Cure ja se moram pojadat. Najbolji prijatelj još od osnovne škole mi za dva tjedna ima svatove. A nikako ne mogu ic, vozit 100km do tamo, cijelu noć biti i još ta korona, pa da se nešto desi ne bi si to nikad oprostila.. dušu ću isplakati 😔
Matea, žao mi je. Ja ću ovaj vikend propustiti vjenčanje od bivše cimerice i baš mi je to grozno 😪. Razumije ona zašto, ali svejedno mi je žao. Šta ćeš, treba sad misliti malo na bebu, bit će kasnije prilika za slavlje.
Cure, di ste vi uzeli Bibs dude?
I meni su danas prisutne kontrakcije, pretezno pravilne, ali ne i strogo. Satima su bile na 20ak minuti razmaka, evo tek sad je prestalo cini mi se 😕
Je li mozda to neki znak da bi moglo brzo ili sta? Kontrola mi je idući petak...
Matea02 ja sam trebala sad ovu subotu biti vjencana kuma najboljoj frendici (bas na dan termina) al su otkazali svadbu zbog korone. Tuzna sam radi nje ali i sretna jer cu na godinu moci na svadbu 🙈🙈
Sanja hvala ti za ovaj link, malo sam proucila sad to..vise necu zavaljena sjediti i odmarati, od sad samo rad rad rad i sto vise na nogama 😂😂 danas sam ga osjetila kak se proteze naprijed po trbuhu sto znaci da je krivo okrenut. Nadam se da ce se uspjeti okrenuti nazad ledima prema mom trbuhu.🤔
Cure, di ste vi uzeli Bibs dude?
I meni su danas prisutne kontrakcije, pretezno pravilne, ali ne i strogo. Satima su bile na 20ak minuti razmaka, evo tek sad je prestalo cini mi se 😕
Je li mozda to neki znak da bi moglo brzo ili sta? Kontrola mi je idući petak…
Happymom broji u kojim intervalima dolaze. Ak se razmak pocinje smanjivati i pojacavati intezitet kontrakcija to bi moglo biti to. Ja sam jucer digla malu uzbunu al su na kraju prestale i sve se smirilo i danas je mirno.
Puno je danas bilo uspješnih pregleda, baš je lijepo da bebice tak dobro napreduju 😊
Unakit hvala bogu da ste tak daleko dogurale,🤞 za dalje 🍀
.
Puno vas bi već rodilo a ja još nebi 🤭 još dva tjedna barem.
Evo korisnog štiva za sve, i one pred porodom i one koje još imaju mjesec-dva, o položaju bebe u maternici prije i za porod.
https://www.roda.hr/portal/trudnoca/trudnoca-kroz-tromjesecja/namjestanje-bebe-u-optimalan-polozaj-za-porod.html
Odlicno stivo, preporucam dalje 🙂
Ja ne znam vise niti gdje je glava a kamoli sta drugo.. Sve me strah da se okrenula krivo jer ne udara bas oko rebra... Gore osjetim samo neku kuglu koja gura ali ne znam da li je guza ili glava.
Slatke brige cestitke na malom Leonu..a tebi da se sto prije oporavis i da idete sto prije kuci 😊💙💙
Kad dodjes malo k sebi,daj mi samo nap ako ti se bude dalo,dali su ti trebale i pelene i vl.maramice u bolnici ili se nesto promjenilo? Znam da su mi trebale prije 6god.. ja sam ih vec spremila u torbu..
Sortiraj odgovore
Najstariji