Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Unakit
    06. Rujan 2020. 20:22

2020 neka je mala Bruna zdrava i sretna, a mama da se brzo oporavi ☺️ Divno ime ste birali.
    Curke, mala me pretukla prije par dana pa sam se konacno oporavila, a onda je danas odlucila da se sva sklupca na desno. Potpuno mi povlaci trbuh do bola, probala sa toplim tusem, setnjom, hranom, nis. Toliko mi je bilo lose da sam imala osjecaj da cu I povratit, I dobit proljev, I jos dobit kontrakcije. Sestra sad dodje I kaze da je beba po pipanju sklupcana u loptu sa stopalima ispod zeluca, da za sad ctg ne treba. Dobila sam 1g paracetamola I lezim na lijevom boku u nadi da ce odlucit da se malo razgiba.
    Je li koja od vas osjetila ovo I vidjela bebicu potpuno ustranu? Neki savjet? 

Dinosaurus
    06. Rujan 2020. 20:30

2020 cestitke!! Bruna dobrodosla! 🎉🎊

Skakavac
    06. Rujan 2020. 20:38

Dinosaurus dobro ste se vi ušemili, bit ce to svakog dana samo bolje. Hvala ti lipa, nadan se da oce. Ako i ne, prezivit cu valjda. Samo da straj pribrodin 🙏❣️
    2020 koje lipe vijesti. Cestitke od srca 😍😍 bogu hvala da je sve proslo kako triba, da se nisi puno mucila i da je tvoje malo čudo zivo i zdravo. Neka sta prije donesu bebicu pa da se mazite i volite. Odmaraj, zasluzila si 💞🤗

Skakavac
    06. Rujan 2020. 20:42

Jesenica a da, to je istina, nece ostat unutra 🙆‍♀️ hvala ti lipa, nadan se da ce sve bit kako triba. Odmaraj, znan kako ti je. Mene bas rasturaju kukovi. Drzin fige da brzo prode 🤗🙋‍♀️

• SmileA
    06. Rujan 2020. 20:46

Unakit

2020neka je mala Bruna zdrava i sretna, a mama da se brzo oporavi ☺️ Divno ime ste birali.
    Curke, mala me pretukla prije par dana pa sam se konacno oporavila, a onda je danas odlucila da se sva sklupca na desno. Potpuno mi povlaci trbuh do bola, probala sa toplim tusem, setnjom, hranom, nis. Toliko mi je bilo lose da sam imala osjecaj da cu I povratit, I dobit proljev, I jos dobit kontrakcije. Sestra sad dodje I kaze da je beba po pipanju sklupcana u loptu sa stopalima ispod zeluca, da za sad ctg ne treba. Dobila sam 1g paracetamola I lezim na lijevom boku u nadi da ce odlucit da se malo razgiba.

Unakit moj se isto zna cesto tako skroz na jednu stranu i tako boli, isto se zna ko cijeli okretati i boli, nekad evo ne mogu ni sjedit ni lezati nista, ali nije sad bas toliko da moram tabletu popiti.

🌈💙👣🙏

Napokon 2804
    06. Rujan 2020. 20:56

2020 čestitam na rođenju malene... ponosni roditelji.... nek ste živi, zdravi,  sretni, svi skupa 😘😘😘😘

Matea02
    06. Rujan 2020. 20:57

Unakit

2020neka je mala Bruna zdrava i sretna, a mama da se brzo oporavi ☺️ Divno ime ste birali.

Isti problem danas imam🙄 ubija me na lijevoj strani je sva tolko me boli da više neznam šta da radim, prepona trbuh i u leđima užas a ona udara kao pravi mali boksač 😂 ništa ne pomaže mi lec, na bok vako nako ništa ..valjda će sutra bit bolje ..nema pomoći njihova je volja, a na nama je da duramo ❤️
    2020 čestitam!!! 💕💕💕

Vita26
    06. Rujan 2020. 21:06

2020 jako sam sretna zbog vas❤️❤️❤️❤️Cestitam od srca uzivaj sa svojom princezom💋sad muz ima kraljicu i princezu ❤️❤️Nek vas mazi i pazi
    Skakavac sretno ti utorak 💋💋 
    Unikat i moj malac zna na jedno stranu pomaknuti i jako jako mi zaboli,traje 20sekundi odprilike..ali nist strasno inace jako je aktivan.proteze se ,nisu to neke udarce imam osjecaj da mu malo mjesta pa stalno gura 😂😂

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

mc_mouse
    06. Rujan 2020. 21:07

Ana sretno sutra 🥰 javi se obavezno! Ja sam u srijedu. 

Vita26
    06. Rujan 2020. 21:09

https://ibb.co/88v4sh6

Pozdrav kd nas dvoje,svi koji imaju sutra preglede sretnooooo 🥰🥰🥰❤️

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.