svu sricu ti zelim u utorak ili jos bolje da do utorka sve bude gotovo 💗
Tak i ja.. cijelo vrijeme mislim pa bude nesto krenulo... kad ono, vrabac... nista. Idem sad preletit malo podove po stanu, sutra pregled 💙
Ja se cuvam da slucajno ne krene, lezim i uzivam gledajuci kako muz i sin peru prozore 😁
Ja sam tako neka živčana ko pas.
Ne znam šta mi je.
Joj 😒😒😒
To su ti vrazji hormoni, ja cmoljim vec par dana, uopce nisam stabilna
A prije toga sam bila uzasno nervozna.
Imam feeling da sam psihicki na rubu i da cu se raspast, a najtezi dio me tek ceka kad rodim..
Bas me soraju hormoni, srecom ovaj put sam svjesna toga, u prvoj T i po porodu sam bila grozna po pitanju promjena raspolozenja i osjetljivosti
Napokon 2804 ❣️
Shine hvala ti draga 💓
.
Od cilog jutra, i ja san nekako nikakva.. Nervoza, razdražljivost, nez ni sama. Kukovi i prepone me razvaljuju, bas su me satrali. Odmarajte zene drage, koja god ima slicne tegobe, nema druge. Lip pozdrav vam saljen
Mamice koje ste rodile, kako se snalazite?
Koliko cesto vam se bebe bude i jel placu ili su mirne?
Dojite li?
*
Mi se borimo, uspjela sam ga isključivo dojiti samo sto ima kao grcice i prducka cesto pa se bojim da ne jedem nesto sto mu ne pase... Svi pisu jedi normalno, naravno ne jedem zacinjeno, pazim.
Budi se svakih dva sata otprilike i najvise voli kad ga mazimo a nikako ne voli prematanje 🙈
*
Curama koje jos cekaju svoje bebice zelim svu sreću i lagan porod 💪☺️
Mislim da su ove promjene raspoloženja sad očekivane, slažem se da sam živčanija nego inače. A šta ću, još malo pa će doći novi nalet hormona nakon poroda 😂
*
Princess Mimi (i ostale mame), baš je lijepo kad se javite, krasno mi je o tome čitati. Mimi, nadam se da će grčići uskoro prestati
Pozdrav žene!
Evo da se javim i ja s iznenadnom prinovom dok imam vremena. Stigla nam je mala Bruna, 2550g 49cm, danas 6.9.u 16:27h u Dubrovniku na 37+2.
Ujutro me par puta probudili lagani trudovi, kao menstrualna bol. Oko 11 na pregled, otvorena 2 prsta i oko podne s hitnom do Dbk. Stigla u 14h, u 15:10 ušla u rađaonu. Ajmo reć da je kratko trajalo ali kad si u trudovima to je vječnost 🙈🙉 dali su mi samo malo dripa da bude brže. Čekam da mi ju daju, bile smo samo 10min skupa i navalila je na cicu ko luda, kažu sestre da nisu odavno to vidjele, kao da ima 4kg 😅 javim vam dalje sve.
Na kraju mi je i datum drag jer me muz zaprosio na danasnji dan prije 9 god 💗
Pozdrav žene!
Evo da se javim i ja s iznenadnom prinovom dok imam vremena. Stigla nam je malaBruna, 2550g 49cm, danas 6.9.u 16:27h u Dubrovniku na 37+2.
Ujutro me par puta probudili lagani trudovi, kao menstrualna bol. Oko 11 na pregled, otvorena 2 prsta i oko podne s hitnom do Dbk. Stigla u 14h, u 15:10 ušla u rađaonu. Ajmo reć da je kratko trajalo ali kad si u trudovima to je vječnost 🙈🙉 dali su mi samo malo dripa da bude brže. Čekam da mi ju daju, bile smo samo 10min skupa i navalila je na cicu ko luda, kažu sestre da nisu odavno to vidjele, kao da ima 4kg 😅 javim vam dalje sve.
Na kraju mi je i datum drag jer me muz zaprosio na danasnji dan prije 9 god 💗
Cestitam 🥳🥳 Bruna dobrodošla
Sortiraj odgovore
Najstariji