Vitae moja je bila na zadak do 35tog tjedna.
Onda se možda još okrene iako je vec dugo “naopako” okrenuta i mislim da joj se tak sviđa 😄

Slatke brige, čestitam! :)
Nadam se da si vec dosla sebi i da te ne boli jako

Je li nekoj možda beba na zadak okrenuta?
Moj je bio u 29. tt, a u 32. na uzv je bio glavom dolje. A kako će biti do poroda vidit ćemo 😂😂 iako mislim da je i dalje glavom dolje jer mi se čini da se nogicama proteže točno pod moja rebra pa ne mogu sjediti uspravno nego u poluležećem 😊

Nemojte brinut ako su na zadak okrenuti bebaci, dvijema prijateljicama se doslovno par dana pred ternim okrenili na glavicu. Nikad ne znas, mogu doslovnu u zadnji tren.
Evo ja ko padobranac al bas me zanima cut vise misljenja.
Sta kazete na ime koje se pise drugacije nego sto se cita, kao nase ime al u engleskoj verziji napisano?
To ideja mog muza, a ja jos nisam nacisto. Jel trebam onda svaki puta ljudima kad kazem ime govoriti i kako se pise ili? Sve mi zao djeteta da ce morat uvjek slovkat ime, a sto je najjace i prezime je strano, pa i to treba slovkat 🥴
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Navodno postoje neke vjezbice il nacini drzanja koji mogu bebama pomoci da se okrenu glavicom dolje, al treba malo istraziti nisam sigurna. 🤔
*
Ovo sad kaj je Sanja poslala su nacini kak da se beba zarotira u pravu stranu kad vec je glavom dolje. Ja nisam ni znala da je pravilan taj prednji polozaj i da beba izlazi licem prema dolje 😆

Ana prekrasno mi je Emeli 😍 sad bi moj dragi rekao, moze, al sa ipsilonom 😅
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Ana prekrasno mi je Emeli 😍 sad bi moj dragi rekao, moze, al sa ipsilonom 😅
Od prijatelja sinovi su Joshua (Jošua) i Willy (Vili) a kcer je Elly (Eli) i u pocetku svi kak se pise ovo ono, filozofija i kasnije se navikli... ja osobno nemam problem sa tim i u potpunosti podržavam takva imena (dokle god su normalna). Lijepo mi je i Nicol(e) kao Nikol i tako to, tako da samo naprijed!

Meni su jako lijepa ta moderna imena i Emeli je prekrasno ime 😍 od najbolje frendice curica se zove Layla i tu je vjecna dilema da nitko nezna dal se izgovara Lajla ili Lejla, a pravilno je Lejla.

U hrvatskom jeziku se strana imena pisu onako kako ih stranci pisu. Tako da, ja sam zato da djeca imaju pravilno napisana imena.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji