Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vitae
    02. Rujan 2020. 20:34

Marta14

Vitae moja je bila na zadak do 35tog tjedna.

Onda se možda još okrene iako je vec dugo “naopako” okrenuta i mislim da joj se tak sviđa 😄

• vitae
    02. Rujan 2020. 20:35

Slatke brige, čestitam! :)
    Nadam se da si vec dosla sebi i da te ne boli jako

Leia91
    02. Rujan 2020. 20:56

vitae

Je li nekoj možda beba na zadak okrenuta?

Moj je bio u 29. tt, a u 32. na uzv je bio glavom dolje. A kako će biti do poroda vidit ćemo 😂😂 iako mislim da je i dalje glavom dolje jer mi se čini da se nogicama proteže točno pod moja rebra pa ne mogu sjediti uspravno nego u poluležećem 😊

• mini_mouse26
    02. Rujan 2020. 20:58

Nemojte brinut ako su na zadak okrenuti bebaci, dvijema prijateljicama se doslovno par dana pred ternim okrenili na glavicu. Nikad ne znas, mogu doslovnu u zadnji tren. 

enana
    02. Rujan 2020. 21:02

Evo ja ko padobranac al bas me zanima cut vise misljenja.
    Sta kazete na ime koje se pise drugacije nego sto se cita, kao nase ime al u engleskoj verziji napisano?
    To ideja mog muza, a ja jos nisam nacisto. Jel trebam onda svaki puta ljudima kad kazem ime govoriti i kako se pise ili? Sve mi zao djeteta da ce morat uvjek slovkat ime, a sto je najjace i prezime je strano, pa i to treba slovkat 🥴

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

Tejic
    02. Rujan 2020. 21:11

Navodno postoje neke vjezbice il nacini drzanja koji mogu bebama pomoci da se okrenu glavicom dolje, al treba malo istraziti nisam sigurna. 🤔
    *
    Ovo sad kaj je Sanja poslala su nacini kak da se beba zarotira u pravu stranu kad vec je glavom dolje. Ja nisam ni znala da je pravilan taj prednji polozaj i da beba izlazi licem prema dolje 😆

enana
    02. Rujan 2020. 21:11

Ana prekrasno mi je Emeli 😍 sad bi moj dragi rekao, moze, al sa ipsilonom 😅

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

Napokon 2804
    02. Rujan 2020. 21:21

enana

Ana prekrasno mi je Emeli 😍 sad bi moj dragi rekao, moze, al sa ipsilonom 😅

Od prijatelja sinovi su Joshua (Jošua) i Willy (Vili) a kcer je Elly (Eli) i u pocetku svi kak se pise ovo ono, filozofija i kasnije se navikli... ja osobno nemam problem sa tim i u potpunosti podržavam takva imena (dokle god su normalna). Lijepo mi je i Nicol(e) kao Nikol i tako to,  tako da samo naprijed!

Tejic
    02. Rujan 2020. 21:29

Meni su jako lijepa ta moderna imena i Emeli je prekrasno ime 😍 od najbolje frendice curica se zove Layla i tu je vjecna dilema da nitko nezna dal se izgovara Lajla ili Lejla, a pravilno je Lejla.

• mini_mouse26
    02. Rujan 2020. 21:36

U hrvatskom jeziku se strana imena pisu onako kako ih stranci pisu. Tako da, ja sam zato da djeca imaju pravilno napisana imena. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.