Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NikPik
    02. Rujan 2020. 07:39

Slatke brige zao mi je sto si se namucila i sto ti je iskustvo bilo toliko lose, ali s druge strane cestitam na hrabrosti i izdrzljivosti. Zelim ti brz oporavak i da cim prije zaboravis ruzno te da uzivas sa svojim djecacicom 😊

Dinosaurus
    02. Rujan 2020. 07:46

Slatke brige cestitkeeee!! Leon dobrodosao! Bas mi je za sta si se tako napatila 😔
    Cure mi smo danas predvidjeni za ic kuci 🎉🎊 cekamo vadjenje krvi i vizitu da nam potvrde. Preuzbudena sam vidit sina i muza uh 😍
    Ajmoo bebiceeee terminusee di ste se sakrileee? 😊

mara1992
    02. Rujan 2020. 07:59

Slatke brige čestitam na Leonu, žao mi je što si se toliko napatila želim ti što brži oporavak i odlazak doma 😁😁😁🙏
    Curke na čekanju svima želim što brži porod 🙏

url=https://lilypie.com]

Unakit
    02. Rujan 2020. 08:01

slatke_brige

Bilo je grozno…. Užas…. jako dugo je trajalo, otpra 8-9 a ne spušta se 😳😳😳 carski je bil i naplakala sam se za 2 života. Ovak smo dobro ❤️❤️❤️❤️ dtigao je Leon 1.9.2020

Slatke brige zelim ti brz oporavak a Leonu zdravlje I srecu. Junacki si ti sve podnijela, odmori koliko mozes I uzivaj u dragom decku 😊

Unakit
    02. Rujan 2020. 08:05

Gonal

Cure moje, meni se valjda ukljestio zivac u desnoj preponi il kuku. Placemmmm od bolova. Nemogu hodat uopce. Nekako sam se dovukla do dnevme, skuhala kavu i suza suzu stize. Stavila sam hladni oblog al nista ne pomaze. Ima tko kakav savjet?
    Slatke brihe vestitle na sinu, zelim ti brzi oporavak. Stvarno si se napatila jako. Pusu i zagljaje saljem.

Gonal meni se to desilo ali od lezanja na boku. Masaza pomaze, doduse ja sam u bolnici pa mi dolazi kinezist. Za akutnu bol ovdje su mi dali 1g paracetamola.

Halila
    02. Rujan 2020. 08:13

Slatke brige čestitam! Brz oporavak ti želim, a Leonu puno zdravlja i sretno djetinjstvo. Najgore je prošlo, sad dolaze nove slatke brige. Sretno! 😁

enana
    02. Rujan 2020. 08:16

Slatke brige cestitam! Zelim vam sto brzi oporavak i da vise ne stignes ni razmisljat o porodu od mazenja i ljubavi 🥰😘

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

AngelEyes
    02. Rujan 2020. 08:22

Slatke brige čestitam od srca na rođenju Leona 💙💙💙💙 žao mi je što si se toliko napatila, nadam se da ćeš se brzo oporaviti i zaboraviti te muke uz svog sinčića 🥰🥰
    Dinosaurus drago mi je da idete doma, uživajte!!! 🥰
    Cure u terminu sretno, da bude što bezbolnije. Imamo još vremena, ali čini mi se da će i moj zvrk kasniti. Ništa se ne događa, tu i tamo lagana menstrualna bol. E da, bris na streptokok negativan 😊
    Svima želim lijep tjedan sa što manje tegoba 😘

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

Ketty1309
    02. Rujan 2020. 08:22

Dobro nam došao Leone! Mami želim što brži oporavak! 

Vita26
    02. Rujan 2020. 08:46

Slatke brige Cestitam zao mi je da si prosla muke ,ali bitno da ste dobro❤️Brz oporavak ti zelim ,sve za bebicu ce se izdrzati 😘

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.