Jao Gonal baš mi te žao 🙁🙁🙁 daj odi na hitnu :( Dat će ti injekciju, neće ništa biti bebici
Gonal pravac hitna da ti skrate muke i pomognu, drzi nam se.
Marta jos se bojim al puuuuno manje i samo jedva cekam da mi dode moja mrvica i da se doma svi cetvero ususkamo u nas veliki topli krevet.
Demetria meni se svidaju 2 imena zasto ne?
Cure gdje ste kupile chicco uloške? Ja ne znam jel krivo gledam ili šta, ali nigdje ih ne mogu naći.
Što se tiče imena... Mi smo za curku imali siguran odabir i bila bi Doris a za dečka nikako smisliti. Kopali smo po kojekakvim popisima i naletili na nama preslatko ime, tj. kombinacija slatkog i smiješnog. Par dana nakon toga su se stvari s našim bebijem jako zakomplicirale i rekli smo ako nas troje to preživimo i izdržimo, sigurno će se tako zvati. Reakcije okoline kad smo rekli ljudima su najčešće bile WTF i kao u smislu vi se šalite, ali sad su se već svi toliko priviknuli da im je to pod normalno i ja sam sigurna da će ime odgovarati karakteru s obzirom na razinu aktivnosti u buši 😂
Gonal i ja glasam za hitnu, samo ces se izmuciti psihicki i fizicki, a oni ti mogu dat nest da ti bude bolje.
Bosco meni ok dva imena, pogotovo ak idu zgodno skupa.
NikPik ja kupila chicco uloske u dm-u. Pitaj prodavacice di stoje ak ih ne mozes naci, mislim da ih svaki dm ima.
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Cure gdje ste kupile chicco uloške? Ja ne znam jel krivo gledam ili šta, ali nigdje ih ne mogu naći.
Što se tiče imena… Mi smo za curku imali siguran odabir i bila bi Doris a za dečka nikako smisliti. Kopali smo po kojekakvim popisima i naletili na nama preslatko ime, tj. kombinacija slatkog i smiješnog. Par dana nakon toga su se stvari s našim bebijem jako zakomplicirale i rekli smo ako nas troje to preživimo i izdržimo, sigurno će se tako zvati. Reakcije okoline kad smo rekli ljudima su najčešće bile WTF i kao u smislu vi se šalite, ali sad su se već svi toliko priviknuli da im je to pod normalno i ja sam sigurna da će ime odgovarati karakteru s obzirom na razinu aktivnosti u buši 😂
Koje je ime u pitanju ako se smije znati?
.
Ninche9 mi smo birali ime da se jednako izgovara i u njemačkoj i u hrvatskoj, i da nema nekakav ruzan nadimak 🤣
.
2 imena, sto da ne, ako se slazu jedno uz drugo odlicno
.
E sad, pitanje za mamice da vidim koliko sam stvarno pretjerala.
Dakle, mamice nase, koja je stvarna kolicina robice, tetrica i svega ostalog sto nam treba za bebu? Po vasem nekom mišljenju i procjeni, i sto vam izgleda kao nepotrebno, a sto smatrate neophodnim za imati.
Napokon, ne znam koliko točno imam jer sam dio dobila od šogorice, ali za 56, 62 i 68 imam po najmanje tri pidžamice i bodija. Kupila sam kapice, čarapice i slinčeke (2 paketa u HMu za svaku kategoriju), a tetra imam pa sigurno 10ak. Kupila bi ja i više da znam koliki će se roditi i koja će mi odjeća trebati ovisno o vremenu 😂, neophodnim su mi se činili bodiji i pidžamice od odjeće 🤷♀️
Ne znam jel netko ovo već objavljivao ovdje, ali eto 🙂 https://www.roda.hr/portal/trudnoca/trudnoca-kroz-tromjesecja/sto-vam-sve-treba-od-opreme-za-bebu.html
Ne znam jel netko ovo već objavljivao ovdje, ali eto 🙂 https://www.roda.hr/portal/trudnoca/trudnoca-kroz-tromjesecja/sto-vam-sve-treba-od-opreme-za-bebu.html
Pitam jer ja imam 56 vel oko 15 dugih bodica, 10 kratkih, 5 benkica, 10 majica, 10 hlacica, 8 pidzamica i 3 odjelca, 2 vestice... i isto tako 62 velicina... zato pitam da vidim koliko sam pretjerala, jer znam da sam pretjerala, samo me zanima koliko 😂
A tetrica imam 15 obicnih bijelih, 6 sa uzorkom, 8 malih bijelih, imam 5 rucnika, 6 malih rucnika za kupanje (oni sa kojima brises bebu u kadici), stramplica 56/62 velicina imam 10ak, a carapica ima preko 20 pari ( kao da ce biti mala stonogica) dekica imam 8 komada, i 4 para posteljine i isto toliko plahtica...
A ovaj popis je ok, minimalno. Naravno da nema duda i boca jer to su Rode ipak 😁
Od robe mislim da nema potrebe kupovati 68(6mj) osim ako ti je nesto lijepo, ovo za dojenje je dovoljan krevet, i jastuci obicni ako ces ispod staviti dok dojis sjedecki na krevetu.
A ovaj popis je ok, minimalno. Naravno da nema duda i boca jer to su Rode ipak 😁
Od robe mislim da nema potrebe kupovati 68(6mj) osim ako ti je nesto lijepo, ovo za dojenje je dovoljan krevet, i jastuci obicni ako ces ispod staviti dok dojis sjedecki na krevetu.
Dude imam 2 i imam jednu bocicu, za ne daj boze da imam, a ako zafali lako se ode kupiti...
Kapica imam 10ak isto toliko i slinceka... alo sam uzimala samo pamucne kapice, nisam uzimala one vunene jer mi se nekako beba cini pre mala za tako sta...
I imam jedan kombinezon zimski 62 vel sto sam dobila, pa cu ako bude bilo potrebe uzeti novi, a ako bude pasao taj, njega koristiti... a robice imam 56 i 62 detaljno kupljeno, a ovo ostalo imam do 80 velicine, po tom rodinom spisku 😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji