Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninche9
    02. Rujan 2020. 17:27

Ja sam zivcana, ne znam sto mi je.. 

Matea02
    02. Rujan 2020. 17:32

Ninche9

Ja sam zivcana, ne znam sto mi je..

Feel same. Malo je bolje od kad sam jela al nije puno😖

02. Rujan 2020. 17:36

Talija ajmo zenooo joj zamisli da se rijesis haha sad kad si sve napravila moze krenut  
    Jaaa idem danas po pilates loptu i ima da skacem cijeli dan svaki dan jer nemrem vise jedva cekam da i meni krene nesto konkretno nebi se bunila 🤪

Talija
    02. Rujan 2020. 17:38

Vidjet cemo sto ce bit. Mozda bude na kraju do termina ☺️🤷🏼‍♀️

02. Rujan 2020. 17:44

Puno je danas bilo uspješnih pregleda, baš je lijepo da bebice tak dobro napreduju 😊 
    Unakit hvala bogu da ste tak daleko dogurale,🤞 za dalje 🍀
    .
    Puno vas bi već rodilo a ja još nebi 🤭 još dva tjedna barem.
    Evo korisnog štiva za sve, i one pred porodom i one koje još imaju mjesec-dva, o položaju bebe u maternici prije i za porod.
    https://www.roda.hr/portal/trudnoca/trudnoca-kroz-tromjesecja/namjestanje-bebe-u-optimalan-polozaj-za-porod.html

AngelEyes
    02. Rujan 2020. 18:13

Talija sretno, nadam se da ce krenuti. Mi se pratimo u dan, ali ja nemam nikakvih naznaka da se bližimo kraju 😁
    Mana Mare 💕💕💕💕

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

plavo_nebo
    02. Rujan 2020. 18:27

Ja sam uzela dudice preko instagrama Pure_by_Jelena..

Napokon 2804
    02. Rujan 2020. 18:51

Ajmo Talija vrijeme je za bebicuuuu 🥰🥰🥰🥰🥰

keksic
    02. Rujan 2020. 18:59

Talija

Čestitke na malom Leonu 💙 želim mu sve najbolje! I tebi brzi oporavak! Vjerujem da ces svu patnju i bol zaboraviti kad ga uzmes u narucje! 💙💙
    Ne znam koja je komentirala da se pocela jako debljati.. ajme, ja nisam normalna u zadnja dva tjedna.. samo jedem i imam osjecaj da kila dnevno ide… nije bas tako ali je kila tjedno.. sreca pa sam pri kraju, nadam se ☺️
    Danas ispao sluzni čep, probadanja su dosta česta, bolovi u preponama i dolje nisko.. pogotovo navecer.. u ponedjeljak bila dva prsta otvorena… mozda ce nesto krenuti za vikend ☺️🙏🏻
    Sad sam jos jednom prebrisala podove u kuci, malo prasinu, izdepilirala se (ne znam kolko detaljno… al who cares?), čekam goste, najest cu se posteno i… spremna sam za rodilište 😂😂🤰🏼

Neka, možda sad i krene kad je sve spremno 😀.
    *
    Meni je sad krenula bol u leđima, preforsirala sam se valjda dok smo slagali kinderbet 😂. Zaključili smo da se možda gospodin odluči ranije ukazat ako sve bude sređeno 😆

Matea02
    02. Rujan 2020. 19:06

Cure ja se moram pojadat. Najbolji prijatelj još od osnovne škole mi za dva tjedna ima svatove. A nikako ne mogu ic, vozit 100km do tamo, cijelu noć biti i još ta korona, pa da se nešto desi ne bi si to nikad oprostila.. dušu ću isplakati 😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.