Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tajchika005
    03. Rujan 2020. 09:37

Ulijecem ko padobranac, ali kad ste kod robice imam pitanje:
    Planiram bebama kupiti vrece za spavanje (one bez rukavica,na bretelice kako bi drugacije rekla). Ispod toga ide jednodijelna pidzama. Sad me zanima: dal ispod pidzame ide bodi dugih ili kratkih rukava? 
    I da li bebama ispod hlacica planirate oblaciti stramplice dok su u kuci/stanu na toplom? 
    Mi vec 7godina svake jeseni/zime idemo na mpo pa je meni od hormona uvijek uzasnooo vruce. Doslovno sam hodala u donjem rublju po kuci, a temperatura unutra 20. 
    Danas mi pocinje 29tt s blizancima pa polako kupujemo robicu. Zbog mirovanja planiram vise-manje sve osnovno kupiti online a kasnije slati muza i rodbinu da kupuju sto nam zatreba. 

Ninche9
    03. Rujan 2020. 09:49

Ja imam robe al ne ko ti napokon 
    al opet cu je na kraju oblaciti u neke omiljene kombinacije koje mi se pokazu najprakticnijima. Kakva korist od hlacica sa stopalima ako bude glista ko moj i u struku mu bude dobro a nogavice prekratke..😟
     I tak svatko s vremenom nađe sto mu je najzgodnije. Ja volim stvari s elastinom a to vecinom nalazim samo u H&Mu, zara, nkd i next nesto, a ne patim na marke niti malo.. 
    Kikovo se brzo ispire i pocnu izlaziti konci pa bas ne preferiram a pepco se rado deformira i ima neke cudne materijale, steta mi je dati novce taman i da je bodi po 5 kn ak se razvuce.. Ajd sad dok su mali al velicine koje dulje nose tipa 68,80,86 pa nakon 5pranja bude ocufano, ode slika il se rastegne to mi je zao jer opet moram kupiti drugo tak da ja gledam da imam manje toga al da sam zadovoljna

enana
    03. Rujan 2020. 10:01

Jutro svima!
    Gonal bas mi je drago da ti je bolje, nadam se da ce tako i ostat 🤞
    Lepepa ja sam oprala sve na 60, al sam ipak malo gledala da tamnije stvari sa tamnijim, a svjetlo sa svjetlijim, na kraju nista nije pustilo boju.
    Tajchika ne znam jos ni ja kako cu ih oblaciti, mozda cure koje su vec mame bolji savket imaju, al nekako gledam ak ce mi u stanu bit minimalno 23, 24 stupnja mislim da ne moraju bas i stramplice, al naravno ak vidim da je beba vruca ili hladna onda cu ju i ponovo obuci ili skinuti...nekako mislim da cu to u hodu pohvatat 😅 mene vise brine kako cu drzat i hendlat tak malu bebicu 😳

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

03. Rujan 2020. 10:03

Ja isto nisam mjerodavna za toplo/hladno. Po danu mi pašu hladnije temperature i ne treba mi tolko puno odjeće ali po noći je skroz druga priča. Evo danas ujutro sam se probudila šmrkljava a bila sam sva zamotana u poplun, čak i po glavi. Nos smrznut, leden, uši isto. Prozori zatvoreni osim u drugoj sobi kaj je bio otvoren na kip i to sam tak jako osjetila, strahota. I nije bilo hladno u sobi zapravo. Po zimi obavezno deka ispod mene, deka iznad i debeli poplun na tu deku. Deka i na jastuk obavezno ili kapa na glavu. Potkošulja i debela majca i ponekad čarape (do jutra mi noge budu vruće pa mi uglavnom ipak smetaju). A temperatura u sobi 22-24, pred jutro se malo rashladi do recimo 20. Opet se probudim smrznutog nosa i ušiju i svega drugog kaj viri ispod popluna.
    Bila je nedugo ona sličica koja prikazuje kak oblačiti bebu s obzirom na temperaturu al meni se to sve čini premalo robice 🙈 ja bi svom bebaču obukla ispod piđamice nekaj. Imam tanje i deblje piđamice, možda ispod tanje bodi s dugim rukavima a ispod deblje s kratkim ili bez rukava. I onda u vreću, imam neku srednje debljine. Ne znam, budem vidla kak bude.
    .
    Što sam se raspisala...
    Htjedoh zapravo reći da sam se sad ispovraćala kak već godinama nisam! Prvi put u trudnoći. Jel moguće da je to od heferola? Nisam ga nekolko dana uzimala, sad eto jesam na tašte i nisam poslije toga jela kakvih sat vremena.
    Užas. Fuj.
    .
    Ugodan vam dan svima 🍀👋

Vita26
    03. Rujan 2020. 10:09

Dinosaurus super napokon doma❤️❤️Uzivajte skupa svi,svatko nekakva izkustva prozivi u bolnicama ali sta je tu je,mislim da i ovisi koje sestre radi ,neznam,najvaznije ides doma ❤️
    Matea Cestitam na urednom pregledu ❤️Doce i nase vrjeme kad mi budemo u izcekivanju🙈🙈
    Mjesečina bebica ti je bas super sa kg. ❤️❤️Masala ,ja dam sina rodila sa 3600 i bilo ga sta i vidjeti 😂😂😂🙈
    Sretno 😘
    Cure u termine sretno vam svima,ima vas jako puno ,kad krenete jedna za drugom ,jako je ovo uzbudjeno ❤️❤️❤️Zelim samo da to prodje vam sto lakse i bezbolnije💋
    Ja vec krenula sanjati porod ,nikad ne dodjem do njega samo pripreme za carski sanjam 😂😂😂😂i kad treba do tog doci ja se probudim 😂😂😂

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

mc_mouse
    03. Rujan 2020. 10:09

Ja uvijek stavljam krpice za sakupljanje boja u bubanj. 
    Iako perem svijetlo sa svijetlim, tamno sa tamnim. 

Vita26
    03. Rujan 2020. 10:21

Sanja 
    Tako sam i ja dto se tice spavanje ali u trudnoci mi kao da fali zraka a vo jutros vec pusem nos 🙈🙈🙈
    Sto se mucnine tice neznam ,mozda ti nesto jednostavno nije sjelo,ja sam isto prije dva tjedna povratila posle dorucka,kazu da u trudnoci je normalno pojava to ..nesto tvoj želucu nije mozda pasalo..ali sigurna sam da ovde ima cura koje bolje od mene znaju 🤗🤗

nada23
    03. Rujan 2020. 10:22

Dobro jutro cure. 😊
    Što se robice tiče, mislim da imam dosta za prve dvije veličine. Ako što zafali, naknadno ću kupiti.
    Leia, gdje si kupila vreću za spavanje i kakva ti se čini?? Ja još ne znam gdje bih naručila, ali našla sam zimske od 0-6 mj na Ethereal i Mamino.hr.  Čine se kvalitetne ali ništa ne znam ovako napamet. Strah me da malome ne bude hladno. Mi u sobi imamo grijanje ali nikad ga ne palimo. 🤔

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Vita26
    03. Rujan 2020. 10:24

Cure pitanje -po sto ja sad ovaj mjesec pakujem se za bolnicu ja nemam pojma koliko uložaka paketa da nosim 😂😂😂😂koliko ste vi spakovala koje pakuje.
    Cure sa carskog Reza banana loma?koliko kirvalile?ja zaboravila to skroz ,za ranu??sta imate doma ?steznjak!???

Leia91
    03. Rujan 2020. 10:25

Lepalepa ja prala na 40 jer je sve nenošeno, sa detržentom i octom pa peglala. Ništa nije pustilo boju.
    Tajchika budem ga ispipala da vidim jel mu vruće. Ali mislila sam body dugi rukav i tu vreću bez rukava. Ako mi se učini da je hladan dobit će i odjelce i čarapice.
    Sanja nasmijala si me sa svojim eskim spavanjem 😂😂 takva je i moja sestra. Nju ne vidiš u krevetu od slinih popluna i deka 🤗🤗
    Ja sam isto dobila heferol ali ga ne pijem. Pijem Floradix tonik sa željezom i od njega nemam nikakvih problema. Heferol ne želim piti jer sam svakakva iskustva čula. A moguće a ti je teško sjeo na želudac ako ga nisi sa vitaminom C unijela.

Evo ja danas i ljekarnu obavila. Sada još jednom proći po popisima i provjeriti ako što fali. Presložiti torbu za bolnicu opet. A sad idem kavicu zasluženo popiti 😊😊
    Mamice i buduće mamice uživajte i želim vam svima lijep dan sa što manje tegoba 😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.