Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    enana
    11. Srpanj 2020. 08:27

Jutro svima!!! 
    LoMa 🙏 
    Bulba drzi se i ti, svaka cast cure na borbi za svoje bebace!!
    Ja evo u redu za vadjenje krvi i naravno da nitko ne ferma trudnice 🤨

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

Marta14
    11. Srpanj 2020. 09:15

mc_mouse

Jutrooooo
    Dočekala i ja svojih velikih 30!
    Još bar 7 🤞🤞🤞
    Lomadrzim fige da se javiš sa dobrim vijestima 🤞

Cestitke za velikih 30! 🎉
    I meni je sutra 30, kud prije.. Nisam spremna nikako.
    Hvala cure na savjetima, da nema foruma ne znam sta bi haha
    Mimi koliko jos, mjesec dana?
    Loma, nadam se da je sve ok 🍀

Tejic
    11. Srpanj 2020. 09:21

Jutrooo, mi lijepo spavavali 🤗
    Mc_mouse čestitam na ulasku u 30 😍😍
    Nemrem docekati da se LoMa javi s vijestima!
    Enana da nazalost je to tak, nitko nas na ferma pol posto di god da dodemo. Ja sam dozivjela cak da se u trgovini gospoda pogurnula ispred mene na blagajni.. Otvorila se niva blagajna i doslovno je dotrcala ispred mene iz svog reda 😑
    Demetria totalno te kuzim, ja zivim u zgradi i susjedi znaju s radovima i busenjem po zidovima krenuti od rane zore.
    Idem se spremiti i s muzem u setnju po gradu, popiti kavu, kupiti nesto fino i zdravo na placu i tak malo uživanja 🤗 zelim vam svima ugodan vikend bez tegoba ❤️❤️🙋‍♀️

Dinosaurus
    11. Srpanj 2020. 10:01

Jutro cure!
    Mcmouse sretan ulazak u 30 tjedne! Jos maaalooo 🤩🤩
    Loma nadam se da je sve proslo dobrooo i cekamo tvoje lipe vijesti 😍

AngelEyes
    11. Srpanj 2020. 10:10

Bulba sretno, cuvajte se. Nadam se da cete jos dugo ostati 2u1! 💕
    Loma s nestrpljenjem cekamo lijepe vijesti, mislimo na tebe 🙏🙏
    Mimi sretno
    Mc mouse cestitke na okruglim tjednima 🥰
    Ja sam se napokon tako lijepo naspavala, sad cemo na kupanje i negdje van na rucak. Ne mogu svaki dan kuhati 😀😎 ugodan vikend svima 😘 pozdrav pd nas dvoje 💕
    https://imgur.com/a/OiGbSMJ

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

Skakavac
    11. Srpanj 2020. 10:35

Dobro vam jutro :) meni nocas dva dizanja, kukovi vode svoju politiku, satrali su me. Glupa bila pa nisan bar Mg popila.
    Cestitke na ulasku u veliki 30i tjedan Mc_mouse. 🤩💃

11. Srpanj 2020. 10:36

Dobro jutro. Iako je nekima vec dan... 
    Spavala sam ok, dragi je zaspo uz tv pa sam ga u 2 ujutro gasila, tak da sam se nakon toga uspavala totalno... Beba jutros stucala, dragi se uspanicio da nema dosta zraka zato kaj stuca... I tak... (on ce fakat bit jedan od onih koji se rastope kad vide svoju bebu prvi put)

Loma ❤️
    Bulba, Mimi, Unakit, Isabela (i sry ako sam jos koju zaboravila - nije namjerno) pazite na sebe, drzite se, vrijeme relativno brzo prolazi... Mislim na vas i zelim da sve bude najbolje :)
    Demetria to je i meni patronazna rekla, al sam ju pitala obzirom da su mi jako suhe aureole od pocetka trudnoce, mogu li njih tu i tamo namazat b.uljem, onda je rekla da mogu svakih par dana, ali da izbjegavam bradavicu... Nisam ekspert al bilo bi mi logicnije da mazem bradavice pa da dobe elasticnost, a ne ovak ko suhi palac... XD 

Spavanje/nespavanje kazu da je to sve priprema za nocna budenja bebe... Znam da je neizbjezan, al tom dijelu se ne veselim (nocnim aktivnostima)... Ali i to prode pa se nadam da necu bit precendrava xD 
    Tina sretno s pakiranje. Zapisala ovu maserku, ako ce mi trebat :) hvala. Uzivaj na moru (ako sam dobro zapamtila idete na more...) :) 
    Mc mouse cestitam na velikih 30! :) 
    Enana nemoj se ustrucavat otic na pocetak reda i trazit da te prime... Mislim, i ja sam se ustrucavala dugo dugo, i onda sam poludila, jer mi je u tom trenu bilo propisano strogo mirovanje i nije bilo preporucljivo nit da dugo stojim, nit da sjedim (a red je bio da bi mogla cekat 2 sata da me samo puste u zgradu...) 
    Tejic uzivaj na placu i na kavi :) a za "guranje" .. Isto ko i Enani porucujem.
    Evo ja sam se stvarno ustrucavala ic preko reda, cekala u redovima (vani po buri i sl) u vrijeme lockdowna kad je kao korona bila najgora i nikad nisam mislila da cu se "izvlacit" na trudnocu... I onda kad su mi rekli posteljica dolje, jako skracen cervix (u 24 tt) puko mi je film i pristojno idem preko reda. 
    Ivana jao predivno! :)

Curke gustajte u vikendu i pazite na sebe. 
    Nadam se da ce se Loma javiti uskoro (iako vjerujem da joj je 100 stvari u glavi prije foruma...) 
    😘

Leia91
    11. Srpanj 2020. 11:14

Cure čestitke na velikom broju 30 ❤❤
    Loma nadam se da ćeš se uskoro javiti s najljepšim vijestima 🙏
    Bulba vrijeme ide, čuvaj se puno 👶👶

• bulba
    11. Srpanj 2020. 11:25

Čuvam se cure... nikad ne znamo kako će biti. Molim boga samo još tri tjedna pa onda nakon sto bude...
    Javiti će vam se Loma, sve je u redu ❤️❤️❤️ Žena je zmaj i spava. Neću umjesto nje pisati, dovoljno sam šapnula već pa ne želim vise . Cuvajte se sve i hvala na podršci!!! 

https://lilypie.com/Maternity_code.php#

mc_mouse
    11. Srpanj 2020. 11:58

bulba

Čuvam se cure… nikad ne znamo kako će biti. Molim boga samo još tri tjedna pa onda nakon sto bude…
    Javiti će vam se Loma, sve je u redu ❤️❤️❤️ Žena je zmaj i spava. Neću umjesto nje pisati, dovoljno sam šapnula već pa ne želim vise . Cuvajte se sve i hvala na podršci!!!

Koji si tjedan?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.