Slatke brige od srca cestitam, nadam se sto brzem oporavku i uzivanju s malenim... Kazu sve prodje kad dijete dobijes u rukama ali isto mi nije jasno zasto u danasnje vrijeme pustaju rodilju da se toliko napati i na kraju rodi i vaginalno i na carski... uzas 😞 Pazite se, mazite, uzmi sve sto ti nude da bol prodje i izdrzi jos malo pa cete kuci ❤️
Dinosaurusjoj drzim vam fige da idete domaaaa
Koliko je to onda dana provedenih u bolnici??
S tobom se nekako poistovjećujem jer smo u sličnim dramama 🤣
Evo potvrdeno nam je. Spakirala se, odbrojavam do podne. Mislim da ce mi srce iskocit kad vidim maloga 😍🤩😍😭😭😱
Danas nam je 7. dan da smo u bolnici. Prosla sam tu teske drame i svadje oko izdajanja, dojenja, i hranjenja po rasporedu. Napisem vam kad budem kuci u miru. Iznapadalo me sta svoje dite stavljam na sisu. Uglavnom da sam morala jos dan ostat u ovoj ludari skrenila bi s uma. 😵
Kad stigneš napiši nam...baš mi je žao
Ali idete doma vuu huu
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Dinosaurus sad se svi skupa mazite i pazite... kad uhvatiš vremena napisi nam cjelokupno iskustvo u bolnici. 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Unakit? Kako si?
Curama koje su imale pregled, čestitam 😘
Ej cure evo i nas sa pregleda. Sve super, ctg uredan, malecka ima 1630 grama, mjere su sve u par dana, plodna voda ok, proroci ok 😁 meni su vadili krv i uzeli urin to ću sutra saznati dal' je sve u redu, al mislim da je 😁 želim vam ugodan dan 💕
Zvala sam dr, rekla je da mirujem i odmaram i da slobodno popijem ketonal a ako pocme jos jace bolit da dodem. Mislim se kud ces jace od ovog. Do wc doc je znanstvena fantastika i vratit se. Muz je otisao na posao odradit do 11 pa ce kuci me tetosit jer ne mogu bit sama.
ketonal u trudnoci?!?
E da. I kad su dosli u ljekarnu po ketonal rekli su ni cut to pit. Lekadol da popijem i dali su muzu neku kremu koja moze u trudnoci. Namazala sam i malo je popustilo. Sad vidit cemo kako ce bit dalje.
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Evo i mene :)
Jutros opet amnioskopija.. Nista novoga, ginek kaze da prstom ne uspijeva proći cerviks i da je jedva uspila s tubusom. Plodna voda uredu, ctg uredu. Ponovo iden u petak, a najdalje do ponediljka cemo ovako. Ako se dotada nista ne pomakne, rekla je da ce me poslat u bolnicu pa prepustit njima dal odma induciranje ili jos koji dan.. Naravno budu li pretrage dobre ko sada. Nema mi druge nego cekat. Od tegoba sve isto, prepone, donji dio leđa.. 🤧
.
Slatke_brige cestitke od srca. Zaj mi je sta si prosla toliku torturu, ali bitno da ste zivi i zdravi, ti i tvoj maleni. Nadan se da ces cim prije uz njega zaboravit na sve. Eto vas brzo doma i uz podršku familije, sve ce proc 😌💞
Dinosaurus super zeno :DD ma da si u hotelu sedam dana, da te tetose, a kamoli ovako kako ti je bilo.. Previse je. Lipo svojoj kuci. 💞💞
.
Pozdrav svim trudnicama, zelin vam sta manje tegoba. Cuvajte se 🙋♀️😌
Gonal, recimo ja sam pitala danas za tablete za alergiju dal' smijem ove koje sam i do sada ili moraju bit neke druge, ugl doktor mi je rekao da obzirom na tjedne može se sve pa čak i kortikosteroidi ako mi trebaju da to ne može sada bebi naškoditi ..iako ću zvati sutra svog gink da mi prepiše nesto. Čisto radi usporedbe ako te baš tako boli mislim da možeš popit ketonal neće se ništa strašno desiti od jednoga-dva.
Cure super za preglede 🍀😊
Dinosaurus sad ste vec kuci na miru, ono je proslo. Uzivajte i mazite se🤗🤗
Problem je sto koristim i clexan a ta kombinacija nije preporicljiva. Ajde ga sad znaj. Doktori svak svoju pricu tjera. Ja isto mislim da od 2 ketonala nemoze se nanest takva steta.
Od sve muke sam se i smijala. Mene boli oci ispadaju, a curka unutra teski tulum ima. Lupa li ga lupa cijeli dan.
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Problem je sto koristim i clexan a ta kombinacija nije preporicljiva. Ajde ga sad znaj. Doktori svak svoju pricu tjera. Ja isto mislim da od 2 ketonala nemoze se nanest takva steta.
Od sve muke sam se i smijala. Mene boli oci ispadaju, a curka unutra teski tulum ima. Lupa li ga lupa cijeli dan.
Meni je gin rekao da u slucaju jako jakih bolova da mi lupocet ne pomaze mogu slobodno popiti ketonal, ali kao samo do 34 tjedna... tako da sam čak pila ketonal i sve je ok... tako da slusaj doktore sta ti kazu...
Ja to gledam tako da ako neke piju, puse, drogiraju se u trudnoci i iznesu zdravu trudnoću do kraja, jedna, 2 tablete ketonala ti ne mogu naškoditi, niti bebi...
Sortiraj odgovore
Najstariji