Dinosaurus sad se svi skupa mazite i pazite… kad uhvatiš vremena napisi nam cjelokupno iskustvo u bolnici. 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Unakit? Kako si?
Curama koje su imale pregled, čestitam 😘
Curke, hvala na pitanju, evo nas na 30+3 guramo dan po dan 😊 Upravo sad s uzv, vidjeli smo curicu kako dise I kak trepce pa smo u transu, valjda od strijepnje pa nam je sve x10.
Proslog tjedna na 29+4 smo tezili nesto manje od 1400g, Dr je zadovoljna za sad. Vaginalni uzv pokazuje 1,4cm cervix ali se to kod mene racuna od serklaza do vanjskog usca. Vidjet cemo kako ce to bit sljedeceg tjedna, tada cemo radit I briseve, nadam se da ce drzat jos.
Ja sam GBS +, potvrdjeno vaginalno, urinarno, analno vec u dva navrata tak da se tu ne nadam nekoj promjeni, kad dodje vrijeme stavit ce me na antibiotike.
Nas sljedeci cilj je 32tt a onda ako budemo stabilno, mozda nas I puste doma pa na tjedno pracenje. No do toga jos 10 dana a cini mi se u rizicnoj trudnoci je to ka cijelo stoljece.
Evo ovdje dosta mirno od jucer, a domundjavaju se sestre da bit ce navalica nocas na pun mjesec.
Sretno svima, pa da krenu prvo terminuse s dobrim porodima 🤗💗🥰
P.S. - za curke u Njemackoj I Austriji pogledajte Zalando lounge danas, imaju Steiff na dobroj akciji, pamuk super kvalitete.
Celaena sad si me nasmijala s ovim dnevnim uloscima, al tak nesta bi moj sigurno napravio...zadnji put kad sam bila u bolnici kazem ja njemu da mi donese neko voce, a on mi slavodobitno donese - mango 🤦♀️
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Dinosaurus sad se svi skupa mazite i pazite… kad uhvatiš vremena napisi nam cjelokupno iskustvo u bolnici. 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Unakit? Kako si?
Curama koje su imale pregled, čestitam 😘
Curke, hvala na pitanju, evo nas na 30+3 guramo dan po dan 😊 Upravo sad s uzv, vidjeli smo curicu kako dise I kak trepce pa smo u transu, valjda od strijepnje pa nam je sve x10.
Proslog tjedna na 29+4 smo tezili nesto manje od 1400g, Dr je zadovoljna za sad. Vaginalni uzv pokazuje 1,4cm cervix ali se to kod mene racuna od serklaza do vanjskog usca. Vidjet cemo kako ce to bit sljedeceg tjedna, tada cemo radit I briseve, nadam se da ce drzat jos.
Ja sam GBS +, potvrdjeno vaginalno, urinarno, analno vec u dva navrata tak da se tu ne nadam nekoj promjeni, kad dodje vrijeme stavit ce me na antibiotike.
Nas sljedeci cilj je 32tt a onda ako budemo stabilno, mozda nas I puste doma pa na tjedno pracenje. No do toga jos 10 dana a cini mi se u rizicnoj trudnoci je to ka cijelo stoljece.
Evo ovdje dosta mirno od jucer, a domundjavaju se sestre da bit ce navalica nocas na pun mjesec.
Sretno svima, pa da krenu prvo terminuse s dobrim porodima 🤗💗🥰
P.S. - za curke u Njemackoj I Austriji pogledajte Zalando lounge danas, imaju Steiff na dobroj akciji, pamuk super kvalitete.
Drago mi je da ste dorbo i da gurate polako i sigurno... vidis kako je nasa banana u terminu rodila, ne sumnjam uopce da cete i vas dvije izgurati... polako i hrabro 😘😘😘😘
Mini_mouse ajde bas javi kaj kaze dr i izmedu ostalog sretno ti na pregledu 😊
Evo danas svega 3 kontrakcije do sad a jucer bi ih u ovo vrijeme vec 5 6 brojila...🙄
*
Ostalim curkama cestitke na urednim pregledima 😊
Dinosaurus bitno da ste vi sada doma i da se mozete dalje lijepo maziti i paziti 🥰
Unakit dan po dan drzimo vam 🤞🤞🥰🥰
Mana_Mare zeno legendo :))) lipo da se javljas i dalje 😌 sve smo u svojim tegobama, pa nismo tvojoj maloj ruzi cestitali velikih prvih misec dana zivota.
💞🤗😇
Kako meni brzo vrijeme leti kad gledam nase bebice 🥰 a mi koji odbrojavamo do bebica, tako sporo i nikako proci
Čestitke na malom Leonu 💙 želim mu sve najbolje! I tebi brzi oporavak! Vjerujem da ces svu patnju i bol zaboraviti kad ga uzmes u narucje! 💙💙
Ne znam koja je komentirala da se pocela jako debljati.. ajme, ja nisam normalna u zadnja dva tjedna.. samo jedem i imam osjecaj da kila dnevno ide... nije bas tako ali je kila tjedno.. sreca pa sam pri kraju, nadam se ☺️
Danas ispao sluzni čep, probadanja su dosta česta, bolovi u preponama i dolje nisko.. pogotovo navecer.. u ponedjeljak bila dva prsta otvorena... mozda ce nesto krenuti za vikend ☺️🙏🏻
Sad sam jos jednom prebrisala podove u kuci, malo prasinu, izdepilirala se (ne znam kolko detaljno... al who cares?), čekam goste, najest cu se posteno i... spremna sam za rodilište 😂😂🤰🏼
E da, sto se tice dudica, ja sam kupila Bibs dude, po preporukama od prijateljica
Ja sam uzela Nuk jer su mi bile super sa malim, i dvije Bibs jer su fora na prvu 🙈 e sad, jel to veliko, meni nekak veliko djeluje ?! Koristi li ih tvoja mala od pocetka?
Ajmo Talija 💪💪Mozda krene nesto..
Ja ne mogu disati danas uopce, kao da imam neku knedlu u grlu.. Pogotovo dok lezim
Sortiraj odgovore
Najstariji