Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Srpanj 2020. 17:19

Sry na 2 komentara  zblokala mi se stranica ili net ili mob xD

Demetria
    11. Srpanj 2020. 17:33

Mislim da će ti svakako trebati dugi rukav dok beba ne prihvati promjenu temperature, dok se ne navikne. Evo sestrična rodila prije dva tjedna možda mrvicu vise. Tek sad oblači kratki kad se beba navikla na temperature.
    -
    Ja sam jučer napravila nešto za sebe. Izišla sam s prijateljicom na brzi tečaj izrade šalica od gline. Uživala sam a i bebica jer je lupkalo cijelo vrijeme. 
    https://ibb.co/5cX02gm
    Jedva čekam da se osuše i ispeku. 😍🥰

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Tejic
    11. Srpanj 2020. 17:46

Demetria bas lijepo i poucno😊😊
    Ja sam trebala sa svojom vjencanom kumom malo u setnju po Trakoscanu i okolici al nas je vrijeme zeznulo 😑
    Umjesto tog smo kod nas u stanu se podruzili, narucili rucak (opet😂) , napravile ledeni frape od kapucina i uzivancija. Malo odspavala popodne i sad mi je dosadno, ne znam kud bi sa sobom 🤔 😂

Dinosaurus
    11. Srpanj 2020. 17:48

Marta14

A sta vam je taj first size tamo? Bas gledam sad.. 😅Ja narucila neki dan sa Nexta, i ima po brojevima, 50,56…
    Mouse bas je slatko 😍
    Sin mi se rodio sa 51cm, izasao u Carter's Newborn (od 46 do 56 cm mislim)

Uk first size je 50. Pise mi oboje 😁
    Demetria ajme predobro! Bas sam muzu nedavno govorila kako bi volila ic na to. Mislila sam d aima samo u zg ali fora da ima i u st. 😍

11. Srpanj 2020. 18:00

Demetria pretpostavljam i ja :) al imam sve spakirano pa me ne stresira :)
    Salice su fora 😊 i super da si napravila nes za sebe
    Tejic poznat mi je osjecaj... Danas sam preslagivala komodu za bebu, ormar u kupaoni, oprala pod, skuhala rucak i sl... Sad razmisljam da idem nes sivat (ak ce mi bebac dat sjedit za masinom)... A u stvari zelim spec muffine... Al sutra idemo na rockas pa bi me dragi zatuko da sad pecem bilo kaj... XD

11. Srpanj 2020. 18:04

Demetria bas prekrasno super je ispalo i imaš lijepu uspomenu.
    Čitam svaki dan al evo zadnjih par dana sam sva nikakva nis mi se neda sam bi ležala a onda mi bude dosadno i neznam kud bi sama sa sobom.
    Curke pitanje kak se borite sa slatkim ? 

enana
    11. Srpanj 2020. 18:16

Evo se i ja pridruzujem u klub da mi je dosadno...naspavala se, najela se i sad mi se vise nis ne da, ni citat ni gledat ni pospremat, dodje mi da kavu popijem, al znam da onda do ujutro nema spavanja...valjda je takav dan🥱
    Demetria bas mi se svidjaju i salice a i ideja da odes na takav tecaj 👍🤗

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

enana
    11. Srpanj 2020. 18:18

Onka borim se sa slatkim tak da ga nikad nemam doma, MM sve pocisti, cak i cokoladu za kuhanje, a trgovina mi nije blizu 😁

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

Tejic
    11. Srpanj 2020. 18:23

Mi evo sad montiramo moj stolac za dojenje i ljuljanje i cuvanje bebice i citanje knjigica itd 😂 imam ja svasta za radit poput vesa peglati itd al mi se neeedaa 😂
    Onka nikak se ne borim, kad mi se jede jedem 😂 a zelja je ooogromnaaa cijelu trudnocu 😃 ogtt je bio savrsen, kile nejdu gore pa se ne brinem 😃

Bosco
    11. Srpanj 2020. 18:25

Demetria. Salice su prefora, bas zanimljivo 😊
    Ja umirem od dosade, jutros sva nabrijana na ciscenje, sve od puta pospremila , oprala kuhinju i kupaonu, a sad mi se nis neda 🙄
    Onka. Ja nemrem odolit, fakat puno jedem slatkog, sigurno ce mi u pon dat uputnicu za mjerit secer, pa cemo vidjet, sve me strah. 😐 Trebala bi i ja ne imat doma nista.. Jedino rjesenje 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.